Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

UFO ή ρωσική πυραυλική άσκηση πάνω από το Ισραήλ;

                Το βράδυ της 7ης Ιουνίου, εκατοντάδες Ισραηλινοί είδαν στον ουρανό μετά τη δύση του ηλίου ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο. Όπως αποδείχθηκε,το είχαν δει επίσης στη Συρία, την Παλαιστίνη, τη Γεωργία, και στο Μπασκορτοστάν. Οι εμπειρογνώμονες απορρίπτουν την άποψη ότι ήταν ένας μετεωρίτης ή κομήτης. Μια από τις εκδοχές είναι ότι η Ρωσική δοκιμή βαλλιστικών πυραύλων,έχει ξεκινήσει.
                  Σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων, το UFO ήταν μια σφαίρα, πέρα ​​από το οποίο απλώνεται ένα φωτεινό σε σχήμα κώνου, λαμπερό μονοπάτι. Οι πρώτες εκθέσεις που άρχισαν να φθάνουν από το βόρειο Ισραήλ, και στη συνέχεια από άλλα μέρη της χώρας και τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη ... Αποδείχτηκε ότι το UFO κινούνται βόρεια των συνόρων με το Λίβανο. Ήταν, επίσης, ορατά στη γειτονική Συρία.
                 Αργότερα διαπιστώθηκε ότι ταυτόχρονα ένα παράξενο αντικείμενο λαμπερό,το είχαν δει και στη Γεωργία, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας Τιφλίδας. Οι πρώτες εμφανίσεις του UFO έγιναν σε blogs, Ufa. Έτσι, περίπου στις 23.44 μ.μ. στις 7 Ιουνίου, λίγοι άνθρωποι στέκονται στην αυλή Sipaylovo,και παρατηρούν μια ασυνήθιστη λάμψη στον ουρανό, στο κέντρο της οποίας ήταν μια μεγάλη, φωτεινή μπάλα ,στα δεξιά του υπήρχε ένα ευρύ τρίγωνο - φαίνεται να είναι μια ουρά, ή μονοπάτι.               НЛО или русская ракета над Израилем?


 


 
                 Λίγη ώρα αργότερα, υπήρξε το ένα δίπλα στο άλλο τρίγωνο, ένα μικρότερο μέγεθος. Μετά από 15 δευτερόλεπτα το αντικείμενο εξαφανίστηκε από τα μάτια, και στη θέση του ήρθε ένα είδος κομματιού με αναστροφή - ομίχλη με κύκλους ρολογιού. Οι εκπρόσωποι των σιωνιστικών ενόπλων δυνάμεων (IDF), δήλωσαν ότι δεν υπήρχαν στρατιωτικές ασκήσεις ή δοκιμές που ενδέχεται να προκαλέσουν παρόμοιο αποτέλεσμα, και ότι το πιθανότερο είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Δεν επιβεβαίωσαν τις φήμες σχετικά με τη χρήση του στρατού Μπασάρ αλ Ασαντ ,των χημικών όπλων κατά του άμαχου πληθυσμού στη Συρία.
                  Η πιο πιθανή υπόθεση είναι για την έναρξη των πυραύλων, και της ρωσικής αντιπυραυλικής άμυνας... Στην πραγματικότητα, πριν από τις Στρατηγικές των πυραύλων ,τωνΔυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, έκαναν μια δοκιμαστική εκτόξευση διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων RS-12M "Topol" από το Kapustin Γιαρ, που βρίσκεται στην περιοχή Αστραχάν. Τα καθήκοντα των δοκιμών ήταν να χτυπήσουν ένα στόχο στο Καζακστάν.
                Αλλά να δούμε πώς η έναρξη της Μέσης Ανατολής, είναι μια εντελώς διαφορετική περιοχή; "Το πιο πιθανό, ο πύραυλος να ήταν εκτός ελέγχου, και οι άνθρωποι παρακολούθησαν το κατακερματισμό και τα υπολείμματα των καυσίμων,να φθάνουν σε ύψος 200-300 χιλιομέτρων, και γι 'αυτό να παρατηρήθηκε από τόσες πολλές θέσεις », - λέει ο πρόεδρος της ισραηλινής Αστρονομικής Ένωσης, Γιγκάλ Pat-Ελ.
                 Αναφέρεται ως αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα,που εμφανίζονται σαν αντικείμενα του ουρανού,και ότι η έλλειψη ενημέρωσης δεν μπορεί να ταυτιστεί με οποιαδήποτε γνωστή αστρονομική ή μετεωρολογική επιστήμη και το φαινόμενο για τις οποίες δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία για κάθε φάρσα. Κατά κανόνα, η πλειοψηφία των επεισοδίων στην πάροδο του χρόνου, βρίσκει ακόμα μια εξήγηση. Αρκετές "επαφές με τα UFO" είναι παράλογες.             http://www.yoki.ru/      ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου