Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Η Κίνα καλεί την Ιαπωνία να σταματήσει τις νέες περιπέτειες στα Diaoyu νησιά.

              ΠΕΚΙΝΟ, 11 Ιουνίου (Μ.Π.Ε. του Λαού) -Η Κίνα τη Δευτέρα παρότρυνε την Ιαπωνία να σταματήσει να προκαλεί νέα προβλήματα για τα Diaoyu νησιά όπως λένε δεκάδες εκθέσεις της ιαπωνίας, συμπεριλαμβανομένων αρκετών νομοθέτων που είχαν αποβιβαστεί στα νησιά.

               "Τα Diaoyu νησιά και νησάκια δίπλα τους έχουν εγγενή μέρη του κινεζικού εδάφους από την αρχαιότητα, και η Κίνα έχει την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία τους,"ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Liu Weimin, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου. Foreign Ministry spokesman Liu Weimin held a daily press briefing on June 11.(File photo/ Foreign Ministry of China)

                "Κάθε μονομερής δράση από την Ιαπωνία που αφορά τα Diaoyu νησιά είναι παράνομη και άκυρη", δήλωσε ο εκπρόσωπος.

              "Η κινεζική πλευρά έχει καταθέσει επίσημη παράσταση προς την ιαπωνική πλευρά", δήλωσε ο εκπρόσωπος, «οι οποίες απαιτούν από την ιαπωνική πλευρά να σταματήσουν τα νέα προβλήματα και να διατηρήσουν τη συνολική κατάσταση των σχέσεων μεταξύ της Κίνας και της Ιαπωνίας σε καλά επίπεδα."            http://english.peopledaily.com.cn/90883/7842736.html             ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ PEOPLE DAILY:Corfiatiko.blogspot.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου