Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Το Μνημείο του Ολοκαυτώματος βεβηλώθηκε με αντισημιτικά συνθήματα.

               Βάνδαλοι με σπρέι έγραψαν αντισημιτικά συνθήματα στην είσοδο του Yad Vashem του Ισραήλ, Κέντρο Μνήμης του Ολοκαυτώματος στην Ιερουσαλήμ ,τη Δευτέρα.
              Τουλάχιστον 10 συνθήματα βρέθηκαν στους τοίχους έξω από το μουσείο, με συνθήματα όπως:! " Χίτλερ, σας ευχαριστώ για το Ολοκαύτωμα", "Αν ο Χίτλερ δεν υπήρχε, οι Σιωνιστές θα τον εφεύραν", και "σιωνιστές Μπορείτε να κήρυξετε τον πόλεμο σχετικά με τον Χίτλερ στο όνομα του Εβραϊκού λαού, που έφερε το Ολοκαυτώμα ».
             Μερικά από τα συνθήματα που είχαν υπογραφεί με τις λέξεις, "Η Παγκόσμια Σιωνιστική Ιουδαϊσμός».
          «Είμαι σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος από την παρούσα κραυγαλέα ενέργεια του μίσους απέναντι στο Ισραήλ και τον Σιωνισμό», δήλωσε ο πρόεδρος Yad Vashem Avner Shalev. «Πρόκειται για μια ανησυχητική πράξη που διασχίζει τη γραμμή."
             Ο υπουργός Παιδείας Γκίντεον Sa'ar εξέφρασε επίσης την φρίκη και απογοήτευση στο αντισημιτικό βανδαλισμό.                  
Graffiti at Yad Vashem - Michal Fattal - June 11, 2012
Graffiti at Yad Vashed that reads, "Thank you Hitler for the wonderful Holocaust, thanks to you we received a state from the UN." Photo by Michal Fattal

             «Είμαι σοκαρισμένος από τον βανδαλισμό που διεξήχθη σήμερα το πρωί," είπε ο Sa'ar. "Όποιος βεβήλωσε και αμαύρωσε το Yad Vashem με αυτές τις διαταραχές συνθήματα, το έπραξε για να εκδώσει ένα πλήγμα για τα συναισθήματα του κοινού. Βασίζομαι στην Ισραηλινή Αστυνομία για την παρακολούθηση των βανδάλων και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη."
                     Εν τω μεταξύ, ένα αυτοκίνητο σε μια αραβική συνοικία στην Ιερουσαλήμ ήταν επίσης βανδαλισμένο τη Δευτέρα, με τη λέξη "Ulpana", αναφερόμενο στην αμφιλεγόμενη περιοχή στον οικισμό του Μπέιτ Ελ, που χτίστηκε σε ιδιόκτητα παλαιστινιακά εδάφη.
                   Βάνδαλοι τρύπησαν επίσης τα ελαστικά επτά αυτοκίνητα που ανήκουν σε Ισραηλινούς Άραβες στην περιοχή.
                  Ιερουσαλήμ. Η αστυνομία ανέφερε ότι σύμφωνα με την αρχική έρευνα, τα δύο περιστατικά δεν ήταν συνδεδεμένα.           http://www.haaretz.com/news/national/yad-vashem-holocaust-memorial-desecrated-with-anti-semitic-slogans-1.435659                 ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΧΑΑΡΕΤΖ:Corfiatiko.blogspot.com.                 Oι Εβραίοι αντιδρούν όταν συμβαίνει κάτι στα μνημεία τους,εμείς ως ελληνικός λαός πότε θα αντιδράσουμε όταν βανδαλίζονται τα αγάλματα των ηρώων μας και η σημαία μας ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου