Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

O ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ.

          ΜΟΣΧΑ, 18 Ιουνίου. / ITAR-TASS /.Τα Ρωσικά αποθέματα κατά το άνοιγμα των συναλλαγών σήμερα δείχνουν ισχυρή ανάπτυξη για το πλαίσιο μιας γενικής αύξησης στην παγκόσμια αγορά μετοχών και εμπορευμάτων. Το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών την Κυριακή στην Ελλάδα ,μπορεί να περιμένει να διατηρηθεί η ακεραιότητα της ευρωζώνης, η οποία έχει θετικό αντίκτυπο στο επενδυτικό κλίμα.
            Ο MICEX Δείκτης κατά χρόνο 10:05 στην Μόσχα αυξήθηκε κατά 1 τοις εκατό έως το επίπεδο των 1390,0 μονάδες. Ο δείκτης RTS αυξήθηκαν κατά 0,5 τοις εκατό σε 1340,0 μονάδες.
Μετά τις εκλογές στην Ελλάδα, η πλειοψηφία των ψήφων στο κοινοβούλιο ήταν στο κόμμα που συνηγορεί για τη διατήρηση των μέτρων λιτότητας ,για να μπορέσει η Ελλάδα να λάβει βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Έτσι, η φερόμενη ως προεπιλογή της χώρας έχει καθυστερήσει, και η ίδια η Ελλάδα, προφανώς, είναι στην ευρωζώνη.
           Έτσι, η Ευρώπη έχει αποφύγει σοβαρές διαταραχές που θα ενισχύσουν την ελκυστικότητα των περιουσιακών στοιχείων της περιοχής. Το πρωί της Δευτέρας σχετικά με τη θετική εκλογή στην Ελλάδα ,αυξήθηκαν κατά 1-2 τοις εκατό οι ασιατικοί δείκτες και των ΗΠΑ μελλοντικά πρόσθεσαν περίπου 0,4 τοις εκατό. Επιπλέον, η συνολική αισιοδοξία οδήγησε σε αύξηση των τιμών του πετρελαίου παγκοσμίως: το Brent αργό αυξήθηκε το πρωί της Δευτέρας κατά 1,1 τοις εκατό σε μία εβδομάδα-υψηλή - 98,7 δολάρια ανά βαρέλι. Στη συνέχεια, η αύξηση στην όρεξη κινδύνου οδήγησε στην Ενιαία ψηλά επίπεδα νόμισμα μήνες - πάνω από $ 1,27 δολάρια / ευρώ.Αναλυτές πιστεύουν ότι η εταιρεία "Alor", ο λόγος για την ανάπτυξη του σήμερα, είναι τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα, όπου το μεγαλύτερος αριθμό των εδρών κέρδισε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο Συνασπισμός ΠΑΣΟΚ κέρδισε το τρίτο μεγαλύτερο αριθμό ψήφων. Τα μέρη κατέχουν από κοινού περισσότερο από το ήμισυ των εδρών στο κοινοβούλιο, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εύκολα μια κυβέρνηση συνασπισμού που θα συνεχίσουν να τηρούν την προηγουμένως συμφωνηθείσα τιμή. Το κόμμα ,ο ΣΥΡΙΖΑ αν και πήρε τη δεύτερη θέση, χάνοντας λιγότερο από το 3 τοις εκατό των ψήφων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά εξακολουθεί να εμποδίζει το σχηματισμό του συνασπισμού, λόγω της ευθυγράμμισης των ψήφων.
            Οι σημερινές συνθήκες για τη χορήγηση βοήθειας προς την Ελλάδα είναι πολύ αυστηρές, ακόμα και κόμματα του συνασπισμού, αλλά παρ 'όλα αυτά, ταξίδεψαν στο παρελθόν φήμες ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες είναι πρόθυμοι να κάνουν παραχωρήσεις και να μειώσουν τις ανάγκες για την αρχαία χώρα. Σε γενικές γραμμές, οι πιστωτές είχαν ήδη δώσει μια θετική εκτίμηση για τις εκλογές, η οποία είναι πιθανό, λέει, η επικείμενη επιστροφή των εκπροσώπων τους στην Ελλάδα. Η αντίδραση των επενδυτών για τα αποτελέσματα των εκλογών αποδείχθηκε ότι ήταν θετική. Οι επενδυτές περιμένουν για πληροφορίες σχετικά με την πιθανή έναρξη ενός νέου προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης.     
Российские акции с утра растут вслед за мировыми рынками на благоприятных итогах греческих выборов
Фото ИТАР-ТАСС 


             Οι αγορές ενεργούν σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα, όπου θα δρουν για λίγες ημέρες στη σειρά - η θέση των υποψηφίων πριν από τις εκλογές ήταν αρχικά πολύ συγκεχυμένες, και τώρα χρειάζονται περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με τους πιθανούς συνασπισμούς, λένε οι ειδικοί στην υπέρυθρη "Zerich Capital Management."Η Κέντρο- δεξιά πήρε τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές από το αναμενόμενο, και αυτό είναι θετικό για τις αγορές. Σήμερα και αύριο οι ηγέτες των "είκοσι μεγάλων»[G20] βρίσκονται στο Μεξικό σε συνάντηση που θα επικεντρωθεί στην παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη και τις εξελίξεις στην Ευρώπη /. Επίσης την Τετάρτη, ο επικεφαλής της Fed θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Για την αμερικανική αγορά έχει ανέβει αρκετά για να αρχίσει να προετοιμάζει την κοινή γνώμη για τον τρίτο γύρο ποσοτικής χαλάρωσης για να ανακοινώσει ότι θα είναι την 1η Αυγούστου. Η δυναμική των τιμών του πετρελαίου μπορεί να επηρεάσει τη συνάντηση των «έξι» για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο στη Μόσχα. Πιθανώς, η μεταβλητότητα αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ ισχυρή, λένε οι ειδικοί.           http://www.itar-tass.com/c1/449405.html     ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :Corfiatiko.blogspot.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου