Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ιράν: Η Αλ-Κάιντα είναι πιο επικίνδυνη από την ατομική βόμβα.

              Ο Αρχηγός του Επιτελείου του Ιράν, της Αλ Κάιντα, εκ νέου αύξηση κτυπημάτων στη νοτιοανατολική Μεσόγειο,που για την Ευρώπη μπορεί να είναι ακόμη πιο επικίνδυνα από την ατομική βόμβα, είπε.

              Ο Αρχηγός του Επιτελείου Firuzabadi Χασάν, υποστήριξε τη δημιουργία της Αλ Κάιντα στην Μ.Ανατολή μέσα στο χρόνο, στη συνέχεια, είπε ότι κατέβαλε το τίμημα για αυτό.
Ο Firuzabadi, αυτή τη φορά από τους ίδιους κύκλους, ζήτησε την υποστήριξη για την ενίσχυση της Αλ Κάιντα στη Συρία και το Λίβανο και προειδοποίησε ότι τα αποτελέσματά της θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για την Ευρώπη.
            Ο Επικεφαλής του προσωπικού, παρά τη δολοφονία της οργάνωσης του Οσάμα μπιν Λάντεν από τις Ηνωμένες Πολιτείες επιλέγει έναν νέο ηγέτη, υπενθύμισε.
"Οι Ηνωμένες Πολιτείες από τη μία πλευρά, από την κατοχή του Αφγανιστάν, ξεκίνησε υποτίθεται έναν πόλεμο κατά της τρομοκρατίας", δήλωσε ο Firuzabadi "Αλλά από την άλλη πλευρά, όμως προσπαθεί να αναβιώσει την νοτιοανατολική ακτή της Μεσογείου, η Αλ Κάιντα έχει ξεκινήσει ένα διπλό πρότυπο», είπε.
                Αυτό υποδηλώνει ότι έλαβαν πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του Firuzabadi, τα Ηνωμένα Έθνη θα πρέπει να λαμβάνουν προφυλάξεις για να αποφευχθεί αυτό το χάλι, είπε.
"Αποδείχθηκε ζωτικής σημασίας πιο ανεκτική ΜΟΡΦΗ"
              Ο Firuzabadi δείχνει ότι η Αλ Κάιντα αντιπροσωπεύει τη μορφή της πιο δυσανεξίας, αποδείχθηκε ζωτικής σημασίας, η οργάνωση δέχτηκε κριτικές από όλες τις άλλες αιρέσεις του Ισλάμ,ως «άπιστοι», είπε, όπως περιγράφονται στον Αραβικό Τύπο. Οι Ιρανοί στρατιωτικοί διοικητές, διατίθενται για τους Χριστιανούς και τους Εβραίους που δεν πιστεύουν στην οργάνωση, όπως έλεγαν,επειδή είχε επιτρέψει τη σφαγή του καθενός.
              Η Πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκός, στις αρχές Μαΐου,όταν 55 άνθρωποι σκοτώθηκαν από βομβιστικές επιθέσεις που στόχευαν στο Μέτωπο Ελ Nusra, πήγε ένα υποκατάστημα της λειτουργίας της Αλ Κάιντα στο Ιράκ. Η οργάνωση σκότωσε 13 εργαζόμενους που απήχθησαν στην επίθεση και"τιμωρήθηκαν , όπως τους άξιζε," υποστήριξε με τις λέξεις.
Από την άλλη πλευρά,ο σύμμαχος του Ιράν στο Λίβανο κατά της Χεζμπολάχ, οι ομάδες Salafi ,σε αυτή τη χώρα των Ηνωμένων Πολιτειών, φέρεται να υποστηρίζονται από χώρες όπως η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.        http://www.hurriyet.com.tr/planet/20744509.asp      ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΟΥΡΙΕΤ :Corfiatiko.blogspot.com.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου