Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Στη Μόσχα, ξεκίνησε ένας νέος γύρος συνομιλιών,των «έξι» με το Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα.

       ΜΟΣΧΑ, 18 Ιουνίου. / ITAR-TASS /. Στη Μόσχα εγκαινίαστηκε σήμερα ο επόμενος γύρος των διαπραγματεύσεων,των «έξι» των διεθνών μεσολαβητών / Ρωσία, Βρετανία, Κίνα, ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία / Ιράν για την επίλυση του ιρανικού «πυρηνικού φάκελου».
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Ύπατος Εκπρόσωπος για την Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλεια, Catherine Ashton, Ο Γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας Σαΐντ Τζαλίλι, το Ιράν, καθώς και των πολιτικών διευθυντών των «έξι». Η ρωσική πλευρά συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Ryabkov. Στην αμερικανική αντιπροσωπεία είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών για Πολιτικές Υποθέσεις, Γουέντι Σέρμαν.
          Η συνάντηση της Μόσχας, πραγματοποιήθηκε μετά από αυτή στη Βαγδάτη ,που συνεχίζει τον γύρο των διαπραγματεύσεων. Αναμένεται ότι τα μέρη θα εξετάσουν λεπτομερώς τις προτάσεις που έγιναν μετά τη συνάντηση στη Βαγδάτη, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοβουλιών των «έξι», η οποία αφορά τις πιθανές λύσεις για τις συνεχιζόμενες δραστηριότητες του Ιράν για τον εμπλουτισμό ουρανίου έως 20 τοις εκατό επίπεδο.               
В Москве начался очередной раунд переговоров "шестерки" с Ираном по его ядерной программе
Фото ЕРА/ИТАР-ТАСС 

       Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ έχει προηγουμένως ενημερωθεί ότι "έχει κερδίσει μια σειρά από σοβαρές ιδέες και προτάσεις» στη ρωσική πρωτεύουσα "έχει προγραμματιστεί για την αποτελεσματική και παραγωγική συζήτηση για το« έγγραφο εργασίας, το οποίο η ομάδα «5 +1» έδωσε στους Ιρανούς.     http://www.itar-tass.com/c1/449440.html      ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:Corfiatiko.blogspot.com.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου