Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Η Elbit αποκαλύπτει το νέο προσομοιωτή στον κυβερνο-πόλεμο .

          Περίπου 30 στρατιώτες ολοκλήρωσαν φυσιολογικά τις δοκιμές προσομοίωσης και τους ανατέθηκε από την IDF, AOS να ενταχθούν σε διάφορους κλάδους.
            Η IDF παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί τον κυβερνοχώρο για να επιτεθεί στους εχθρούς της, πρόσθετες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν την Τρίτη ,με τον τρόπο που εκπαιδεύονται οι στρατιώτες ,για να υπερασπιστούν τα στρατιωτικά δίκτυα από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.
            Η Elbit Systems, ο κορυφαίος ανάδοχος της ισραηλινής άμυνας, παρουσίασε το νέο της, κυβερνο-προσομοιωτή, που ήδη έχει αγοραστεί από την IDF, AOS Διεύθυνση C4I.
            Ο προσομοιωτής αναπτύχθηκε ειδικά για να εκπαιδεύσει την κυβέρνηση και το στρατιωτικό προσωπικό πώς να προστατεύσει τις υποδομές ζωτικής σημασίας και τα ευαίσθητα δίκτυα υπολογιστών, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται από την IDF.                The Simulator
            Ο προσομοιωτής παρέχει εκπαίδευση για την πρόληψη σε γεγγονότα κυβερνοπολέμου από την προσομοίωση σεναρίων προστασίας του δικτύου. Επιτρέπει τον απολογισμό και την αξιολόγηση σε συνόδους, προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα από τους εκπαιδευόμενους,και η απόδοσή τους.Ενα βασικό μέλημα της IDF είναι η πιθανότητα ότι ο εχθρός θα ανατρέψει τα στρατιωτικά δίκτυα κατά τη διάρκεια ενός πολέμου. Τα τελευταία χρόνια, ο στρατός έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην ψηφιοποίηση στις επίγειες δυνάμεις του, μέσω πρωτοβουλιών όπως το πρόγραμμα ψηφιακής Tzayad στρατού, η οποία επιτρέπει στις μονάδες να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με την θέση των φιλικών και εχθρικών μονάδων.          http://www.jpost.com/Defense/Article.aspx?id=272839     ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου