Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Οι πρόεδροι ΗΠΑ-Ρωσίας συναντήθηκαν.Oι αποφάσεις από την Ρωσική οπτική γωνία.

            "Νομίζω ότι το πρόβλημα της αντιπυραυλικής άμυνας δεν θα λυθεί αν ο Ομπάμα επανεκλεγεί ή όχι," είπε ο Πούτιν.Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει επίγνωση του γεγονότος ότι οι ΗΠΑ ήταν και θα συνεχίσουν να δείχνουν πυραύλους στη Ρωσία και γύρω από αυτή με στρατιωτικές βάσεις. Ήξερε ότι οι υποσχέσεις του Ρέιγκαν και του Γκορμπατσόφ έσπασαν στη δεκαετία του 90. Δεν περίμενε ποτέ να αντιμετωπιστεί καλύτερα από ό, τι οι ΗΠΑ αντιμετώπισαν τους ιθαγενείς Αμερικανούς. Ακόμη και αν ο Ομπάμα υποσχέθηκε το φεγγάρι στον Πούτιν δεν θα τον πίστευε. Έτσι, γιατί η συνάντηση;
            Δύο ώρες μόνοι τους και είμαι σίγουρος ότι ο Πούτιν έσπασε το χαμόγελό του και τρομοκρατημένος ο Ομπάμα με γεγονότα. Ομπάμα σκέφτηκε σίγουρα ήταν γνωστά σ 'αυτόν και τη CIA του. Αποκαλύπτοντας τον Ομπάμα, "Γνωρίζουμε τα σχέδιά σας, όπου οι στρατιωτικοί και οι πράκτορες σας βρίσκονται.Ο WW3[τρίτος παγκόσμιος πόλεμος] θα είναι στο κεφάλι και την κληρονομιά σου». Ο Ομπάμα βρέθηκε αντιμέτωπος μόνο λέγοντας ότι δεν ήταν υπεύθυνος και ο ίδιος δεν είχε άλλη επιλογή. Κρύες σκληρές πραγματικότητες και απλώνουν τα χαρτιά τους στο τραπέζι με ολόκληρο τον κόσμο σε κίνδυνο,η συνάντηση που πρέπει να γίνει μέσα σε 2 ώρες ,φαίνεται σαν 2 χρόνια για τον Ομπάμα.
          Ο Πούτιν είπε στον Τύπο,
       "Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ακολουθήσει την πορεία τους δημιουργώντας το δικό τους αντιπυραυλικό σύστημα άμυνας για περισσότερο από ένα έτος, και δεν βλέπω τίποτα που θα μπορούσε να αλλάξει την προσέγγισή τους,"
           Είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να συνεργαστούν για την ανάπτυξη μιας αντιπυραυλικής ασπίδας: "Αυτό σημαίνει ότι και οι τρεις συμμετέχοντες θα αποκτήσουν από κοινού την οικοδόμηση ότι το σύστημα, και θα είναι σε θέση να αξιολογήσουν από κοινού τις απειλές, να διαχειρίζονται το σύστημα και να λάβουν αποφάσεις σχετικά με τη χρήση του,"
          Ξέρει ότι δεν θα συμβεί, αλλά συνεχίζει να προσφέρει λύσεις στις ΗΠΑ. Ο Πούτιν είχε ήδη πει λίγες μέρες πριν από τη συνεδρίαση, ότι η κούρσα των εξοπλισμών είχε αρχίσει και ότι η Ρωσία δεν είχε άλλη επιλογή. Αυτός μπορεί να μιλήσει σε άλλες χώρες όπως η Κίνα και το Ιράν και να λαμβάνουν από τη συνεργασία τους, αλλά όχι την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Τι είναι αυτό για την Αμερική, που κάνει να φαίνεται κάτω από τη μύτη τους σε άλλα έθνη; Έκαναν,και κάνουν φίλους τους Ναζί μετά τον πόλεμο, έχοντας πολλά ανώτερα στελέχη των SS,που έχουν ενταχθεί στην CIA και ακόμη ο Βέρνερ φον Μπράουν βοήθησε την Αμερική να φτάσει στο φεγγάρι. Στη συνέχεια δεν υπάρχει δεκάρα αφού οι Μπίλντερμπεργκ ξεκίνησαν από την γερμανική γέννα του Πρίγκιπα Bernhard ο οποίος ήταν μέλος του κόμματος των Ναζί και το περίφημο SS (Schutzstaffel). Ο κόσμος έκανε λάθος όταν σκέφτηκαν ότι οι Ναζί θα έρθει από την Αργεντινή. Ο Πούτιν βλέπει τη θύελλα ,με συγκέντρωση νεφών και προειδοποίησε τον περασμένο Μάιο,
          «Σέβεται την εθνική κυριαρχία και το δικαίωμα κάθε έθνους να κάνουν τις επιλογές τους, είναι μια από τις ορισμένες εγγυήσεις ότι η τραγωδία του παρελθόντος πολέμου (WW2) δεν θα επαναληφθεί."
                    Ο Πρόεδρος Πούτιν γνωρίζει ότι οι ΗΠΑ δεν θα αλλάξουν την πορεία τους, κι έτσι συγκεντρώνει "Συμμάχους" σε όλο τον κόσμο, όπως έκανε ο Τσώρτσιλ για την καταπολέμηση του επιτιθέμενου έθνους . Οι BRICS (Βραζιλία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική) είναι μόνο μερικές χώρες, οι οποίες είναι στην πλευρά της Ρωσίας. Ακόμα και η Γαλλία έχει σήμερα κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τη Ρωσία στη Θάλασσα του Μπάρεντς. Η Υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ,παρουσίασε στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ τα λεγόμενα "reset" το 2009.Η Χίλαρι είπε ότι ο Ομπάμα ήθελε να επανεκκινήσει τη σχέση τους. Το μόνο πρόβλημα ήταν το κουμπί του ,είπε: η«υπερφόρτιση».Η Χίλαρι γέλασε και είπε ότι δεν θα αφήσει τη Ρωσία να φουσκώνουν τις ΗΠΑ. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που είδε τον Λαβρόφ να γελά και το χαμόγελο σε έναν Αμερικανό αξιωματούχο, επειδή η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει φόρτιση σε όλη τη Μέση Ανατολή δημιουργώντας χάος και εξαπολύει τα σκυλιά του πολέμου. Η αγάπη του ή το μίσος, η ειρήνη του κόσμου είναι στα χέρια του. Οι ΗΠΑ δεν θα στραφούν μακριά από τη βία, ως εκ τούτου είναι στο χέρι του Βλαντιμίρ και της εταιρείας η απάντηση. Ο Πρόεδρος Πούτιν θα ενώσει τη Ρωσία και άλλες χώρες,για να σταματήσουν την επιθετικότητα των ΗΠΑ. Μπορεί ακόμη και να αποτρέψει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο WW3 να συμβεί.     
Obama promised the moon Putin would not have believed him. So, why the meeting?


Two hours alone together and I'm sure Putin .   ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com.         http://english.pravda.ru/russia/politics/20-06-2012/121432-us_presidents_putin-0/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου