Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Το Ισραήλ σκότωσε τρομοκράτες σε ανταλλαγή πυρών κατά μήκος των συνόρων της Αιγύπτου.

        Η IDF πυροβόλησε και σκότωσε δύο από τους τρομοκράτες που διαπέρασαν τα σύνορα και να ξεκινήσουν μια εκρηκτική συσκευή κοντά σε μια ομάδα εργασίας για την κατασκευή του φράχτη στα σύνορα.Η IDF εξακολουθεί να ψάχνει για το υπόλοιπους ένοπλους.
              Ένας ισραηλινός πολίτης και δύο τρομοκράτες σκοτώθηκαν τη Δευτέρα το πρωί κατά τη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ στρατιωτών του Ισραήλ και τρομοκρατών οι οποίοι διείσδυσαν τα νότια σύνορα με την Αίγυπτο.                       
An exchange of fire between IDF and terrorists took place near Be'er Milka on June 18, 2012.
An exchange of fire between the IDF and terrorists took place near Be'er Milka on June 18, 2012.

               Οι αρχικές πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι ένα τρομοκρατικό κύτταρο διαπέρασε το φράκτη κατά μήκος της Γάζας-Σινά,στα σύνορα το πρωί της Δευτέρας,και ξεκίνησαν μια εκρηκτική συσκευή , και έριξαν μια ρουκέτα RPG σε μια ομάδα υπαλλήλων του Υπουργείου Άμυνας, που εργάζονταν για την κατασκευή των συνόρων του φράχτη.
          Μετά διαπερνούν τα σύνορα, οι τρομοκράτες, και άρχισαν να ανοίγουν πυρ και, ως εκ τούτου, δύο εργάτες τραυματίστηκαν. Ένα λεπτό αργότερα υπέκυψαν στα τραύματά τους.
        Ο Γκολάνι, του Ισραηλινού Στρατού,κλακεσε μια ταξιαρχία που άρχισε να ανταλλάσσει πυρά με τους ενόπλους. Σύμφωνα με την IDF, αρκετοί τρομοκράτες είχαν πυροβοληθεί, και ένας σκοτώθηκε αμέσως.Οι Ισραηλινές δυνάμεις άρχισαν να ψάχνουν για τους υπόλοιπους ένοπλους.
            Οι ισραηλινές κοινότητες κοντά στα σύνορα έχουν τεθεί σε υψηλή επιφυλακή, καθώς και η Route 10 και 12, που έχουν δεσμευθεί για την εισερχόμενη κίνηση.
               Η επίθεση ακολουθεί λίγες ημέρες μετά τις προειδοποιήσεις.
      "Σε αυτό το στάδιο, οι δυνάμεις της IDF σαρώνουν την περιοχή με σκοπό την πρόληψη των πρόσθετων τρομοκρατών από το να βρεθούν στο Ισραήλ," Ο Εκπρόσωπος της IDF,Ταξίαρχος Yoav Mordechai, είπε στο Ραδιόφωνο του Στρατού. "Ολόκληρη η περιοχή έχει κλείσει," συνέχισε, "μέχρι να περιέχουν το σύνολο της εκδήλωσης. Στο να κλείσουν σε αυτό το στάδιο οι κοινότητες, κανείς δεν επιτρέπεται να είναι μέσα ή έξω, και δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός θυμάτων. Αλλά το περιστατικό δεν έχει τελειώσει ακόμα. "
         Την Κυριακή το βράδυ, ένας πύραυλος Κασάμ απολύθηκε προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Eshkol. Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της νυχτερινής επίθεσης.
Διανυκτέρευσαμε την Παρασκευή,με ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν προς Όβντα και Ραμόν, που οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι ασφαλείας λένε,ότι αυτές άρχισαν μετά από αίτημααπό τα ηγετικά στελέχη των Αδελφών Μουσουλμάνων στην Αίγυπτο. Απομεινάρια ενός πυραύλου, 12 χιλιοστά σε διάμετρο, βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου κοντά στην Όβντα, που βρίσκεται βόρεια του Eιλάτ.       http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/israeli-killed-as-idf-terrorists-exchange-fire-along-egypt-border-1.437066               ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου