Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

Ο αρχηγός του στρατού δήλωσε ότι το Ισραήλ προετοιμάζει εκπλήξεις για το Ιράν.


Ο αρχηγός του στρατού λέει ότι το Ισραήλ προετοιμάζει εκπλήξεις για το Ιράν 1
Αρχηγός IDF Kochavi (Αρχείο: IDF/CC )

Ο IDF ετοιμάζει αναβαθμισμένα και «εκπληκτικά» επιχειρησιακά σχέδια κατά του Ιράν, δήλωσε ο αρχηγός του στρατού Αβίβ Κοτσάβι. Οι ισραηλινές επιθέσεις για την καταστροφή των ιρανικών δυνατοτήτων θα συνεχιστούν σε κάθε αρένα και ανά πάσα στιγμή, προειδοποίησε σε στρατιωτική τελετή.

Τα σχέδια για επίθεση στο πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να βελτιώνονται, πρόσθεσε ο επικεφαλής του IDF. Είπε ότι ολόκληρη η κοινότητα πληροφοριών εμπλέκεται σε αυτήν την προσπάθεια, ανέφερε το Ynet .

Ο Ταγματάρχης Kochavi σημείωσε ότι ο στρατός πέτυχε πολλές ανακαλύψεις στην προετοιμασία για να επιτεθεί στο Ιράν, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Αξιοσημείωτο, ο δημοσιογράφος Ron Ben-Yishai ανέφερε ότι το Ισραήλ ενισχύει τις στρατιωτικές του δυνατότητες καθώς οι ΗΠΑ δεν προμηθεύουν τους Ισραηλινούς με βόμβες και τεχνολογία για αποτελεσματική επίθεση.

Τα σχόλια του αρχηγού του στρατού είναι το τελευταίο μήνυμα ότι οι IDF σκοπεύουν να εντείνουν τις επιθέσεις τους στο Ιράν και τους πληρεξούσιους του. Το Ισραήλ αναμένεται να ενισχύσει τις στρατιωτικές του επιθέσεις και τις μυστικές επιχειρήσεις τους επόμενους μήνες, ανέφερε πρόσφατη έκθεση.

israelradar.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου