Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Ρε δεν πάω καλά σας λέωωωωω !!

 

Ρε δεν πάω καλά σας λέωωωωω !!

Παλαιός
Καλά ..τ’ ότι δεν πάω καλά είναι παλιά ιστορία ..τώρα πραγματικά δεν ξέρω, κι ώρες-ώρες μπερδεύομαι, και δεν θυμάμαι, ποιός προηγήθηκε εγώ ή η ιστορία, ποιός είναι παλιότερος ..αλλά μετά το ξανασκέφτομαι και λέω ..ρε δεν πάει στον διάολο, θα καταλήξουμε να ψάχνουμε ποιός γέννησε ποιόν – θα γίνουμε σαν το ανέκδοτο με την κότα και τ’ αυγό ;;

Άσχετα λοιπόν ποιός είναι παλιότερος ή γεννήτορας του άλλου, ένα είναι σίγουρο, και εξακριβωμένο, πέρα για πέρα ..ότι στα σίγουρα δεν πάω καλά !! ..και όχι, τούτο τίποτα δεν έχει να κάνει με τρελάδικα και ζουρλομανδύες, αν και καλού κακού, έχω βάλει τα μεγάλα μέσα, και έχω κλείσει δωμάτιο ευάερο, ευήλιο και με μεγάλη θέα, στον καταπάνω όροφο – είδατε τι κάνουν τα κονέξια ;;

Θεωρώντας λοιπόν ότι, είχα δεν είχα, σας φλόμωσα στις μαλακίες ..το σίγουρο είναι ότι σχεδόν όλοι σας σκεφτήκατε – έεε χεστήκαμε αν πηγαίνεις ή δεν πηγαίνεις καλά, ακόμα κι αν είσαι για το ζουρλάδικο !! ..ίσως δε μερικοί, να προτρέξατε και ν’ αρχίσατε τα τηλέφωνα · τώρα που το παραδέχτηκε και μοναχός του, δέστε τον και μπουντρουμιάστε τον, να ησυχάσουμε επιτέλους από δαύτον ..

χα χά !!

Αν και σας το ‘χω ‘πεί τόσες φορές -.με μένανε ποτέ δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει- ..εσείς όμως βιαστήκατε, και όπως πάντα ..λαθέψατε !! ..αν και δεν μπορώ να μην το παραδεχτώ, ότι, από μιά μεριά έχετε όντως κάποιο δίκιο ..μόνο που αυτό δεν είναι για καλό σας.

Δεν έχω που λέτε την αφέλεια να πιστεύω, ότι κάποιοι θα θυμάστε, τι διάολο σας είχα γράψει παλιότερα, για παρελάσεις και λοιπά και ρέστα ..τι περιμένετε να σας τα ξαναγράψω ;; ..ρε δεν γαμιέστε ν’ ασπρίσετε, που θα καθίσω να κάνω αυτήν την δουλειά ;; ..άμα θέλετε ψάξτε να τα βρείτε !!

Μέρα που μας βρήκε λοιπόν σήμερις ..λέει, κάποιοι θα παρελάσουν, κάποιοι κάπου..τσού, γιατί τους την έχει στημένη ο κουρουνογιός !!

Αλλά γιατί διάολο κάποιοι θέλουν να παρελάσουν ;; ..τι στον κόρακα είναι σήμερις ;; ..πήραμε κάνα πρωτάθλημα ;; ..θα μας δώκουν επιτέλους αδιακρίτως σε ούλους κατοπενηντάρια, σαν σήμερις ξεκίνησαν οι μπουρδελότσαρκες και οι επιδείξεις των κωλοκουνιστρών, είπανε οι επενδυτές ότι θα πηδάνε αδιακρίτως νέους, γέρους, παιδιά, σερνικούς, θηλυκούς, σερνικοθήλυκους και κάτι απ’ ούλα και τίποτα ;;

Θα μας ‘πεί κάποιος, στα σίγουρα, τι γιορτάζουμε σήμερις, και πρός τι τα πανηγύρια, να μάθουμε επιτέλους και ‘μείς οι φουκαράδες ;; ..για θα βγαίνουν κάποιοι και θα λένε αυτό, άλλοι το άλλο και έτεροι το παράλλο, και οι κουκουδοκουδουνίστρες για την νίκη του προλεταριάτου των ηλιθίων ;;

Τέλος πάντων, όταν και όποτε καταλήξετε ..μολογήστε το και σε μένα, έτσι για να ξέρω τι επιτέλους αποφασίσατε.

 

Εντάξει ..εντάξει, αρκετά με το καλαμπούρι ..ας σοβαρευτούμε !!

 

Λοιπόν είτε έτσι, είτε αλλιώς, γι’ αυτό ή για κάποιο άλλο, πάντα βρισκόντουσαν κάποιοι, πολλοί ή λίγοι, αδιάφορο, όπως αδιάφορο ήταν και για τους περισσότερους, που έβρισκαν και είχαν κάτι να λένε, αλλά ποτέ για την ουσία · τι στον κόρακα σημαίνουν αυτές οι μέρες, ποιό το νόημα και η αξία τους , κλπ. κλπ.

Αν δεν απαντήσετε σε αυτά τα βασικά, είναι βλακώδες να ερίζετε για οτιδήποτε άλλο !!

 

Αν και βέβαια σας τα έχω ‘πεί ..μάλλον σας τα έχω τρίψει στην μούρη ..άντε όμως, επειδή σήμερις είμαι στις καλές μου, επιγραμματικά να ξανα θυμίσω μερικά.

ΠΡΩΤΟΝ και κύριο ..αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ κάτι ..δεν είναι πανηγύρι ούτε ζωοπανήγυρο  !! ..μόνο όταν το χωνέψετε αυτό να πάτε παρακάτω ..αλλιώς μην κάνετε τον κόπο, μπορεί να υποστείτε βλάβες ..όχι εγκεφαλικές βέβαια αφού δεν διαθέτετε τέτοιο πράγμα, αλλά ίσως πρωκτικές ..να σας λυθεί η σούφρα και να γεμίσετε τσερλιό τον κόσμο.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ και επίσης κύριο ..αυτές τις μέρες ΑΠΟΤΙΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ στους ΠΕΣΟΝΤΕΣ, υπέρ της ΔΙΑΦΥΛΑΞΗΣ των Πατρώων Εδαφών και ΕΣΤΙΩΝ ..κλπ.

ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ δεν είναι κάποιοι άγνωστοι, που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, ΑΛΛΑ πολύ ΓΝΩΣΤΟΙ, έναντι της Πατρίδος, γνωστότεροι και από τον όποιον άλλον – ΈΤΣΙ στην πραγματική Ελλάδα δεν υπάρχουν μνημεία του Αγνώστου στρατιώτου ..τα μνημεία είναι των ΠΕΣΟΝΤΩΝ, αυτών που φυλούσαν τις Πύλες, την Χώρα, την Πατρίδα, το Έθνος.

ΤΡΙΤΟΝ και εξίσου κύριο ..αναλαμβάνουμε και επ-αναλαμβάνουμε τον ΟΡΚΟ, και την ανειλημμένη υποχρέωση, έναντι όλων εκείνων, να τιμήσουμε την ΘΥΣΙΑ τους, και να κρατήσουμε ΕΛΕΦΘΕΡΟ ότι μας παρέδωσαν.

Παρελάσεις, καταθέσεις στεφάνων, λογρίδια του κώλου, και λοιπές φιέστες, και πανηγύρια ..ΤΙΠΟΤΑ το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ δεν έχουν ..είναι απλώς φούμαρα !! ..οπότε γίνουν δεν γίνουν παρελάσεις, κατατεθούν στεφάνια και ότι άλλο, ακόμη και επιδείξεις του κώλου, των παρεχομένων υπηρεσιών του μπορντέλου ή ότι άλλο έχει για πούλημα ο καθένας ..ένα και το αυτό είναι !!

Σας είχα γράψει πως γινόταν η απόδοση τιμών στους πεσόντας, πως η ανάληψη του Όρκου, πως το ένα, πώς το άλλο, κλπ. κλπ. ..αλλά είπαμε, αυτά σε μιά Πραγματική Ελλάδα και όχι σε κάποιο γελαδιστάνικο μπορντέλο, όπως το σημερινό έκτρωμα .

Χέστηκα το λοιπόν, για τα όποια καρατζιοζιλίκια, που καμμία τιμή δεν περιποιούν στους πεσόντες Φύλακες της χώρας και του Έθνους, τουναντίον όπως γίνονται, αποτελούν ΥΒΡΙΝ, οπότε ……….Συνελόντι ειπείν :

..παρ’ όλες τις μαλακίες που φροντίζετε να κάνετε, εγώ από την άλλη να συνεχίζω να σας μιλάω για Πραγματική Ελλάδα και άλλα «τρελά», είμαι ή δεν είμαι για «δέσιμο» ;; ..γι’ αυτό σας λέω · δεν πάω καλά ..καθόλου καλά !!

ergdhmerg.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου