Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Θα αναλάβει η Νέα Τάξη Πραγμάτων από τα Ηνωμένα Έθνη στις 11 Νοεμβρίου;

Στις 17 Οκτωβρίου 2021, το Bloomberg δημοσίευσε μια έκθεση που ανέφερε ότι 6,66 δισεκατομμύρια ευλογημένες ενέσεις είχαν γίνει σε όλο τον κόσμο εκείνη τη στιγμή:


Φυσικά, οι θεωρητικοί της συνωμοσίας επέστησαν αμέσως την προσοχή σε αυτή τη φιγούρα, καθώς ήταν πιθανότατα ένα σημάδι κάποιου γεγονότος που ήταν κατανοητό μόνο από τους μυημένους.  Αλλά ποιο γεγονός; Πότε θα έρθει; 


Η συνωμοσιολογική κοινότητα χρειάστηκε δέκα ημέρες για να κάνει καταιγισμό ιδεών και τελικά βρέθηκε ένα αξιοσημείωτο έγγραφο στον ιστότοπο του ΟΗΕ:Ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών είναι το ιδρυτικό έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών. Υπογράφηκε στις 26 Ιουνίου 1945 στο Σαν Φρανσίσκο κατά την ολοκλήρωση της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τη Διεθνή Οργάνωση και τέθηκε σε ισχύ στις 24 Οκτωβρίου 1945.

Τώρα παίρνουμε μια αριθμομηχανή και διαδοχικά βάζουμε μπροστά τις πλησιέστερες ημερομηνίες συνωμοσίας, όπως 9 Νοεμβρίου (11/9), 11.11.21 και ούτω καθεξής. Καταλήγουμε στα εξής:Έτσι, στις 11 Νοεμβρίου 2021, στις 6 μ.μ., οι 666.666 ώρες από την έναρξη ισχύος του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών θα είναι ακριβώς 666.666 ώρες. 


Ο ΟΗΕ, όπως όλοι γνωρίζουν και καταλαβαίνουν, ήταν κάποτε ο διάδοχος της Κοινωνίας των Εθνών και προφανώς ο προκάτοχος της κύριας διοικητικής υπηρεσίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οπότε ένα τόσο σημαντικό ορόσημο όπως οι 666.666 ώρες από την έναρξη ισχύος του Χάρτη του ΟΗΕ είναι απίθανο να λείψει από τους παγκοσμιοποιητές. Αυτή δεν είναι η ημερομηνία στην οποία αναφερόταν ο Μπλούμπεργκ; Και αν ναι, για τι πρέπει να προετοιμαστείτε; 


Δεν πιστεύουμε ότι μια τέτοια ημερομηνία-ορόσημο θα είναι απλώς μια ευκαιρία για ένα συμπόσιο. Σε τέτοιες ημερομηνίες, οι οργανισμοί διαλύονται και στη θέση τους δημιουργείται κάτι νέο και πιο πολύτιμο.  Ως εκ τούτου, βλέπουμε την 11η Νοεμβρίου ως μια ημέρα σημαντικής σημασίας για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.


Για παράδειγμα, ο ίδιος ο ΟΗΕ θα καταργηθεί. Ή θα ξεσπάσει ένας παγκόσμιος πόλεμος, μετά τον οποίο ο ΟΗΕ θα ακολουθήσει την τύχη της Κοινωνίας των Εθνών, η οποία απέτυχε να αποτρέψει τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ή θα συμβεί κάποιο άλλο παγκόσμιο γεγονός ορόσημο, όπως μια νέα πανδημία. Και τότε θα διαλυθεί ο ΠΟΥ, ο οποίος διαφέρει από τον ΟΗΕ μόνο από τη μετατόπιση του πόλου και την παρουσία ενός φιδιού:Σε γενικές γραμμές, μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των ωρών, η εικασία για την ημερομηνία του γύρου είναι άχρηστη. Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι θα είναι μια μέρα σημαντική και συμβολική για τη διαμόρφωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου