Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021

Ποιο θα έρθει πρώτα; Η απόσχιση ή ο εμφύλιος;

 

διαδηλωτές

 

Σύμφωνα με πολλές δημοσκοπήσεις, συμπεριλαμβανομένου του Brightline, η υποστήριξη για απόσχιση αυξάνεται μεταξύ κάθε κομματικής ομάδας τους μήνες μετά την εξέγερση του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου.

Η απόσχιση δεν είναι πλέον υπόθεση ότι η έννοια υποστηρίζεται απλώς από τους Ρεπουμπλικάνους του Νότου. Ο αριθμός των εθνικών «αυτονομιστών» σε όλη την Αμερική αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Η Bright Line Watch διαπιστώνει ότι οι άνθρωποι έχουν πιο ευνοϊκές απόψεις για την απόσχιση όταν το πολιτικό τους κόμμα είναι κυρίαρχο στην περιοχή τους. Παρά το γεγονός αυτό, άνθρωποι τόσο από τη φιλελεύθερη όσο και από τη συντηρητική πλευρά τάσσονται υπέρ του μόνιμου χωρισμού από την αμερικανική κυβέρνηση και στη συνέχεια τη διάσπαση της χώρας. 

Αυτόματα δημιουργείται μια εικόνα που περιέχει κείμενο, επαγγελματική κάρτα, στιγμιότυπο οθόνης

Στο φιλελεύθερο βορειοανατολικό τμήμα, για παράδειγμα, το 39% των Δημοκρατικών είναι η ομάδα που υποστηρίζει περισσότερο ένα εθνικό σχέδιο χωρισμού. Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους στη Δυτική Ακτή. Αντίθετα, στις πολιτείες των Μεσοδυτικών και των Μεγάλων Λιμνών, οι Ανεξάρτητοι υποστηρίζουν το κίνημα, αντανακλώντας το ανεπανόρθωτο χάσμα μεταξύ φιλελεύθερων και συντηρητικών που βρέθηκαν σε αυτήν την περιοχή. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν έντονα ότι αυτοί οι αριθμοί αυξάνονται δραματικά.

Οι ενεργειακές και περιβαλλοντικές πολιτικές του Μπάιντεν είναι οικονομικές καταστροφές. Τα κράτη που έχουν βασίσει το οικονομικό τους μέλλον στην ενέργεια, ιδιαίτερα το πετρέλαιο, δεν πρόκειται να ανεχτούν τον περιβαλλοντισμό του Μπάιντεν.

Η ακύρωση από τον Μπάιντεν του αγωγού Keystone συμβολίζει αυτό που συμβαίνει σε ολόκληρη την Αμερική. Από την πρώτη εβδομάδα ο Μπάιντεν, έχει ήδη ακυρώσει πάνω από 50.000 θέσεις εργασίας σε μια οικονομία που έχει ήδη κλονιστεί από το κλείσιμο του Δημοκρατικού Κόμματος με πολιτικές που δεν έχουν καμία σχέση με τον Covid. Ωστόσο, έχει να κάνει με τη δύναμη και τον έλεγχο.

Όταν ο Μπάιντεν ασχολήθηκε με τη βιομηχανία πετρελαίου τις πρώτες μέρες που ήταν στην εξουσία, κήρυξε τον πόλεμο στη βιομηχανία πετρελαίου και σε κάθε Αμερικανό που οδηγεί αυτοκίνητο.

Ο παρακάτω χάρτης είναι διδακτικός για το πόσο διαδεδομένη είναι η παραγωγή ενέργειας στην Αμερική και ο Μπάιντεν κήρυξε τον πόλεμο και σε αυτούς τους ανθρώπους και στις βιομηχανίες. με τις νέες ενεργειακές πολιτικές του Μπάιντεν, σε συνδυασμό με αυτό που βλέπετε στον παρακάτω χάρτη, είναι εύκολο να διαπιστώσετε ότι ένας εμφύλιος πόλεμος υφαίνει μεγάλο αργαλειό. 

 

Πόση ενέργεια παράγει το κράτος σας;  |  Τμήμα Ενέργειας

Ποιος θυμώνει  Μπάιντεν; Όπου παράγεται το αμερικανικό αργό πετρέλαιο

  • Τα πέντε κορυφαία κράτη παραγωγής αργού πετρελαίου και το ποσοστό τους στη συνολική παραγωγή αργού πετρελαίου των ΗΠΑ το 2019 ήταν.
  • Τέξας 41,4%
  • Βόρεια Ντακότα 11,6%
  • Νέο Μεξικό 7,4%
  • Οκλαχόμα 4,7%
  • Κολοράντο 4,2%

26 Οκτωβρίου 2020

ΤΜΗΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 

Κάθε πετρελαϊκό άτομο στην Αμερική βρίσκεται τώρα ενάντια σε αυτή τη νέα διοίκηση που ήρθε στην εξουσία από το γάντζο και την απάτη, της εκλογικής απάτης. Η βιομηχανία πετρελαίου σίγουρα θα κινητοποιηθεί εναντίον του Μπάιντεν. Ωστόσο, δεν υπάρχουν σαφείς γραμμές οριοθέτησης. Επιπλέον, θα ήταν ανόητο να ξεσηκωθούμε ενάντια στον Μπάιντεν και άλλους και να τους νικήσουμε στις επόμενες εκλογές. Αυτό δεν είναι δυνατό. 

Δεδομένης της πρόσφατης αλυσίδας γεγονότων, δεν έκλεψαν μόνο τις εκλογές του 2020. Όλη η εκλογική διαδικασία έχει κλαπεί. Δεν θα υπάρχουν πλέον ελεύθερες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Λοιπόν, τι πρέπει να κάνει ένας καλός βαρόνος πετρελαίου; Η εκστρατεία δεν θα βοηθήσει. Το λόμπι δεν θα βοηθήσει αφού οι Δημοκρατικοί ελέγχουν τα ΜΜΕ και τους 3 κλάδους της κυβέρνησης. Τι επιλογή έχουν οι ενεργειακές καταστάσεις. Η μόνη επιλογή που απομένει στους ανθρώπους αυτών των πετρελαιοπαραγωγών κρατών είναι να αποχωρήσουν από την Ένωση. Αυτό θα αποδειχθεί ο καταλύτης των κινήσεων απόσχισης που βλέπουμε τώρα σε μέρη όπως το Τέξας. 

Άνθρωποι από όλη τη χώρα, ιδιαίτερα από τις "μπλε" περιοχές συρρέουν στο Τέξας. Έρχονται εξαιτίας του κρατικού φόρου εισοδήματος και της έλλειψης επαχθών φόρων και κανονισμών. Το Τέξας έχει ωριμάσει με τις συζητήσεις για αποχώρηση από την Ένωση. Οι νομοθέτες του Τέξας πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να εγκαταλείψουν την Ένωση χωρίς την άδεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Το Τέξας θα γίνει ο καταλύτης του αυτονομισμού. Η Αριστερά θα αντιταχθεί σε αυτό το κίνημα και θα προκύψει εμφύλιος πόλεμος. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το Τέξας. Παρακαλώ κοιτάξτε τον χάρτη όπου παράγεται ενέργεια. Τη στιγμή που αυτά τα καταστροφικά χτυπήματα θα γίνουν αισθητά από τη βιομηχανία πετρελαίου, θα υπάρξει πρόβλημα. Ζευγάρι έλεγε ότι με τον έλεγχο όπλων και τις προσπάθειες κατάσχεσης όπλων με επικεφαλής τον Μπάιντεν, αυτό θα αποδειχθεί το σημείο καμπής. 

Μπορείτε να φανταστείτε ότι η οικονομική καταστροφή είναι κοντά λόγω των ενεργειακών πολιτικών του Μπάιντεν. Προσθέστε σε αυτό την κατάσχεση όπλων, έχετε την απαραίτητη συνταγή για εμφύλιο πόλεμο. Ο Μπάιντεν σημείωσε ρεκόρ απώλειας  θέσεων εργασίας την πρώτη εβδομάδα της Προεδρίας, με εκτιμώμενη απώλεια 50 χιλιάδων θέσεων εργασίας. Επιπλέον, τα κράτη που παράγουν ενέργεια (π.χ. πετρέλαιο) συμπίπτουν με κράτη που έχουν ισχυρούς νόμους για την προστασία των όπλων. Τι γίνεται όμως με το φαγητό; Οι ελλείψεις τροφίμων είναι εδώ και τα πράγματα θα ξεδιαλύνουν καθώς η Αμερική σύντομα θα έχει απεριόριστες αιτίες για εμφύλιο πόλεμο.

Δεν αναφέραμε καν το εμβόλιο; Πάρτε το τρύπημα ή πεινάστε. Πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτό στην Αμερική, έως ότου αυτό γίνει σημείο θραύσης;

Για τους λόγους αυτούς, η Αμερική θα είναι σύντομα πεδίο μάχης για εμφύλιο πόλεμο. Τώρα που έχουμε τη συνταγή, για εμφύλιο πόλεμο, υπάρχει κάτι που μπορεί να τον αποτρέψει;

thecommonsenseshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου