Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Στις 25 Μαΐου 2020, ο 46χρονος Αφροαμερικανός Τζορτζ Φλόιντ έχασε τη ζωή του στη Μινεάπολη της πολιτείας Μινεσότα των ΗΠΑ, όταν  λευκός αστυνομικός (Ντέρεκ Σόβιν) όταν κατά τη διάρκεια σύλληψής Αφροαμερικανού πολίτη του επέφερε τον θάνατο!

Μετά τον θάνατο του Φλόιντ, ξέσπασαν μεγάλες διαδηλώσεις στην Μινεάπολη, οι οποίες, αρχικά ήταν ειρηνικές, αλλά αργότερα έγιναν βίαιες! Οι διαδηλωτές έσπασαν παράθυρα σε αστυνομικά τμήματα, καταστήματα πυρπολήθηκαν και πολλά άλλα λεηλατήθηκαν και καταστράφηκαν! Διαδηλωτές έφτασαν σε αψιμαχίες με αστυνομικούς, που πυροδότησαν δακρυγόνα και χρήση βίας εναντίον τους.

Ακολούθως διαδηλώσεις έλαβαν χώρα σε περισσότερες από 100 πόλεις και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, αλλά γενικότερα και σε άλλες χώρες!

Χρηματοδότης των Antifa ο Σόρος;

Με αφορμή αυτά τα τεράστιας έκτασης επεισόδια, έγραφα σε άρθρο μου στις 26 Ιουνίου 2020 με τον τίτλο: “Σόρος και Αντίφα ανατρέπουν τον Τραμπ, δημιουργώντας νέο κόσμο”, τα παρακάτω (απόσπασμα):

«Ενώ η πανδημία του κορωνοϊού μαστίζει ακόμη τις ΗΠΑ, έρχεται η δολοφονία ενός έγχρωμου Αμερικανού πολίτη (Τζορτζ Φλόιντ) από αστυνομικό της Μινεάπολης για να πυροδοτήσει εκρήξεις σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ και να προκαλέσει κι άλλους θανάτους και πολλές άλλες καταστροφές!

Ωστόσο, το αξιοπερίεργο είναι, πως η προηγούμενη φορά που στις ΗΠΑ παρατηρήθηκαν τόσης μεγάλης έκτασης συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία από θάνατο έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, ήταν στο μακρινό 1968, με τη δολοφονία του ηγέτη του Αφροαμερικανικού Κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα των έγχρωμων ανθρώπων, Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ!

Αλλά ο Τζορτζ Φλόιντ ζούσε στην Αμερική του 2020, ενώ ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ ζούσε στην εποχή της δεκαετίας του ΄60, όπου η καταπίεση των έγχρωμων Αμερικανών πολιτών ήταν πολύ μεγάλη από την αμερικανική πολιτεία και γι΄ αυτό πυροδοτήθηκαν ταραχές με 50 νεκρούς και πολλούς τραυματίες!

Έτσι η κατάθεση πολλών Αμερικανών αναλυτών καταδεικνύει μια γενικευμένη έκρηξη που δεν δικαιολογείται από τη δολοφονία ενός απλού πολίτη. Αφού δυστυχώς και κατά το παρελθόν έχουν δημιουργηθεί τέτοιες ακραίες συμπεριφορές από αστυνομικούς πολιτειών της Αμερικής, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ κατ΄ ελάχιστον τέτοια θλιβερά γενικευμένα επεισόδια…

…Στη συνέχεια ο Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε, ότι πίσω από τις γενικευμένες ταραχές στις ΗΠΑ κρύβεται το κίνημα Antifa, το οποίο κατά τον Αμερικανό Πρόεδρο είναι μια τρομοκρατική οργάνωση! Ένα αντιφασιστικό πολιτικό κίνημα, που όμως υποκρύπτει πολιτικούς στόχους, με τακτικές διαμαρτυρίες που προτρέπουν αφελείς σε εξεγέρσεις! Προτάσσοντας σωματική βία, υλικές καταστροφές επιχειρήσεων και άλλες ακτιβιστικές ενέργειες, όπως θέλει το κίνημα να αποκαλεί! Όσους δε αντιδρούν, τους κατατάσσουν στους ακροδεξιούς, στους φασίστες, στους ρατσιστές! Πού αλήθεια κρύβεται η αλήθεια και το ψέμα;»!

Αυτό το σύστημα δεν μπορεί να μεταρρυθμιστεί, πρέπει να ανατραπεί…

Σε αυτό το άρθρο μου ανέφερα αποσπάσματα δημοσίευσης ενός πολύ αποκαλυπτικού και ενημερωτικού άρθρου, του ειδησεογραφικού πόρταλ στο διαδίκτυο https://kostasxan.blogspot.com/

«Το Antifa στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξαιρετικά δικτυωμένο, καλά χρηματοδοτημένο και έχει μια σαφή ιδεολογική ατζέντα: να ανατρέψει, συχνά με ακραία βία, το αμερικανικό πολιτικό σύστημα, με απώτερο στόχο την αντικατάσταση του καπιταλισμού με τον κομμουνισμό…

…Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση στη φασιστική απειλή είναι να υπονομεύσει τους πυλώνες της δύναμης στην κοινωνία που στηρίζεται όχι μόνο στην λευκή υπεροχή, αλλά και στον καπιταλισμό, την ετερονομικότητα, την πατριαρχία, τον εθνικισμό, την τρανσφοβία, την ταξική κυριαρχία και πολλά άλλα (Mark Bray, “Antifa: The Anti-Fascist Handbook ” 2017)…

…Έρχονται από άλλες πόλεις. Αυτό κοστίζει χρήματα. Δεν το έκαναν μόνοι τους. Κάποιος πληρώνει για αυτό. Αυτό που κάνει το Antifa είναι βασικά να εισβάλλει στη μαύρη κοινότητα ως στρατός τους. Ανταγωνίζονται, παίρνουν αυτούς τους νέους μαύρους και γυναίκες να πάνε εκεί έξω και να κάνουν ηλίθια πράγματα, και στη συνέχεια εξαφανίζονται στο ηλιοβασίλεμα (Bernard Kerik, πρώην επίτροπος του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης)!

Η συντονισμένη βία εγείρει ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο χρηματοδότησης του Antifa. Η Συμμαχία για την Παγκόσμια Δικαιοσύνη (AFGJ) είναι μια οργανωτική ομάδα που χρησιμεύει ως χρηματοοικονομικός χορηγός σε πολλές ριζοσπαστικές αριστερές πρωτοβουλίες, σύμφωνα με την Influence Watch, μια ερευνητική ομάδα που συλλέγει δεδομένα για οργανισμούς υπεράσπισης, ιδρύματα και δωρητές…

…Τα Ιδρύματα της Εταιρείας, το Ίδρυμα Tides, το Ίδρυμα Arca, το Ίδρυμα Surdna, το Ίδρυμα Δημόσιας Πρόνοιας και το Ταμείο Brightwater έχουν συνεισφέρει στην AFGJ, σύμφωνα με το Influence Watch. Μία από τις ομάδες που χρηματοδοτούνται από το AFGJ ονομάζεται Refuse Fascism… ένα απόσπασμα του Ριζοσπαστικού Κομμουνιστικού Κόμματος (RCP)… Μια ριζοσπαστική αριστερή οργάνωση αφιερωμένη στην προώθηση εθνικής δράσης για την απομάκρυνση του Προέδρου Donald Trump και όλων των αξιωματούχων που συνδέονται με τη διοίκησή του, με την αιτιολογία ότι αποτελούν “φασιστικό καθεστώς”!

Η ομάδα ήταν παρούσα σε πολλές διαδηλώσεις ριζοσπαστικής-αριστεράς Antifa! Επίσης σύμφωνα με το Influence Watch, η ομάδα είναι παρακλάδι του Ριζοσπαστικού Κομμουνιστικού Κόμματος (RCP)!

Τον Ιούλιο του 2017, το RCP καυχιέται ότι συμμετείχε σε βίαιες ταραχές κατά της συνόδου κορυφής της G20 στο Αμβούργο της Γερμανίας. Το RCP ισχυρίστηκε ότι ο καπιταλισμός είναι συνώνυμος με τον φασισμό και ότι η εκλογή του Προέδρου Τραμπ θα οδηγήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να “κατακλύσει και να εξαλείψει ολόκληρες ομάδες ανθρώπων”!

Τον Ιούνιο του 2020, το Refuse Fascism εκμεταλλεύτηκε τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ για να συγκεντρώσει χρήματα για μια “Εθνική Επανάσταση” που προφανώς αποσκοπούσε στην ανατροπή της αμερικανικής κυβέρνησης. Το σύνθημα της ομάδας αναφέρει: “Αυτό το σύστημα δεν μπορεί να μεταρρυθμιστεί, πρέπει να ανατραπεί!”!

Η Γερμανία “ενισχύει” την SADAT;

Είναι γνωστό πλέον στο Πανελλήνιο, πως η Ελλάδα, αλλά κυρίως τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Β. Α. Αιγαίου εποικίζονται καθημερινώς από κάθε εθνότητας παράνομους μετανάστες! Όταν τα “κέντρα φιλοξενίας” έχουν μετατραπεί σε κέντρα μόνιμης εγκατάστασης, παράνομων μεταναστών, που εισέρχονται στα νησιά μας χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα! Που κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν έχουν βαρύ ποινικό μητρώο, ή αν είναι μισθοφόροι – τζιχαντιστές, που θα εκτελέσουν την ώρα που πρέπει το σκοπό για τον οποίο πληρώνονται, ή το “ιερό” τους καθήκον!

Ωστόσο το πιο κραυγαλέο γεγονός, ήταν περί τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020, όταν έγραφα ένα αποκαλυπτικό κείμενο, με πληροφορίες πολύ αξιόπιστης πηγής μου και η οποία έχει επαληθευτεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν! Η οποία μας είχε ενημερώσει, ότι το χρονικό διάστημααπό 10 Ιουλίου 2020 έως 10 Σεπτεμβρίου 2020, εισήλθαν στα νησιά μας στο Αιγαίο Πέλαγος – ειδικότερα στην νήσο Κω – νέγροι παράνομοι μετανάστες από τη Σενεγάλη, το Μάλι και την Νιγηρία, όπου “ανθεί” δραστηριοποιούμενη η τουρκική ιδιωτική εταιρεία συμβούλων ασφαλείας SADAT. Η οποία εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και είναι ο “σκιώδης στρατός” του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν και η οποία ιδρύθηκε από έναν πρώην Ταξίαρχο (Adnan Tanriverdi) στα πρότυπα του αντίστοιχου μισθοφορικού ρωσικού στρατού Wagner, που δραστηριοποιείται στη Λιβύη, στο πλευρό του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ.

Σύμφωνα, πάντα με την υψηλού κύρους πηγή μας, αυτοί οι νέγροι παράνομοι μετανάστες, μαζί με Σομαλούς, Κογκολέζους και Ερυθραίους που ήδη βρίσκονται σε νησιά μας, αποτελούν μέλη της SADAT.

Και μας καταγγέλλεται, πως απολαμβάνουν της άτυπης ασυλίας διαφόρων ΜΚΟ που προστατεύονται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Συνεχίζοντας η πηγή μας, μας αποκαλύπτει ότι η τουρκική ιδιωτική εταιρεία συμβούλων ασφαλείας SADAT, έχει πρωτοστατήσει στην Γερμανία κατά του Κουρδικού απελευθερωτικού αγώνα της αποτίναξης του τουρκικού ζυγού, με την αμέριστη υποστήριξη των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ). Όταν ΜΙΤ και SADAT είναι οι δυο όψεις του ίδιου τουρκικού νομίσματος! Με την μόνη διαφορά, πως η ΜΙΤ είναι φανερή μυστική υπηρεσία, ενώ η SADAT είναι παρακρατική.

Ωστόσο, εδώ το ζητούμενο είναι, αν το επίσημο Γερμανικό κράτος συμμετέχει ή όχι στην έκνομη δράση των ΜΙΤ και SADAT εντός της γερμανικής επικράτειας. Αν δηλαδή, παρέχει ή όχι η Γερμανία υποστήριξη στην Τουρκία ώστε να καταπνιγεί η κουρδική αντίδραση των περίπου δυο εκατομμυρίων Κούρδων που κατοικούν στο γερμανικό έδαφος!

Εάν ναι, τότε ισχυροποιείται η άποψη όσων λέγουν ότι πίσω από την επιθετική, αλλά ταυτόχρονα παράφρονα Τουρκία και των διεκδικήσεών της στο Αιγαίο Πέλαγος και την Ν.Α. Μεσόγειο βρίσκεται η Γερμανία!

Η Γερμανία, η οποία από τα ευρωπαϊκά ταμεία χρηματοδοτεί την Τουρκία για να μας στέλνει λεφούσια παράνομους μετανάστες στα νησιά μας, κατά παράβαση της Συμφωνίας που συνήψε για το “μεταναστευτικό” με την Ασιατική γείτονα χώρα!

Η Γερμανία, η οποία πιέζει κράτη – μέλη της ΕΕ να μην ενεργοποιήσουν τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ναρκοθετώντας τη συνοχή της ΕΕ, όταν δυο κράτη – μέλη της ΕΕ (Ελλάς – Κύπρος) απειλούνται ευθέως με πόλεμο!

Η Γερμανία, η οποία εσχάτως προωθεί την κατά παράβαση των Διεθνών Συνθηκών και του Διεθνούς Δικαίου, αποστρατικοποίηση των νησιών μας!

Γνωρίζει, ή θα φροντίσει να διασταυρώσει η ελληνική κυβέρνηση τις παραπάνω καταγγελίες της πηγής μας;

Θα συνεχίσει η ελληνική κυβέρνηση να θεωρεί αξιόπιστη σύμμαχο και εταίρο την Γερμανία και ειδικότερα την Καγκελάριό της Άγκελα Μέρκελ;

Θα συνεχίζει να κάνει, πως δεν αντιλαμβάνεται το γερμανικό παιχνίδι Κατοχής στην Ελλάδα και να αποζημιώνει την γερμανική Fraport, που ελέγχει 14 αεροδρόμια στην Ελλάδα, για την τάχατες ζημιά που υπέστη στον τουρισμό ένεκα του κορωνοϊού;

Ως πότε η “γερμανική μπότα” θα πατάει το σβέρκο της Πατρίδας και του ελληνικού λαού;

Μειονότητα στην Αθήνα οι Έλληνες…

Όμως δεν είναι μόνο ο εποικισμός των νησιών του Αιγαίου μας, που αλλάζει τις πληθυσμιακές των ισορροπίες!

Καθημερινώς “βιάζεται” η ηπειρωτική Ελλάδα από παράνομους μετανάστες, μιας επικίνδυνης πολιτικής της Γερμανίας και της Τουρκίας, και για την οποία δεν φαίνεται να ανησυχεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως άλλωστε δεν ανησυχούσε και η προηγούμενη κυβέρνηση Τσίπρα, αφού και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας είναι υπέρ της μετατροπής της Ελλάδος σε πολυπολιτισμικής!

Ωστόσο, τα πιο ακραία φαινόμενα πληθυσμιακής αλλαγής, δεν παρατηρούνται στην Πρωτεύουσα Αθήνα;

Όποιος περάσει από το κέντρο της Αθήνας μέρα – μεσημέρι, θα διαπιστώσει πως κυκλοφορούν μόνο αλλοδαποί ασιατικών και αφρικανικών χωρών! Την δε νύχτα, “αποκλείονται” από περιοχές της ευρύτερης ζώνης του Δημαρχείου Αθηναίων καθώς και στα πέριξ των οδών Αριστοτέλους, Γ΄ Σεπτεμβρίου και Πατησίων, κοντά στην πλατεία Ομονοίας, οι Έλληνες!

Έχουν ελέγξει οι Μυστικές μας Υπηρεσίες, αν στην πακιστανική κοινότητα υπάρχουν τουρκικοί θύλακες;

Η πλέον επικίνδυνη όμως, είναι η Πακιστανική Κοινότητα της Αθήνας και η οποία συνεχώς αυξάνει σε μέλη! Οι οποίοι είναι ακραίοι ισλαμιστές και ουδέποτε θα αφομοιωθούν από την ελληνική κοινωνία! Οι οποίοι ποτέ δεν θα αποδεχτούν τα ελληνικά ήθη και έθιμα, την ελληνική πίστη, μιας χώρας που τους “φιλοξενεί”, αλλά στοχεύουν και περνούν τα δικά τους βάρβαρα ήθη και έθιμα, που επιβάλλουν στους Έλληνες!

Επί παραδείγματι ο Πειραιάς κάθε χρόνο γίνεται μάρτυρας του εθίμου του αυτό-μαστιγώματος των Σιιτών (κυρίως Πακιστανών) στον εορτασμό της Ασούρα!

Αλλά δεν μένουν μόνο εκεί! Δηλαδή στον ελεύθερο εορτασμό των βάρβαρων εθίμων τους!

Στις 17 Οκτωβρίου 2021 οι Πακιστανοί των Αθηνών, με την απροκάλυπτη και επικίνδυνη αδιαφορία Πρωθυπουργού και Δημάρχου Αθηναίων, μετέτρεψαν την Αθήνα σε Ισλαμαμπάντ! Κάνοντας πορεία από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα, εορτάζοντας την ημέρα γέννησης του προφήτη τους (Eid Milan-un-Nabi)! Είδηση που έγινε γνωστή από την πακιστανική τηλεόραση και που κατά τη διάρκεια της πορείας, νεαροί κρατούσαν σημαίες Τζιχαντιστών!

Αλλά οι προκλήσεις της πακιστανικής κοινότητας των Αθηνών συνεχίστηκαν, αφού στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποίησαν συγκέντρωση μπροστά από την πρεσβεία της αδερφικής σε εμάς χώρας Ινδίας. Αυτοί που η χώρα τους κάνει κοινές ασκήσεις με την Τουρκία και την υποστηρίζει σε όλα τα θέματα εναντίον μας, έχουν το θράσος κόντρα στα συμφέροντα της χώρας που τους φιλοξενεί, να κάνουν τέτοια πορεία για το …Κασμίρ!

Έτσι από τα παραπάνω γεννάται το μεγάλο ερώτημα!

Σε μια ενδεχόμενη κρίση μεταξύ των χωρών Ελλάδος και Τουρκίας, ακόμη και σε μια ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη, πως θα ενεργήσει η πακιστανική κοινότητα;

Έχει διερωτηθεί η ελληνική κυβέρνηση, εάν εντός αυτής υπάρχουν τουρκικοί θύλακες; Οι οποίοι να υποκρύπτουν φανατικούς τζιχαντιστές και οι οποίοι περήφανα ανέμιζαν τα σύμβολα του Τζιχάντ στην πορεία των Αθηνών;

Επανάληψη του “έργου” Τζορτζ Φλόιντ στην Ελλάδα;

Οι υποψιασμένοι δεν μπορεί παρά να ανησυχούν! Όταν μάλιστα το “έργο” των ΗΠΑ επαναλαμβάνεται, έστω και υπό διαφορετική μορφή!

Αναφέρομαι βεβαίως στον θάνατο του 20χρονου Ρομά στο Πέραμα μετά από συμπλοκή με αστυνομικές δυνάμεις!

Ένα γεγονός που στην συνέχεια πυροδότησε σειρά έκνομων πράξεων, όπως το κλείσιμο για ώρες των εθνικών οδών Αθηνών – Κορίνθου, Πατρών – Πύργου κλπ.

Με μια ελληνική κυβέρνηση, να μην σταματάει εν τη γενέσει την συνεχώς κλιμακούμενη και αυξανόμενη βία των Ρομά! Μια μορφή βίας που αν αφεθεί θα διοχετευθεί και εντός των πόλεων, από κάποιους που θα εκμεταλλευτούν την οργή των Ρομά, από τον δικαιολογημένο ή μη θάνατο του 20χρόνου!

Έχει εξετάσει λοιπόν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών;

Γνωρίζει τις προθέσεις αλλόφυλων κοινοτήτων που ζουν ανεξέλεγκτοι στην Ελλάδα, πως θα αντιδράσουν σε μια ενδεχόμενη γενίκευση των επεισοδίων;

Ή θα πιαστούν για άλλη μια φορά απροετοίμαστοι;

Ο ελληνικός λαός ανησυχεί και πρέπει να γνωρίζει!!

egerssi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου