Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Είναι αυτό το τέλος της Δημοκρατίας;

 Είναι καιρός όσοι επιθυμούν να τερματίσουν αυτή τη διάχυτη αριστερή επίθεση να ξεφύγουν από το περιθώριο.

Γράφει ο Carpe Diem.

Έχουμε μια κρίση στα σύνορα, μια οικονομική κρίση, μια ενεργειακή κρίση, μια κρίση στην αλυσίδα εφοδιασμού, μια κρίση στην υγεία, ένα κύμα εγκληματικότητας, έλλειψη εργατικού δυναμικού, πληθωρισμό και εγκλωβισμένους Αμερικανούς που βρίσκονται ακόμη στο Αφγανιστάν. Όλα αυτά τα προβλήματα όχι μόνο θα μπορούσαν να αποφευχθούν, αλλά προκλήθηκαν, δημιουργήθηκαν, επιδεινώθηκαν, υποβοηθήθηκαν και υποκινήθηκαν από έναν άνθρωπο στον Λευκό Οίκο, ο οποίος είναι ένας ασθενής, ετοιμόρροπος, γεροντικός, με νοητική υστέρηση καραγκιόζης που ξερνάει ψέματα και ασυνάρτητες προτάσεις σχεδόν κάθε φορά που μιλάει.


Όταν ο πρώην πρόεδρος Τραμπ εγκατέλειψε το αξίωμά του τον Ιανουάριο, οι διελεύσεις στα σύνορα είχαν μειωθεί για οκτώ συνεχόμενους μήνες. Αλλά η άρνηση του Τζο Μπάιντεν να εφαρμόσει τους συνοριακούς νόμους μας, συμπεριλαμβανομένου του τερματισμού της επιτυχημένης πολιτικής "Παραμονή στο Μεξικό" και της διακοπής της κατασκευής του τείχους κατά μήκος των νότιων συνόρων μας, έχει οδηγήσει στη χειρότερη κρίση στα σύνορα εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες. 


Τον Σεπτέμβριο, η Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ πραγματοποίησε 192.001 συλλήψεις κατά μήκος των νότιων συνόρων. Οι συνοριοφύλακες συνέλαβαν περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια παράνομους διαβάτες των συνόρων κατά το οικονομικό έτος που έληξε τον Σεπτέμβριο. Αυτό συνέβη αφού 208.000 μετανάστες πέρασαν παράνομα τα σύνορά μας τον Αύγουστο και 212.000 μετανάστες εισήλθαν στη χώρα τον Ιούλιο. Και αυτοί είναι μόνο οι αριθμοί αυτών που τέθηκαν υπό κράτηση. Συνολικά, οι συλλήψεις στα σύνορα έχουν αυξηθεί σχεδόν 500% σε σχέση με πέρυσι.


Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Παραδώσαμε τον έλεγχο του Αφγανιστάν σε μεσήλικες βαρβάρους, παρακολουθήσαμε αβοήθητους πολίτες να πέφτουν από τον ουρανό, και καθώς 13 Αμερικανοί στρατιωτικοί έχασαν άσκοπα τη ζωή τους, εκατοντάδες Αμερικανοί έμειναν ξεκρέμαστοι, όπλα και άλλο στρατιωτικό υλικό αξίας 85 δισεκατομμυρίων δολαρίων έμειναν πίσω για τους Ταλιμπάν - και η κυβέρνηση Μπάιντεν επαίνεσε το φιάσκο ως τεράστια επιτυχία. 


Καθώς γράφω, ο πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο υπουργός Εξωτερικών, ο υπουργός Άμυνας και ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια εργασίας από τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες, τους δασκάλους, τους γιατρούς, τους νοσοκόμους, τις αεροσυνοδούς ή τον Kyrie Irving.


Έχουμε μια ομοσπονδιακή κυβέρνηση που επιδιώκει ενεργά να υπονομεύσει τα συμφέροντα των πολιτών αυτής της χώρας. Οπλίζει το FBI για να ερευνά τους γονείς που δεν θέλουν να κατηχήσουν τα παιδιά τους με αναθεωρητική ιστορία και τους κατατάσσει ως "εγχώριους τρομοκράτες". Μόλις 48 ώρες προτού δικαστής αποφανθεί ότι ένας τρανσέξουαλ έφηβος επιτέθηκε σεξουαλικά σε μαθήτρια σε λύκειο της κομητείας Loudoun τον Μάιο, ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε για τους εξοργισμένους γονείς: "Δεν έχουμε χρόνο για να σπαταλάμε σε αυτούς τους ψεύτικους πολιτιστικούς πολέμους, την ψεύτικη οργή που τα δεξιά μέσα ενημέρωσης πλασάρουν για να αυξήσουν την τηλεθέαση".


Έχουμε μια αντιπρόεδρο η οποία τέθηκε επικεφαλής της μεταναστευτικής πολιτικής, τέθηκε επικεφαλής της νεοσύστατης Διαστημικής Δύναμης, αλλά η οποία αντ' αυτού απουσιάζει από αυτά τα καθήκοντα, ενώ μας κάνει διαλέξεις για την ισότητα, την ισότητα των φύλων, την κλιματική αλλαγή, τις βαθύτερες αιτίες της μεταναστευτικής κρίσης και συμμετέχει σε σεναριακά θεατρικά δρώμενα που την κάνουν να φαίνεται ακόμη πιο αντιπαθητική.


Έχουμε μια γραμματέα Τύπου που έχει επαναπροσδιορίσει τον όρο "gaslighting" και πλέκει έναν ιστό παραπληροφόρησης και συσκοτίσεων, ενώ συγχρόνως χλευάζει και χαμογελά συγκαταβατικά στις σπάνιες περιπτώσεις που της γίνονται νόμιμες ερωτήσεις. Παίρνει συγχωροχάρτι επειδή "γυρίζει πίσω" για να προστατέψει το ελάχιστα συνειδητοποιημένο αφεντικό της από έναν συκοφαντικό Τύπο.


Έχουμε "ελεγκτές γεγονότων" της Μεγάλης Τεχνολογίας που λογοκρίνουν την αλήθεια για τη διαφθορά του Χάντερ Μπάιντεν, αποπροσανατολίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ και περιορίζουν την ελευθερία της έκφρασης, ενώ επικρατούν θεωρίες συνωμοσίας και προπαγάνδα και βοηθούν τα μέλη των Ταλιμπάν και του Αγιατολάχ να ξερνούν το αντιαμερικανικό, αντι-ισραηλινό βιτριόλι τους. Δεν γνωρίζουν ότι η εξορία της Μεγάλης Τεχνολογίας του Τραμπ έχει αυξήσει τη δημοτικότητά του.

Έχουμε ένα διεφθαρμένο, δόλιο, προπαγανδιστικό, ασπόνδυλο, σοσιαλιστικό εταιρικό μέσο ενημέρωσης που εργάζεται ενεργά για να διχάσει τη χώρα και υποστηρίζει κάθε θέση που η άρχουσα τάξη στην Ουάσιγκτον μας λέει ότι θα σώσει τη χώρα μας από το να βουλιάξει. Ακόμα και όταν η μία πολιτική καταστροφή συσσωρεύεται μετά την άλλη από αυτόν τον Λευκό Οίκο και τους κυβερνήτες των γαλάζιων πολιτειών, η τέταρτη εξουσία διπλασιάζει και μας λέει ότι χρειαζόμαστε περισσότερους από αυτούς τους ειδικούς για να παίρνουν αποφάσεις για εμάς, οι οποίες θα αποδεκατίσουν περαιτέρω την οικονομία μας, θα δημιουργήσουν ανομία, θα αυξήσουν τη φτώχεια και θα μειώσουν το βιοτικό επίπεδο.


Αυτοί οι οικονομικά αναλφάβητοι μαρξιστές μας λένε ότι δεν υπάρχει λόγος να μην αυξήσουμε το όριο του χρέους και ότι δεν υπάρχει τρόπος να υπερθερμάνουμε την παραπαίουσα οικονομία μας, αλλά άφθονο χώρο για περισσότερες απεριόριστες σοσιαλιστικές δαπάνες. Απηχούν τον ανόητο στο Οβάλ Γραφείο που μας λέει ότι τα 3,5 τρισεκατομμύρια δολάρια κοστίζουν μηδέν δολάρια, όχι 3,5 τρισεκατομμύρια δολάρια. Μας λένε ότι η φορολόγηση των δισεκατομμυριούχων, η τιμωρία των δημιουργών θέσεων εργασίας και οι μαζικές αυξήσεις των τιμών με τη μορφή βενζίνης, κρέατος, πουλερικών, συσκευών και αυτοκινήτων δεν αποτελούν πραγματικά πρόβλημα για τους Αμερικανούς της εργατικής τάξης.


Έχουμε ένα μέσο ενημέρωσης που δούλεψε υπερωρίες για να κατηγορήσει τον Τραμπ ότι είναι πράκτορας της Ρωσίας, "λευκός ρατσιστής" που υποκινεί "εξέγερση" και φέρει την ευθύνη για κάθε θάνατο από έναν κινεζικό ιό, όταν όλο αυτό το διάστημα αγνοούσαν την επικήδεια ενός άλλου προέδρου για έναν πρώην μέλος της Κλαν, τα σχέδια "pay for play", τη σιωπή για τη βία των Black Lives Matter και των Antifa, τις σεναριακές συνεντεύξεις Τύπου, τις ακατανόητες φλυαρίες, την αδυναμία, την ανικανότητα, την επιθετικότητα, την ενοχή για τη δημιουργία διστακτικότητας στα εμβόλια και την πρόθεση να οδηγήσει τη χώρα μας στο έδαφος.


Μετά από ενάμιση χρόνο COVID βλακείας, η άρχουσα τάξη μας λέει ότι όλοι πρέπει να συνεχίσουν να κυκλοφορούν με πάνες προσώπου, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που είναι διπλά και τώρα τριπλά εμβολιασμένοι. Μας λένε ότι το να πρέπει να δείχνουμε απόδειξη εμβολιασμού για να φάμε σε ένα εστιατόριο, ή να παίξουμε σε έναν αγώνα του NBA, ή να φοράμε μάσκες οξυγόνου στο σχολείο όλη μέρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να νικήσουμε τον ιό, ενώ ταυτόχρονα ντροπιάζουν όσους δεν θέλουν να κάνουν ένεση ενός πειραματικού εμβολίου στον οργανισμό τους. Όποιος αρνείται να υπακούσει στις εντολές των ειδικών πρέπει να ντροπιάζεται, να διώκεται και να εξευτελίζεται, να χαρακτηρίζεται "δολοφόνος", "απλοϊκός" "βλάκας", "αντιεμβολιαστής" και "αρνητής της επιστήμης", μας λένε αυτές οι καλά διαπιστευμένες παράκτιες ελίτ.


Μας λένε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτή την παρωδία ενός γιατρού που δεν αρνείται ποτέ μια συνέντευξη και που φαίνεται να τα βγάζει από το μυαλό του.


Μας λένε ότι το να μην επιτρέπεται να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο, να ανοίγουμε μια επιχείρηση ή να πηγαίνουμε σε έναν οίκο λατρείας, αλλά το να είμαστε ελεύθεροι να βάλουμε φωτιά σε μια εκκλησία, να σπάσουμε τα παράθυρα, να καταστρέψουμε περιουσίες, να λεηλατήσουμε, να κλέψουμε, να κάψουμε όλο το σύστημα, δεν είναι μόνο θεραπευτικό για τη χώρα, αλλά θα προωθήσει μια πιο τέλεια ένωση.

Μας λένε ότι ο πόλεμος κατά των αστυνομικών και των συνοριοφυλάκων, αλλά η επιείκεια στο έγκλημα, την ανομία και τα ναρκωτικά μας κάνει πιο ασφαλείς και πιο συμπονετικούς. Μας λένε ευθέως ότι τα ανοιχτά σύνορα, η μεγαλύτερη παράνομη μετανάστευση και η κατάργηση του κυρίαρχου έθνους είναι θετικό για τη χώρα.


Μας λένε ότι πρέπει να εξοργιστούμε και να ακυρώσουμε τους κωμικούς που κάνουν τον κόσμο να γελάει και να λένε την αλήθεια, ενώ προωθούν ακτιβιστές χωρίς χιούμορ που ξυπνούν και το αποκαλούν ψυχαγωγία. Μας λένε ότι πρέπει να αναφερόμαστε στους άνδρες ως γυναίκες και στις γυναίκες ως άνδρες.


Μας λένε ότι πρέπει να συνηθίσουμε σε μια κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα και σε άδεια ράφια που θυμίζουν Μόσχα της δεκαετίας του 1970, ενώ ο υπουργός Μεταφορών καταργεί κρυφά το καθήκον του για γονική άδεια.


Μας λένε ότι οι εβδομάδες πρόωρης ψηφοφορίας, οι ημέρες ψηφοφορίας μετά τις εκλογές, οι μηδενικές απαιτήσεις ταυτότητας ψηφοφόρου, τα καθολικά ψηφοδέλτια με επιστολική ψήφο, οι θυρίδες και οι λιγότερες αυτοπρόσωπες ψηφοφορίες είναι ο ασφαλέστερος, ο πιο ασφαλής τρόπος διεξαγωγής των εκλογών.


Μας λένε ότι η μόνη θεραπεία για τις διακρίσεις είναι οι περισσότερες διακρίσεις. Μας λένε ότι η διδασκαλία των παιδιών μας να μισούν τη χώρα μας, τις ιδρυτικές μας αρχές και τους συνομηλίκους τους λόγω του χρώματος του δέρματός τους είναι ακριβώς το είδος της εκπαίδευσης που χρειαζόμαστε για να ανταγωνιστούμε τον υπόλοιπο κόσμο.


Πόσο ακόμα θα το ανεχόμαστε αυτό και ποια είναι η θεραπεία;


Δεν υπάρχει εύκολη λύση, αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο. Είναι καιρός όσοι επιθυμούν να τερματίσουν αυτή τη διάχυτη αριστερή επίθεση να βγουν από το περιθώριο.


Θα χρειαστούν πολύ περισσότερα από τους Ρεπουμπλικανούς στο Κογκρέσο που παραληρούν και παραληρούν στο Fox News. Θα χρειαστούν περισσότερα από δίκαιη οργή στις συνεδριάσεις των σχολικών συμβουλίων. Θα χρειαστούν περισσότερα από αστυνομικούς, νοσοκόμες, δασκάλους και εργάτες εργοστασίων που αρνούνται να εμβολιαστούν. Θα χρειαστούν όλοι εκείνοι που επιθυμούν να υπερασπιστούν την ελευθερία και την ελευθερία ενάντια στην τυραννία για να μπουν στην αρένα και να πουν "φτάνει πια".


Αν παραμείνουμε σιωπηλοί τώρα, τότε θα είναι το τέλος της δημοκρατίας.

amgreatness.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου