Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Μεγάλο γεγονός Πράσινο φως. Όλα τα συστήματα πάνε προς το Τέλος του παιχνιδιού-Juan O Savin-Δεν συγχωρούμε-Δεν ξεχνάμε-Ο Θεός κερδίζει-Περιμένετε από εμάς.

 Αποκατάσταση της Δημοκρατίας μέσω ΕΣΠ: Ενημέρωση από την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021


Συντάχθηκε την Πέμπτη  28 Οκτ. 2021 12:01 π.μ. EDT από την Judy Byington, MSW, LCSW, Θεραπευτής ret, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας: "Είκοσι δύο πρόσωπα: μέσα στην εξαιρετική ζωή της Jenny Hill και τις είκοσι δύο πολλαπλές προσωπικότητές της".


Μια καταιγίδα που θα αλλάξει τα πάντα


Να είστε έτοιμοι


Μια εβδομάδα ακόμη και θα δούμε το ουράνιο τόξο!


..Trump + Q, Η Μεγάλη Αφύπνιση


"Το επόμενο κομμάτι μου ονομάζεται "Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται"". ...Ντόναλντ Τραμπ


"Πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα εκείνη τη μικρή ομάδα εγωιστών που θα έκοβαν τα φτερά του αμερικανικού αετού για να γεμίσουν τις δικές τους φωλιές". ...Denzil Washington


Ο Θεός λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους. Έχουμε περάσει τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα μαζί, Πατριώτες. Μερικές φορές φαίνεται ότι είμαστε χαμένοι σε ένα τούνελ και δεν υπάρχει φως, μέχρι που συνειδητοποιούμε ότι συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας μικρά θαύματα.


Εμπιστευτείτε τον Θεό, εμπιστευτείτε τη δύναμη της προσευχής: Ακούει. Μπορεί να μην λάβουμε όλα όσα νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε, αλλά θα λάβουμε όλα όσα πρέπει να λάβουμε. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους.           ...Ο Πατριώτης

Οι μαχητές είναι στο πεδίο της μάχης! Ο Εχθρός τρέχει! Η [ΑΛΗΘΕΙΑ] θα επικρατήσει!

Judy Note: Ο "Πρόεδρος" Biden ακύρωσε την αυριανή συνάντηση με τον Πάπα την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, ο MarkZ ακύρωσε τη σημερινή Πέμπτη 28 Οκτωβρίου καθημερινή ενημέρωση για το ΕΣΠ, σήμερα Πέμπτη 28 Οκτωβρίου ο Whiplash347 δημοσίευσε στο Telegram: "Getting Ready for THE EVENT" και το περασμένο Σαββατοκύριακο η "Πρώτη Κυρία" Jill Biden ρώτησε πώς θα μπορούσε να απομακρύνει την "Αντιπρόεδρο" Kamala Harris από το αξίωμα χρησιμοποιώντας την 25η Τροπολογία:

https://www.redvoicemedia.com/2021/10/jill-biden-wants-kamala-harris-removed-from-office-through-25th-amendment/

Νομίζετε ότι κάτι συμβαίνει;


Καλώς ήρθατε στο End Game. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ένα Παγκόσμιο Γεγονός που θα αλλάξει τον Κόσμο - που θα μετατραπεί σε μια αξέχαστη εβδομάδα BQQM, που θα ολοκληρωθεί με μια συσκότιση και την απελευθέρωση του Συστήματος Εκτάκτου Εκπομπής για την υποστήριξη της Παγκόσμιας Επαναφοράς Νομίσματος.

beforeitsnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου