Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Ποιο «Πρόβλημα Εφοδιαστικής Αλυσίδας»; Η κυβέρνηση θέλει να ξέρετε ότι όλα είναι καλά.

 

της Ντέιζι Λούθερ

Συγγραφέας Κελάρι Prepper  και  Bundle PLUS online μάθημα

Μόνο υπερκριτικοί άνθρωποι σαν εμένα πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν κάνει μια εντελώς τρομερή δουλειά. Η πραγματικότητα είναι ότι όλα είναι μια χαρά εκτός από μερικούς ενοχλητικούς θησαυριστές που προκαλούν προβλήματα.Τα κύρια μέσα ενημέρωσης, ο αρχηγός του προσωπικού του POTUS και η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι το είπαν, και όλοι γνωρίζουμε ότι και οι δύο είναι απολύτως αξιόπιστες πηγές.

Τα ράφια των παντοπωλείων ΕΙΝΑΙ γεμάτα.

Στην πραγματικότητα, τα ράφια των μπακάλικων είναι γεμάτα. Είναι γεμάτοι γιατί πήραν μια σελίδα από το σενάριο του The Interview , στο οποίο δύο χαζοί δημοσιογράφοι πηγαίνουν στη Βόρεια Κορέα για να πάρουν συνέντευξη/σκοτώσουν τον Kim Jong Un. Στην αρχή πέφτουν στην προπαγάνδα, αλλά μετά ένας από τους δημοσιογράφους μπαίνει στο μαγαζί που φαίνεται να είναι φορτωμένο με αφθονία για να ανακαλύψει ότι το φαγητό είναι ψεύτικο.Τα κύρια μέσα ενημέρωσης, ο αρχηγός του προσωπικού του POTUS και η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι το είπαν, και όλοι γνωρίζουμε ότι και οι δύο είναι απολύτως αξιόπιστες πηγές.Τα κύρια μέσα ενημέρωσης, ο αρχηγός του προσωπικού του POTUS και η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι το είπαν, και όλοι γνωρίζουμε ότι και οι δύο είναι απολύτως αξιόπιστες πηγές.Τα ράφια των παντοπωλείων ΕΙΝΑΙ γεμάτα.


Στην πραγματικότητα, τα ράφια των μπακάλικων είναι γεμάτα. Είναι γεμάτοι γιατί πήραν μια σελίδα από το σενάριο του The Interview , στο οποίο δύο χαζοί δημοσιογράφοι πηγαίνουν στη Βόρεια Κορέα για να πάρουν συνέντευξη/σκοτώσουν τον Kim Jong Un. Στην αρχή πέφτουν στην προπαγάνδα, αλλά μετά ένας από τους δημοσιογράφους μπαίνει στο μαγαζί που φαίνεται να είναι φορτωμένο με αφθονία για να ανακαλύψει ότι το φαγητό είναι ψεύτικο.

Μετά την τάση του #EmptyShelvesJoe στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, η Zero Hedge αναφέρει ότι οι έμποροι λιανικής ασχολήθηκαν σοβαρά με την κάλυψη των κενών. Τόνισαν ότι σε όλο το έθνος, τα καταστήματα γεμίζουν τα ράφια με μια σειρά από τα λίγα πράγματα που χρειάζονται για να φαίνεται ότι ο κατάλογος είναι γεμάτος και τα πράγματα ευημερούν, μοιράζοντας τα ακόλουθα tweets.

Φωτογραφία μέσω Zero Hedge

Και δεν είναι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρεμπιπτόντως. Στο Λονδίνο, ένας χρήστης του Twitter ισχυρίστηκε ότι η Tesco είχε προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και στην πραγματικότητα έβγαλε ψεύτικα σπαράγγια.

Τα σχόλια στο Tweet ( που είναι μια απάντηση στο Tweet των σπαραγγιών ) υποδηλώνουν ότι αυτή η φωτογραφία είναι από το Kroger κάπου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

 

 

 

 

 

Είμαστε σίγουροι ότι αυτό είναι μεμονωμένο και δεν αποτελεί προάγγελο για τα επόμενα πράγματα. Σωστά? ΣΩΣΤΑ?

Η Jen Psaki λέει ότι αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα καλό σημάδι.

Και γεια, θα πρέπει να ηρεμήσετε γιατί η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν akiάκι, θέλει να ξέρετε ότι αυτά τα άδεια ράφια είναι στην πραγματικότητα μόνο ένα σημάδι ότι η οικονομία απογειώνεται.

Ο αρχηγός του προσωπικού του Λευκού Οίκου, Ρον Κλέιν, ανέφερε το θέμα των άδειων ραφιών, κάνοντας retweet κάποιου yahoo που είπε: «Τα περισσότερα από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε (πληθωρισμός, αλυσίδες εφοδιασμού κ.λπ.) είναι προβλήματα υψηλής τάξης .»


Η Ψάκη πήγε στο CNN για να προσπαθήσει να υπερασπιστεί το retweet της Klain, και ακόμη και το CNN την κάλεσε έξω. Η Zero Hedge αναφέρει :

Λέει ο Τζέικ Τάπερ στην Ψάκη. «Δεν φαίνεται κωφό να πούμε ότι οι αυξανόμενες τιμές και τα άδεια ράφια των παντοπωλείων είναι «προβλήματα υψηλής κατηγορίας»; Δεν είναι λίγο απορριπτικό;», ρώτησε ο Τάπερ.

Ο akiάκι απάντησε λέγοντας: «Το γεγονός είναι ότι το ποσοστό ανεργίας είναι το μισό από αυτό που ήταν πριν από ένα χρόνο».

«Περισσότεροι άνθρωποι έχουν δουλειές, περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν αγαθά, αυτό αυξάνει τη ζήτηση. Αυτό είναι καλό πράγμα. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι η προσφορά είναι χαμηλή επειδή βγαίνουμε από την πανδημία », απαντά η akiάκι.

«Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι άνθρωποι είναι ότι ο πληθωρισμός θα μειωθεί το επόμενο έτος, οι οικονομολόγοι το είπαν αυτό, όλοι το προβάλλουν», συνέχισε. πηγή )

Μου αρέσει ιδιαίτερα το πώς ο Psaki καυχιέται ότι το ποσοστό ανεργίας είναι καλύτερο από ό,τι όταν ο Fauci ανάγκασε τις επιχειρήσεις να κλείσουν, καθώς αυτό είναι κάποιου είδους επίτευγμα. Τέλος πάντων, θα πρέπει όλοι να σταματήσετε να παραπονιέστε για τα υψηλού επιπέδου προβλήματα σας, να πληρώσετε επιπλέον για τα χάρτινα σπαράγγια σας και να σιωπήσετε.

Είναι προφανές ότι κανείς στον Λευκό Οίκο δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτά τα προβλήματα επειδή δεν επηρεάζεται άμεσα από αυτά. Υπάρχουν σε μια προστατευμένη φούσκα όπου υπάρχει άφθονο φαγητό και πολλά χρήματα.

Και φυσικά, φταίνε και πάλι όσοι «θησαυρίζουν».

Πέρυσι, όταν έγινε το πρώτο κλείδωμα και τα ράφια άδειασαν μέσα σε λίγες μέρες , τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης κατηγόρησαν τους εγωιστές προετοιμασμένους και αποθησαυριστές . Πρώτα απ 'όλα, θα ήθελα να επισημάνω ότι εμείς οι προετοιμασμένοι είχαμε ήδη τα πράγματά μας. Δεύτερον, δεν είναι αποθησαύριση να προμηθεύεις τρόφιμα για την οικογένειά σου όταν βλέπεις τα πράγματα να κατηφορίζουν γρήγορα.

Αλλά όσοι «θησαυρίζουν» είναι ένας εύχρηστος αποδιοπομπαίος τράγος και ένας πολύ καλός τρόπος να στρέψεις τους ανθρώπους εναντίον εκείνων που είναι προετοιμασμένοι.

Ο ιδρυτής του Saffron Road είπε στο Bloomberg:

«Οι άνθρωποι αποθηκεύουν», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής Adnan Durrani. "Αυτό που νομίζω ότι θα δείτε τους επόμενους έξι μήνες, όλες οι τιμές θα ανέβουν υψηλότερα." πηγή )

Εκείνοι πάλι οι τρεις καταραμένοι που θησαυρίζουν.

Το USDA λέει ότι ΔΕΝ υπάρχει έλλειψη.

Ούτως ή άλλως, κρατήστε τα μπρίκια σας. Το ίδιο το USDA μας διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις στην Αμερική.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν ελλείψεις τροφίμων σε εθνικό επίπεδο, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις ο κατάλογος ορισμένων τροφίμων στο παντοπωλείο σας μπορεί να είναι προσωρινά χαμηλός προτού τα καταστήματα προμηθευτούν. Η παραγωγή και η παραγωγή τροφίμων είναι ευρέως διασκορπισμένες σε όλες τις ΗΠΑ και επί του παρόντος δεν έχουν αναφερθεί εκτεταμένες διακοπές στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Το USDA και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων παρακολουθούν στενά την αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων για τυχόν ελλείψεις σε συνεργασία με τη βιομηχανία και τους ομοσπονδιακούς και κρατικούς εταίρους μας. Είμαστε σε τακτική επαφή με παραγωγούς τροφίμων και παντοπωλεία. πηγή )

Λοιπόν… είμαστε καλά .

Σας φαίνεται οικείο κάτι από αυτά;

Κάλυψα την πτώση της Βενεζουέλας με μεγάλη λεπτομέρεια προτού επιβιβαστεί ο Χοσέ για να μοιραστεί επί τόπου αναφορές. Το 2013, όσοι «θησαύρησαν» απειλήθηκαν με κράτηση . Στους Βενεζουελάνους είπαν επίσης ότι υπήρχε άφθονο φαγητό.

Η Γενική Εισαγγελέας της Βενεζουέλας Luisa Ortega Díaz, εξέδωσε τότε ένα δελτίο τύπου.

Ο γενικός εισαγγελέας κάλεσε τους ανθρώπους να παραμείνουν ήρεμοι, να μην πέσουν σε προκλήσεις και να μην φοβούνται την «υποτιθέμενη» έλλειψη τροφίμων…

... Σύμφωνα με δελτίο τύπου, η Γενική Εισαγγελία έχει ορίσει μια ad hoc ομάδα εισαγγελέων που θα συνεργάζονται σε εθνικό επίπεδο με άλλες αρχές και θα αντιμετωπίζουν τις απειλές κατά της επισιτιστικής ασφάλειας και, κατά συνέπεια, κατά του κράτους. πηγή )

Η κυβέρνηση εκεί ανέλαβε τα αγροκτήματα και τα εργοστάσια παραγωγής το 2015 , αλλά μέχρι το 2016 έπρεπε να παραδεχτεί ότι οι άνθρωποι ήταν μόνοι τους και δεν υπήρχε φαγητό .

Χμμμ… είναι σχεδόν σαν να υπάρχει ένας οδηγός για τέτοια πράγματα.

Λοιπόν… ελλείψεις ή όχι ελλείψεις;

Εάν ανησυχείτε τόσο για τα ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας όσο εγώ, θα κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να προετοιμαστείτε όσο είναι ακόμα διαθέσιμα κάποια προμήθεια. Ακολουθούν μερικές συμβουλές σχετικά με την προετοιμασία και τη δημιουργία της δικής σας αλυσίδας εφοδιασμού .

Τι πιστεύετε για το παιχνίδι  που παίζεται από την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ; Πιστεύετε ότι υπάρχουν ελλείψεις τροφίμων; Έχετε δει κάποιο από τα τρόφιμα να έχουν έλλειψη στην περιοχή σας; Μας λένε ψέματα πάλι;

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια.

theorganicprepper.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου