Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Έχουν κηρύξει πόλεμο εναντίον των ανθρώπων…

 

Μας προετοιμάζουν για να πολεμήσουμε,  τον εαυτό μας, την οικογένεια μας και τους φίλους μας και να μην έχουμε μέλλον...

Η παγκοσμιοποίηση είναι ήδη εδώ και ο πλανήτης μας είναι πλέον σχεδόν υποδουλωμένος, υπάρχει μια υπερφόρτωση αντικρουόμενων πληροφοριών που έχουν σχεδιαστεί για να μας συγχύζουν, να μας παραπλανούν, και να μην μας αφήνουν να αναλάβουμε  δράση. 


Γράφει ο GEWKWN

Οι σκοτεινές δυνάμεις  αγωνίζονται εδώ και χιλιάδες   χρόνια να αποκτήσουν τον πλήρη  έλεγχο όλου του πλανήτη, κατάφεραν να αποκτήσουν  πλούτο και Δύναμη, έχουν εισχωρήσει βαθιά σε κάθε τμήμα των κυβερνήσεων , του στρατού, της αστυνομίας, των κομμάτων, της παγκόσμιας τράπεζας, του παγκοσμίου οργανισμού τροφίμων, φαρμάκων, κλπ.

Διοικούν την στρατιωτική βιομηχανία, τα Πανεπιστήμια , τις Εταιρείες, τις Τράπεζές, το Νόμισμά, το Χρηματιστήριο, την Τεχνολογική Βιομηχανία, και τα ΜΜΕ…….Ελέγχουν τα Ηνωμένα Έθνη

Στην πραγματικότητα, αυτούς που ψηφίζουμε εμείς  οι πολίτες, δεν είναι οι πολιτικοί μας, αλλά οι πολιτικοί της Νέας Τάξης.  Όλοι αυτοί έχουν ορκιστεί όχι σε εμάς τους πολίτες, αλλά  στις  σκοτεινές, αντίχριστες και άθεες δυνάμεις

ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ……Η Νέα Τάξη βρίσκεται στο κυνήγι αυτών που στέκονται  στο δρόμο της ατζέντας τους…… δωροδόκησαν, απείλησαν, σκότωσαν ή σφετερίστηκαν ανθρώπους, εκκλησίες και κυβερνήσεις για να διατηρήσουν τον έλεγχο όλων στον πλανήτη….. ο κόσμος βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στο απόλυτο χάος.

Το  1% ελέγχει το 90% του παγκόσμιου πλούτου, και το μεγαλύτερο μέρος του ήταν  κρυμμένο σε σήραγγες και υπόγειες βάσεις  και κάτω από το Βατικανό

Είμαστε σε ένα αόρατο πόλεμο, ο «Μεγαλύτερος Πόλεμος στην Ιστορία» έχει μείνει μυστικός, όχι για πολύ ακόμη,  και εμείς όλοι παλεύουμε για τη ζωή μας, για το μέλλον των παιδιών μας για την ΠΙΣΤΗ μας  για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας για τον Ελληνισμό …..

Τα Ηνωμένα Έθνη προωθούν εδώ και πολλά χρόνια μια ατζέντα που ονομάζεται Ατζέντα 2030. Αυτή η ατζέντα διατυπώνεται στην ιδέα μιας κεντρικά σχεδιασμένης κοινωνίας όπου επιλεγμένες ελίτ θα κυβερνήσουν τον πλανήτη και όλους τους ανθρώπους. Αυτή η ατζέντα (ή NWO) είναι ένας τύπος κομμουνισμού …….Τα «χρήματα» θα εξαφανιστούν και όλα τα αγαθά και η παραγωγή θα ελέγχονται και θα διανέμονται από μια ομάδα κεντρικού σχεδιασμού βασισμένη σε κανόνες για να διασφαλίζεται ότι το κράτος είναι πάνω από όλους και από όλα.…. η ατζέντα εγκρίθηκε από τον ΟΗΕ το 2015…… ο χειμώνας του 2021 θα είναι ένας από τους χειρότερους, με ελλείψεις τροφίμων, .

 Ένας ψηφιακός κόσμος ψηφίων αντικαθιστά σταδιακά όλα τα ιστορικά χρήματα …Μόνο το 8% όλων των χρημάτων στον πλανήτη είναι πραγματικό και το υπόλοιπο αποτελείται από εικονικές λογιστικές μονάδες.  Αυτό που έχουμε σήμερα για τα χρήματα είναι απλώς μια «λογιστική μονάδα». Δεν έχουμε πραγματικό χρημα. Η λογιστική μας μονάδα είναι εικονική και ζει στον κυβερνοχώρο.

 Θυμάστε το τραγούδι που έλεγε ‘’ Ένα μύθο θα σας πω, που τον μάθαμε παιδιά… Ήταν κάποιοι μια φορά…… Για τους ανθρώπους είχαν φρίκη κι ένα μίσος φοβερό……. Αυτό που θα διαβάσετε όμως δε είναι Μύθος, δυστυχώς, είναι η πραγματικότητα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ….. (Ο ΟΗΕ, η ΕΕ, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων , η Ομάδα Bilderberg , η Τριμερής Επιτροπή , οι Rockefeller, οι Rothschilds, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, ο Σύλλογος της Ρώμης, ο πάπας….)

- Επίθεση στην οικογενειακή μονάδα… .Έλεγχος της εκπαίδευσης των νέων

- Λιγότερα μετρητά και περισσότερη πίστωση και χρήματα

- Επίθεση εναντίον της εκκλησίας…. Καταστρέψτε την πίστη

-  Κοινωνική συμμόρφωση….. Μεγιστοποιήστε τον έλεγχο…… .Ελάχιστη αντίσταση στον έλεγχο

- Κατάρρευση νομίσματος……  

ΕΝΤΟΛΕΣ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης:  Κρατήστε την προσοχή του κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά ζητήματα και δώστε τους θέματα που δεν έχουν πραγματική σημασία.

ΕΝΤΟΛΕΣ  στην εκπαίδευση:  Κρατήστε τους νέους αδιάφορους  για τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά, τον πραγματικό νόμο και την πραγματική ιστορία.

Πάρτε τον έλεγχο του κόσμου με τη χρήση οικονομικών «σιωπηλών όπλων» με τη μορφή «ήσυχου πολέμου» μέσω μιας διαδικασίας φιλανθρωπικής δουλείας και γενοκτονίας.

Η παγκοσμιοποίηση είναι ήδη εδώ και ο πλανήτης μας είναι πλέον σχεδόν υποδουλωμένος, υπάρχει μια υπερφόρτωση αντικρουόμενων πληροφοριών που έχουν σχεδιαστεί για να μας συγχύζουν, να μας παραπλανούν, και να μην μας αφήνουν να αναλάβουμε  δράση. 

Μας προετοιμάζουν για να πολεμήσουμε,  τον εαυτό μας, την οικογένεια μας και τους φίλους μας και να μην έχουμε μέλλον.

Πρέπει να ξυπνήσουμε  και να πολεμήσουμε  τώρα……. Διαφορετικά, δεν θα έχουμε τίποτα για να πολεμήσουμε  στο εγγύς μέλλον.

Μπορεί οι άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να την επιβάλουν να είναι αδίστακτοι , αλλά στην κυριολεξία είναι ανίκανοι, έχουν αναλάβει να επιχειρήσουν το μεγαλύτερο τόλμημα στην ιστορία του συστήματος εξουσίας……. Έχουν αναλάβει να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια τυραννία, η οποία θα εξουσιάζει το σύνολο του πλανήτη, η ανθρωπότητα όμως, σύντομα θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας μιας τεράστιας  σύγκρουσης, διότι η αλαζονεία της Ν.Τ.Π έχει "ξυπνήσει" δυνάμεις πανίσχυρες, που αποτελούν τον "εφιάλτη" της εξουσίας.  

GEWKWN : Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου μας προειδοποίησε ….ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ… Τα μάτια σας θα δουν αυτά που δεν έχετε φαντασθεί…… ΠΕΙΝΑ- ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ-ΠΟΛΕΜΟΥΣ-ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ-ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΙΠΟΤΑ,ΤΙΠΟΤΑ……Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο χειμώνα, από τον Σεπτέμβριο μέχρι το τέλος του χρόνου  

Θα υπάρχει μεγάλη αγριότητα μεταξύ των ανθρώπων……. Μετάνοια, μετάνοια, μετάνοια, προσευχή, στα σπίτια σας να έχετε ΑΓΙΑΣΜΟ – ΚΕΡΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και να προσεύχεστε συνεχώς

Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί τώρα είναι να είμαστε πνευματικά έτοιμοι, να είμαστε κοντά στον Χριστό, και να παρακαλάμε την Παναγιά να μας προστατεύει…….

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου