Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Ο Νοέμβριος του 2021 είναι πιθανό να μας τρομάξει και να μας εκπλήξει όλους.

ΣΧΟΛΙΟ : Εδώ πρόκειται για ένα άρθρο που στο πρώτο βίντεο από το Vimeo ακούγεται η φωνή ενός ατόμου που λέει "Το όνομά μου είναι  Ιησούς.Με θυμάστε;".Είτε πρόκειται για αίρεση ,είτε ετοιμάζεται εμφάνιση κάποιου Μεσσία.


Σε λίγες δεκάδες ώρες θα φτάσει ο Νοέμβριος στον πλανήτη Γη, για τον οποίο μια μεγάλη συνωμοσιολογική κοινότητα έχει να επιδείξει έναν τεράστιο αριθμό τρομακτικών τρόμων. Συγκεκριμένα, η αποκαλούμενη THE SHIBBOLETH GROUP, με έδρα κάπου στην Ιταλία, υπόσχεται τρεις ημέρες σκοταδιού ήδη από την πρώτη Νοεμβρίου, ίσως και από τον Οκτώβριο. 

Η αναφορά έκανε τους αγγλόφωνους συνωμοσιολόγους λίγο νευρικούς, αλλά οι ευαισθητοποιημένοι και τηλεπαθητικοί καίγονται και υπόσχονται κάποιο είδος διαστημικού πολέμου από τις αρχές Νοεμβρίου, στον οποίο αστρόπλοια των φωτεινών και σκοτεινών δυνάμεων θα διαγκωνίζονται για τα δικαιώματα στον πλανήτη. 


Αντιμετωπίζουμε τέτοιους ισχυρισμούς με πολύ, πολύ μεγάλη αμφιβολία, ωστόσο, έχοντας τους κατά νου, δεν θα μπορούσαμε να μην δώσουμε προσοχή στη σημερινή εκπομπή της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, όπου μια κοπέλα μοιράζεται με το κοινό το όνειρό της, το οποίο πολύ πιθανόν να προμηνύει κάποιου είδους μάχη στον ουρανό που θα συμβεί στα τέλη του φθινοπώρου:


Δεν μπορούμε ούτε να διαψεύσουμε ούτε να επιβεβαιώσουμε αυτή την αναφορά, διότι τα όνειρα και τα οράματα είναι σπουδαία, αλλά δεν είναι γεγονότα. Και τα γεγονότα είναι ότι θα υπάρξει μια αντίθεση Ήλιου-Ουρανού κάπου γύρω στις 4-5 Νοεμβρίου:Ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης, αν και μακρινός, αλλά πολύ μεγάλος, οπότε προβλέπονται κάποιοι μεγάλοι σεισμοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου (συν ή πλην την εβδομάδα). Και αν σκεφτούμε ότι τώρα υπάρχει επίσης κάποιου είδους αντιπαράθεση με τον Nibiru, τότε δεν ξέρουμε καν τι μπορεί να είναι τώρα: 


Περαιτέρω, αν ο κόσμος επιβιώσει της 4ης Νοεμβρίου, η οποία εκτός από την αντιπαράθεση έχει πολλές άλλες ενδείξεις ως η ημέρα έναρξης του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, θα έρθει (ή δεν θα έρθει) η 10η Νοεμβρίου 2021 - η ημέρα που ο πλανήτης του πολέμου Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον πλανήτη της καταδίκης Κρόνο. Όπως θα σας πει οποιοσδήποτε αστρολόγος - το τετράγωνο της Μάζας, του Κρόνου, του Πλούτωνα και του Ουρανού είναι ουσιαστικά ένας εγγυημένος φυσικός ή κοινωνικός κατακλυσμός. Επιπλέον, ο Άρης και ο Κρόνος βρίσκονται κατά κάποιο τρόπο στην πρώτη γραμμή και συνήθως τις ημέρες τέτοιων τετραγώνων οι απώλειες ανέρχονται σε χιλιάδες. 


Στις 17 Νοεμβρίου, ο Άρης θα συνεχίσει να εκπλήσσει και να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό. Στον γενέθλιο χάρτη, ένας τέτοιος συνδυασμός προμηνύει τη γέννηση ενός δεύτερου Karl Liebknecht ή ακόμη και της ίδιας της Rosa Luxemburg στη Nadia Krupskaya.  Σε μια ευρύτερη όψη, η αντίθεση Άρη-Ουρανού αντιπροσωπεύει την εξέγερση. 


Τέλος, αν η προοδευτική ανθρωπότητα τα βιώσει όλα αυτά, στις 19 Νοεμβρίου θα υπάρξει σεληνιακή έκλειψη και μάλιστα στον Ταύρο, η οποία υπόσχεται ένα άγριο κραχ όλων των χρηματιστηρίων. Ο ίδιος ο κ. Globa συμφωνεί μαζί μας σε αυτό:


Επιπλέον, όπως έχουμε σημειώσει σε προηγούμενο υλικό, οι ίδιες οι ημερομηνίες, όπως 11.11.21, 12.11.21, 21.11.21 κ.ο.κ., έχουν πολλούς αριθμολογικούς συμβολισμούς και στις 11 Νοεμβρίου θα συμπληρωθούν 666.666 ώρες από την έναρξη ισχύος του Χάρτη του ΟΗΕ.  Έτσι, δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα για τις τρεις ημέρες του σκότους, ούτε για κάποια τρομερή μάχη στο διάστημα, αλλά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο Νοέμβριος θα εκπλήξει τον κόσμο. Οι λεπτομέρειες φαίνεται ότι θα καθοριστούν στη σύνοδο κορυφής της G20, οπότε μείνετε συντονισμένοι.  

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου