Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μιλούν για τους λόγους για τους οποίους θα προτιμούσαν να χάσουν τη δουλειά τους παρά να λάβουν το εμβόλιο COVID-19.


γράφει ο Enrico Trigoso

Παρά το γεγονός ότι τα εμβόλια COVID-19 έχουν προωθηθεί ως ασφαλή και αποτελεσματικά από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, πολλοί εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης αρνούνται να τα κάνουν και όσοι μιλούν ανοιχτά για τις ανησυχίες τους λογοκρίνονται από τις εταιρείες Μεγάλης Τεχνολογίας ή εκδιώκονται από τις πλατφόρμες τους.

Ορισμένοι νοσηλευτές και γιατροί αρνούνται τις εντολές για τα εμβόλια, ακόμη και αν η άρνησή τους θα τους κοστίσει τη δουλειά τους.

Οι Epoch Times επικοινώνησαν με μερικούς από αυτούς τους επαγγελματίες υγείας για να δουν τους λόγους.

«Αδύνατον να δοθεί πλήρως ενημερωμένη συγκατάθεση

Η Emily Nixon είναι εγγεγραμμένη νοσηλεύτρια που εργάζεται στον τομέα της υγείας εδώ και 18 χρόνια. Όταν ο εργοδότης της, η MaineHealth, ανακοίνωσε ότι θα καταστήσει το εμβόλιο υποχρεωτικό, οργάνωσε γρήγορα μια ομάδα με την ονομασία The Coalition for Healthcare Workers Against Medical Mandates και κατέθεσε αγωγή.

«Χιλιάδες εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης έχασαν και θα χάσουν τη δουλειά τους. Η ήδη αδύναμη υποδομή υγειονομικής περίθαλψης του Μέιν δεν θα αντέξει αυτή την καταστροφική απώλεια προσωπικού. Θα χαθούν ζωές. Η περίθαλψη ήδη περιορίζεται με δελτίο. Βιώνουμε μια συσκότιση των μέσων ενημέρωσης σε αυτή την πολιτεία», δήλωσε η Νίξον.

«Μιλώντας από τη δική μου οπτική γωνία, μιας έξυπνης, υγιούς και δυναμικής επαγγελματία υγείας που φροντίζει άριστα τον εαυτό της, είναι προσβολή να περιμένει κανείς ότι θα δεχθώ μια ένεση άγνωστης ουσίας και αποτελεσματικότητας και θα δώσω το παράδειγμα στους σπουδαίους ανθρώπους που υπηρετώ ότι θα πρέπει και αυτοί να υποτάξουν τη δύναμή τους σε φαρμακευτικές εταιρείες – καταδικασμένους κακοποιούς – σε μια προσπάθεια να βάλουν ένα τσιρότο στην ανοιχτή πληγή της πραγματικότητας.

«Είναι ασυνείδητο να επιβάλλονται ενέσεις χωρίς εξαίρεση, ειδικά όταν η ένεση είναι ένα ολοκαίνουργιο ιατρικό προϊόν που βρίσκεται ακόμη στο πρώτο έτος της μελέτης του. Οι περιπτώσεις πρωτοπορίας δεν αναφέρονται δεόντως. Γνωρίζουμε ότι αυτό το εμβόλιο είναι «διαρροή». Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα αυτού του εμβολίου δεν έχει αποδειχθεί. Υπάρχουν άλλες ασφαλείς και εναλλακτικές θεραπείες. Είναι αδύνατο να δοθεί πλήρως ενημερωμένη συγκατάθεση χωρίς μακροχρόνια, αμερόληπτα δεδομένα. Η απειλή των θέσεων εργασίας μας είναι απροκάλυπτος εξαναγκασμός. Το θεόσταλτο δικαίωμά μας στη σωματική ακεραιότητα και την προσωπική αυτονομία έχει αφαιρεθεί με αυτές τις εντολές και δεν θα το ανεχτούμε», δήλωσε η Νίξον.

«Οι παρενέργειες είναι πραγματικές
Η Jaclyn Zubiate, η οποία εργαζόταν για το Southern Maine Health Care, αγαπούσε τη δουλειά της ως νοσηλεύτρια.

«Δεν έκανα το εμβόλιο, παρόλο που θα καταγγελθώ … Τώρα με τα δεδομένα που έχουμε, γνωρίζουμε ότι το ποσοστό επιβίωσης είναι αρκετά υψηλό. Τους τελευταίους 18 μήνες, έχω στείλει στα επείγοντα μόνο έναν ασθενή με αναπνευστική δυσχέρεια. Ο COVID δεν έχει κανένα διακριτικό γνώρισμα μεταξύ άλλων ιών όπως και άλλες ασθένειες για τις οποίες έχουμε εμβόλια. Γιατί να χρειαστώ ένα εμβόλιο για κάτι με ποσοστό επιβίωσης 99 % που δεν έχει διακριτά χαρακτηριστικά;», δήλωσε η Zubiate.

«Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης δεν το παίρνουν επειδή γνωρίζουν ότι οι παρενέργειες είναι πραγματικές. Στην επείγουσα περίθαλψη, έχω δει μυοκαρδίτιδα, κυτταρίτιδα, [και] ασυνήθιστα νευρολογικά συμπτώματα, μεταξύ μιας σειράς άλλων παρενεργειών. Έχω δει ανθρώπους πολύ άρρωστους μετά τον εμβολιασμό και στη συνέχεια να πηγαίνουν σε θετικό τεστ. Το ποσοστό θετικότητας για την προσβολή από COVID στους εμβολιασμένους είναι πολύ υψηλό σύμφωνα με τις πρόσφατες μελέτες και με όσα βλέπω στην κλινική μου. Ένα εμβόλιο θα έπρεπε να λειτουργεί και δεν λειτουργεί. Θα πρέπει να δοκιμαστεί για χρόνια σε κάτι άλλο εκτός από ανθρώπους προτού το ονομάσουμε «ασφαλές και αποτελεσματικό». Υπήρξαν πάνω από 15.000 θάνατοι από το εμβόλιο για τους οποίους δεν μιλούν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν θα πάρω ποτέ αυτό το ρίσκο για τον εαυτό μου», δήλωσε η Zubiate.

«Τα δεδομένα μιλούν μόνα τους»

Η Jessica Mosher είναι εγγεγραμμένη νοσοκόμα για περισσότερο από μια δεκαετία. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών που έχασε τη δουλειά της επειδή αρνήθηκε τα εμβόλια.

Υπήρξε προϊσταμένη νοσηλευτικής υπηρεσίας, υπεύθυνη παρατηρητή ασθενών και διευθύντρια νοσηλευτικού προγράμματος στο Γενικό Νοσοκομείο Redington-Fairview.

«Η προστασία της υγείας μου και η πιστότητα στις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις θα είναι πάντα η

επιλογή μου έναντι μιας θέσης εργασίας. Οι γραφές υπόσχονται ότι «όσο υπάρχει γη, θα υπάρχει σπορά και συγκομιδή»- σ’ αυτή την πλευρά του ουρανού, έχουμε πληθώρα επιλογών απασχόλησης, αλλά μόνο μία ζωή», δήλωσε η Mosher.

«Έχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη νοσηλευτική και εργάζομαι ως καθηγητής νοσηλευτικής έρευνας και πρακτικής βασισμένης σε στοιχεία. Είμαι ειδικός στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων και στην εξαγωγή συμπερασμάτων. Δεν βασίζομαι στα μέσα ενημέρωσης, την κυβέρνηση ή τη Μεγάλη Τεχνολογία για καμία από τις αποφάσεις μου σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη πριν από το COVID-19 και δεν σκοπεύω να αλλάξω πορεία. Τα δεδομένα μιλούν από μόνα τους σχετικά με τη βλάβη που έχουν προκαλέσει αυτά τα πειραματικά εμβόλια και την έλλειψη μελετών που έχουν διεξαχθεί.

«Αυτό που έχω δει ως νοσηλεύτρια και αυτό που έχουν μοιραστεί άλλοι μετά τον εμβολιασμό σφραγίζει τη συμφωνία. Ο ιός, όπως το κρυολόγημα και η γρίπη, δεν έχει θεραπεία. Ωστόσο, έχει σχεδόν 100 τοις εκατό ποσοστό επιβίωσης. Αυτοί που προωθούν το εμβόλιο ακολουθούν το χρήμα. Εγώ ακολουθώ την επιστήμη. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας δεν εγκαταλείπουν το πάθος τους ή τον σταθερό μισθό τους για να είναι δύσκολοι. Ο αριθμός των ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να απολυθούν θα έπρεπε να αποτελεί από μόνος του αιτία ανησυχίας», δήλωσε.

«Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης έχουν φυσική ανοσία

Ο John Lewis εργαζόταν σε ένα μεγάλο νοσοκομείο στο νότιο Μέιν.

Είναι υπέρ της ζωής και πιστεύει ότι κάθε ζωή είναι πολύτιμη.

«Γνωρίζοντας ότι και τα τρία διαθέσιμα εμβόλια είτε δοκιμάστηκαν, είτε αναπτύχθηκαν, είτε παρήχθησαν με τη χρήση εμβρυϊκών κυτταρικών σειρών από εκλεκτικές εκτρώσεις, δεν θα μπορούσα να παραβιάσω με καλή συνείδηση τις βαθιά εδραιωμένες πεποιθήσεις μου. Αναμένοντας ότι θα μπορούσα να υποβάλω αίτηση θρησκευτικής απαλλαγής, είναι δύσκολο να δεχτώ [ότι] δεν μου παρέχεται απαλλαγή με βάση τα καθήκοντά μου, αφού λάβω υπόψη ότι είμαι απομακρυσμένος εργαζόμενος και δεν αλληλεπιδρώ με ασθενείς», δήλωσε ο Lewis.

«Εκτός από τις ιατρικές ή θρησκευτικές εξαιρέσεις, πολλοί εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης εξετάζουν τον κίνδυνο-οφέλη του εμβολίου. Είναι η ίδια προσέγγιση για την παροχή φροντίδας στους ασθενείς, όπου ο ασθενής επιτρέπεται να συναινέσει μετά από ενημέρωση. Πολλοί από τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης έχουν φυσική ανοσία. Άλλοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει αρκετή μακροχρόνια έρευνα για τις ανεπιθύμητες ενέργειες. Επίσης, αυτοί οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια τι συμβαίνει στα νοσοκομεία, το οποίο δεν συνάδει απαραίτητα με την αφήγηση», δήλωσε ο Lewis.

Το ‘Κανείς μας δεν βλέπει’ αυξάνεται

Η Heather Sadler, εγγεγραμμένη νοσοκόμα, αγαπά επίσης να είναι νοσοκόμα, αλλά δήλωσε ότι η υγεία της ίδιας και της οικογένειάς της είναι πολύ πιο σημαντική από τον μισθό της.

«Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία εμβολίων (αν θέλετε να την αποκαλέσετε έτσι) που δεν έχει αναπτυχθεί ΠΟΤΕ με επιτυχία και δεν έχει δεδομένα σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις, που δεν πρέπει να συγχέονται με τις «παρενέργειες», όπως φαίνεται να έχει κολλήσει το ευρύ κοινό. Ήμουν πάντα κάποιος που αναλύει τις επιλογές μου για την υγεία μέσα από το πρίσμα της σχέσης κινδύνου-οφέλους. Γνωρίζοντας αυτά που γνωρίζω για το COVID (και έχω κάνει πολλή έρευνα), δεν εμπίπτω σε καμία από τις κατηγορίες υψηλού κινδύνου για σοβαρή ασθένεια/θάνατο: ηλικία άνω των 65 ετών, παχύσαρκος, καρδιακές παθήσεις, διαβήτης, χρόνιες πνευμονικές παθήσεις και ανοσοκατασταλμένος. Για μένα και την άμεση οικογένειά μου, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να έχουμε κάποια παρενέργεια ή μακροχρόνιες επιπτώσεις από την ένεση μιας σχεδόν άγνωστης ουσίας στον εαυτό μας», δήλωσε η Sadler.

«Είμαι νοσηλεύτρια στην Ογκολογία/Αιματολογία και βλέπω ότι παρατηρείται αύξηση των νοσηλειών/παραπομπών για διαταραχές της πήξης και της αιμορραγίας. Για ένα παράδειγμα, μέσα σε μία εβδομάδα, είχαμε δύο ασθενείς στο νοσοκομείο που διαγνώστηκαν με μια σπάνια διαταραχή της πήξης … Και αυτό συνέβη δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα στο αγροτικό κεντρικό Μέιν. Ο μόνος κοινός παράγοντας, μια ένεση COVID τρεις ημέρες πριν σε κάθε περίπτωση. Αυτό αναφέρθηκε στο CDC; Δεν ξέρω.

«Μόνο 4 από τα περίπου 20 έως 25 άτομα που γνωρίζω προσωπικά και τα οποία έχουν βρεθεί θετικά για COVID πρόσφατα ήταν ανεμβολίαστα. Ναι, ανεμβολίαστοι. Η πλειονότητα των ανθρώπων γύρω μου που έχουν βρεθεί θετικοί τους τελευταίους τρεις μήνες ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Γιατί να θέλω να διακινδυνεύσω τις παρενέργειες ή τις μακροχρόνιες επιπτώσεις του εμβολίου, αν μπορώ ακόμα να προσβληθώ και να μεταδώσω αυτόν τον ιό; Δεν είναι λογικό. Αυτά τα δύο παραδείγματα ξεκάθαρα καταρρίπτουν τη θεωρία τους ότι ‘είναι ασφαλές και αποτελεσματικό'», δήλωσε η Sadler.

«Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με άλλους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην πολιτεία του Μέιν και κανένας από εμάς δεν βλέπει τα ‘κύματα’ που λέγεται ότι συμβαίνουν στο ευρύ κοινό».

«Αυτή είναι η Αμερική! Έχω κάθε δικαίωμα να πάρω μια μορφωμένη απόφαση σχετικά με την υγειονομική μου περίθαλψη. Ό,τι κι αν σας λένε, αυτό που κάνω δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε εσάς», δήλωσε η Sadler.

«Η ελευθερία είναι το πιο σημαντικό πράγμα

Η Sherri Thornton ήταν μέλος και πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής του Maine SAFE και είναι νοσοκόμα εδώ και 45 χρόνια.

Σχεδίαζε να συνταξιοδοτηθεί, αλλά ήθελε να εργαστεί μέχρι το τέλος του έτους- ωστόσο, όταν είδε την εντολή να έρχεται, αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί νωρίτερα.

«Πιστεύω ότι η ελευθερία είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή εκτός από τη σωτηρία. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου πει τι μπορώ ή δεν μπορώ να κάνω με το σώμα μου, εκτός από τον Κύριο. Τα εμβόλια έχουν παραχθεί με εμβρυϊκό ιστό και είμαι σθεναρά αντίθετη στην άμβλωση», δήλωσε η Thornton.

«Τα συστατικά των εμβολίων δεν είναι ασφαλή. Υπάρχουν πολλές παρενέργειες που προκαλούν μεγαλύτερη βλάβη από τον κοροναϊό. Δεν προστατεύει από τις παραλλαγές. … Ο εμβολιασμός όλων δεν θα αποκτήσει ανοσία αγέλης και θα προκαλέσει μόνο περισσότερες παραλλαγές στις οποίες θα υποκύψουν όσοι δεν έχουν φυσική ανοσία», δήλωσε ο Thornton.

Τρεις άλλοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που αντιτίθενται στις εντολές για τα εμβόλια επικοινώνησαν με τους Epoch Times, αλλά δεν θέλησαν να αποκαλυφθούν τα ονόματα ή οι εργοδότες τους.


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: the Epoch Times

Το άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 

kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου