Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Η American Airlines ακυρώνει 600+ πτήσεις την Κυριακή./Θα μείνει σύντομα ο κόσμος χωρίς πολιτική αεροπορία;

 Η American Airlines διέκοψε 634 πτήσεις την Κυριακή, δηλαδή σχεδόν μία στις τέσσερις πτήσεις εσωτερικού για την ημέρα, κατηγορώντας τον συνδυασμό κακών καιρικών συνθηκών στο Τέξας και δυσκολιών στο προσωπικό για τις διακοπές των αποκριών.  Προβλήματα προσωπικού . . όπως η εντολή για τα εμβόλια, ίσως;

Οι απαγορεύσεις πτήσεων ήρθαν αφού η American διέκοψε περίπου 340 πτήσεις την Παρασκευή και 543 πτήσεις, ή το 20% του προγράμματός της, το Σάββατο, όπως επιβεβαίωσαν τα στοιχεία από τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων FlightAware.


Σύμφωνα με το CNBC, ο COO της American, David Seymour, δήλωσε σε σημείωμα του προσωπικού ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν με τις ισχυρές ριπές ανέμου την Πέμπτη, οι οποίες μείωσαν τη χωρητικότητα του κόμβου του διεθνούς αεροδρομίου Dallas/Fort Worth.


Η κακοκαιρία σήμαινε ότι τα μέλη του πληρώματος κατέληξαν εκτός θέσης για τις επόμενες πτήσεις τους.


Ο αερομεταφορέας με έδρα το Τέξας δήλωσε ότι ακύρωσε προληπτικά ορισμένες υπηρεσίες για να "βεβαιωθεί ότι φροντίζουμε τους πελάτες μας και ότι παρέχουμε ασφάλεια προγραμματισμού για τα πληρώματά μας".


Η διαθεσιμότητα των πιλότων και των αεροσυνοδών αναφέρθηκε ως λόγος για τις περισσότερες ακυρώσεις το Σάββατο και την Κυριακή, σύμφωνα με εσωτερικές καταγραφές, όπως αναφέρει το CNBC.


Η ξύπνια American Airlines ενημέρωσε τους υπαλλήλους της ότι είτε θα κάνουν ένεση με βελόνα στα χέρια τους μέχρι τις 24 Νοεμβρίου είτε θα αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο να χάσουν τη δυνατότητα να θρέψουν τις οικογένειές τους. https://t.co/o5xGxDWOLi


- Breitbart News (@BreitbartNews) October 9, 2021


 


"Με τις πρόσθετες καιρικές συνθήκες σε όλο το σύστημα, το προσωπικό μας αρχίζει να στενεύει, καθώς τα μέλη του πληρώματος καταλήγουν εκτός των κανονικών ακολουθιών των πτήσεών τους", έγραψε ο Seymour. Είπε ότι οι περισσότεροι πελάτες έκαναν νέα κράτηση την ίδια μέρα και ότι αναμένει ότι η λειτουργία θα σταθεροποιηθεί τον Νοέμβριο.


Περίπου το ένα τοις εκατό του επικείμενου προγράμματος της American για τη Δευτέρα, ή 37 πτήσεις, ακυρώθηκαν, σύμφωνα με το FlightAware.


Ο Seymour δήλωσε περαιτέρω στο CNBC ότι περίπου 1.800 αεροσυνοδοί θα επιστρέψουν από την άδεια τους από την 1η Νοεμβρίου, ενώ οι υπόλοιποι θα επιστρέψουν μέχρι τον Δεκέμβριο.

halturnerradioshow.com

Θα μείνει σύντομα ο κόσμος χωρίς πολιτική αεροπορία;

Αν και συνήθως ο αγαπημένος μας Hal τείνει να υπερβάλλει, στην περίπτωση της American Airlines υποτιμάει λίγο τα πράγματα - υπάρχουν ήδη 1000+ ακυρώσεις πτήσεων σε μία ημέρα. Αλλά αυτό δεν είναι το κυριότερο. Το κύριο πράγμα τώρα είναι το τραγούδι που τραγουδούν οι πιλότοι στον αέρα: 


Το τραγούδι είναι σύντομο, μοιάζει περισσότερο με ραδιοφωνικό σήμα κλήσης: Lets Go Brandon. Δεν μπορεί να μεταφραστεί στα ρωσικά, αλλά θα προσπαθήσουμε. 


Η ιστορία του meme και του hashtag ξεκινά από τον διάσημο Αμερικανό δρομέα Brandon Brown. Μετά από έναν από τους πρόσφατους αγώνες του, ο Μπράντον βγήκε από το αυτοκίνητό του για να πει λίγα λόγια στους δημοσιογράφους. Σε αυτό το σημείο, το πλήθος στις κερκίδες φώναζε άσχημα λόγια για τον εν ενεργεία πρόεδρο των ΗΠΑ. Όμως η δημοσιογράφος είχε κάτι με την ακοή της και έτσι είπε ότι το πλήθος φώναζε "Μπράντον, Ντάφι, Ντάφι!".

Από τότε, το Lets Go Brandon και οι εκκλήσεις για την αποχώρηση του Μπάιντεν από τον Λευκό Οίκο έχουν γίνει κατά κάποιο τρόπο συνώνυμα. Επιπλέον, το Lets Go Brandon χρησιμοποιείται ως κωδική φράση όταν αυτό που εννοείται δεν είναι αυτό που ακούγεται στην πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα αυτό λένε οι πιλότοι στον αέρα, εξηγώντας ανοιχτά ότι οι ιστορίες για τον καιρό είναι πολύ αστείες και ότι πρόκειται για κάτι άλλο. Αλλά περί τίνος πρόκειται;


Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για εμβόλια και οξεία έλλειψη πιλότων, αν και θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον.


Χθες το svoboda.org, αναφερόμενο στο κτίριο γραφείων της Aeroflot, ανέφερε τα εξής:Η Aeroflot μείωσε τον αριθμό των πτήσεων από το Ομσκ προς τη Μόσχα, λέγοντας ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν μεγαλύτερη ζήτηση για πτήσεις από φθηνότερες αεροπορικές εταιρείες. Αυτό ανέφερε η συντακτική επιτροπή του Sibir.Realia με αναφορά στην απάντηση στην ερώτηση του βουλευτή της Κρατικής Δούμας Όλεγκ Σμόλιν.

Από την 1η Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους και μέχρι το 2028, η πλειονότητα των πτήσεων από το Ομσκ θα εκτελείται από τη θυγατρική εταιρεία χαμηλού κόστους του αερομεταφορέα. Η μητρική εταιρεία θα έχει τρεις πτήσεις την εβδομάδα αντί για τρεις καθημερινές πτήσεις. Νωρίτερα η αεροπορική εταιρεία σχεδίαζε να σταματήσει εντελώς τις πτήσεις προς το Ομσκ, αλλά διατήρησε μερικές πτήσεις μετά από διαπραγματεύσεις με τις αρχές και ανάλυση της αγοράς για πτήσεις business class και πελάτες υψηλού περιθωρίου κέρδους, αναφέρεται στο έγγραφο.

svoboda.org

Συνεπώς, τα προβλήματα για τους αερομεταφορείς είναι κάτι το πανταχού παρόν. Στο Τέξας φταίει ο καιρός, στο Ομσκ η φτωχοποίηση του πληθυσμού, σε άλλες χώρες κάποιοι άλλοι λόγοι. Τελικά οι πτήσεις ακυρώνονται η μία μετά την άλλη. Είναι πιθανό, και μάλιστα πολύ πιθανό, ότι στη ρίζα του προβλήματος βρίσκεται ένα θαυματουργό εμβόλιο, και μετά την ένεση οι διάσημοι άσσοι είναι λίγο εκτός κλίματος.  


Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό το πρόβλημα να είναι πολύ βαθύτερο και να μιλάμε για ένα είδος διπλής συγκάλυψης. Έτσι, η κακοκαιρία είναι ένα είδος κάλυψης για την έλλειψη πιλότων στις αεροπορικές εταιρείες, αλλά η ίδια η έλλειψη πιλότων έχει ως στόχο να καλύψει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα που κινδυνεύει να καταστρέψει την ίδια την αεροπορία. 


Ίσως κάτι συνέβη στο μαγνητικό πεδίο και οι πτήσεις με αεροπλάνα έχουν γίνει θανατηφόρες. Ίσως το Matrix να είναι υπερφορτωμένο και να μεταδίδει την πτήση από την Ευρώπη στις ΗΠΑ και να μην έχει την απαραίτητη επεξεργαστική ισχύ. Ίσως ο θόλος της Επίπεδης Γης ανατινάζεται. Ίσως οι Αρειανοί έχουν αυξήσει την κυκλοφορία και έχουν απαγορεύσει τις αεροπορικές πτήσεις - ποιος ξέρει;  Αλλά όπως και να έχει, ο κόσμος μπορεί σύντομα να μείνει χωρίς επιβατικά αεροπλάνα, οπότε ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ

HAL TURNER RADIO SHOW

SVOBODA

THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου