Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Το συμπέρασμα είναι ότι οι "Παρατηρητές" είχαν δίκιο από την αρχή - περνάμε μέσα από μαζική ερήμωση, όπως είχε προβλέψει ο Ντιγκέλ και προβλεπόταν στους Οδηγητές της Γεωργίας.

 Πολύ περισσότερο κακό και μαζικές δολοφονίες θα πραγματοποιηθούν από τους παγκοσμιοποιητές για να ολοκληρώσουν την ατζέντα τους.


Από τον Stefan Stanford - All News Pipeline - Live Free Or Die

Με την πάροδο των ετών, το ANP έχει δημοσιεύσει πολλές ιστορίες που ασχολούνται με αυτό που τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αποκαλούν εδώ και καιρό "θεωρίες συνωμοσίας", θέματα όπως μια "παγκόσμια κυβέρνηση Νέας Τάξης Πραγμάτων", η πολύ αμφιλεγόμενη "ατζέντα αποπληθυσμού", μια τεράστια "εκστρατεία μυστικότητας" από την "παγκόσμια ελίτ" για να καλύψει τα σκοτεινά σχέδιά της για τον κόσμο και το γεγονός ότι αυτή η "παγκόσμια δικτατορία" δεν θα ανεχόταν τους "διαφωνούντες" με τη βασιλεία της, και στο βίντεο που είναι ενσωματωμένο ακριβώς παρακάτω, ο πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας Μαχατίρ Μοχάμαντ επιβεβαιώνει για εμάς όλες αυτές τις αποκαλούμενες "θεωρίες συνωμοσίας" και πολλά άλλα. Αποδεικνύεται ότι "Παρατηρητές" όπως ο Steve Quayle είχαν δίκιο από την αρχή. 

Και ενώ αυτό το βίντεο είναι 6 ετών και βιντεοσκοπήθηκε στη Διεθνή Διάσκεψη της Νέας Τάξης Πραγμάτων το 2015, ο Mohamad, ένας Μαλαισιανός πολιτικός, συγγραφέας και γιατρός που διετέλεσε ο 4ος και 7ος πρωθυπουργός της Μαλαισίας και ο οποίος άσκησε τα καθήκοντά του από τον Ιούλιο του 1981 έως τον Οκτώβριο του 2003 και αργότερα από τον Μάιο του 2018 έως τον Μάρτιο του 2020 για ένα αθροιστικό σύνολο 24 ετών, καθιστώντας τον τον μακροβιότερο πρωθυπουργό της χώρας, ρίχνει μια βόμβα στο επιχείρημα ότι η 'ΝΔΤ' και η 'ατζέντα αποανάπτυξης' τους είναι απλώς 'θεωρίες συνωμοσίας'. 

Προειδοποιώντας μέσα στο βίντεο ότι υπάρχει μια πολύ μυστικοπαθής ομάδα "ελίτ" που θεωρεί ότι είναι πάνω από τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ κατέχει ένα τεράστιο ποσοστό του παγκόσμιου πλούτου, ο Μοχάμαντ μας είπε από πολύ παλιά για αυτό που βλέπουμε να παίρνει σταθερή μορφή σήμερα, μια παγκόσμια κυβέρνηση αποφασισμένη να μετατρέψει την υπόλοιπη ανθρωπότητα σε σκλάβους της, μια ομάδα που δεν θα δεχτεί καμία "διαφωνία" και θα "τιμωρήσει" όσους δεν "ακολουθούν τη γραμμή". 

Και με τον Μοχάμαντ να μην είναι απλώς κάποιος "τρελός συνωμοσιολόγος" που μαγειρεύει ιστορίες για να τις πει στον κόσμο, αλλά κάποιος που ήταν στις συναντήσεις και άκουσε τι είπαν αυτές οι "ελίτ" που θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο, θα πρέπει να ακούσουμε τα λόγια του και να λάβουμε υπόψη τις προειδοποιήσεις του, καθώς ένας από τους στόχους τους είναι ένας παγκόσμιος πληθυσμός περίπου 1 δισεκατομμυρίου στο εγγύς μέλλον, μειωμένος κατά σχεδόν 7 δισεκατομμύρια από τον παγκόσμιο πληθυσμό του 2021 που είναι περίπου 7,9 δισεκατομμύρια. 

Με την προειδοποίησή του να ευθυγραμμίζεται επίσης με πολλά από αυτά που έχουμε αναφέρει από την πρόβλεψη αποανάπτυξης της έκθεσης Deagel για πολλά δυτικά έθνη, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, όπου προέβλεπαν πληθυσμό μικρότερο από 100 εκατομμύρια μέχρι το 2025, καθώς και τις "κατευθυντήριες γραμμές" που ζητούνται στους Οδηγούς της Γεωργίας για έναν παγκόσμιο πληθυσμό μικρότερο από 500 εκατομμύρια στο μέλλον μας, τι γίνεται αν αυτά τα "vaxxes" είναι πραγματικά "όπλα αποανάπτυξης" με στόχο να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός σε τεράστιους αριθμούς, όπως έχουν προειδοποιήσει εδώ και καιρό οι "θεωρητικοί συνωμοσίας"; Θα διερευνήσουμε πολλά από αυτά και περισσότερα στις επόμενες 2 ενότητες αυτής της ιστορίας παρακάτω, αλλά πρώτα, αυτό το σημαντικό βίντεο 2 λεπτών και 18 δευτερολέπτων. 

Τι πιστεύετε λοιπόν για τις προειδοποιήσεις του πρώην πρωθυπουργού της Μαλαισίας υπό το πρίσμα των όσων βλέπουμε σήμερα και βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια; Αν έχει δίκιο, όπως πολλοί πιστεύουν ότι έχει, προσέξτε τι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον, καθώς αυτοί οι "παγκόσμιοι ελιτιστές" προσπαθούν να εδραιώσουν την εξουσία τους στη θέση τους.


Ωστόσο, χάρη σε μεγάλο βαθμό στη 2η τροπολογία και την εκπληκτική σοφία των ιδρυτών της Αμερικής, η Αμερική θα είναι σίγουρα το πιο "σκληρό καρύδι για να το σπάσουν". Με τη 2η Τροπολογία να έχει μετατραπεί σε αιώνιο νόμο για την Αμερική όχι για να εγγυηθεί στους Αμερικανούς το "δικαίωμα να πηγαίνουν για κυνήγι ελαφιού", αλλά για να διασφαλίσει ότι καμία τυραννική κυβέρνηση δεν θα έχει ποτέ την ευκαιρία να ανθίσει εδώ, θα λέγαμε ότι οποιαδήποτε "ελιτίστικη ομάδα" που επιδιώκει να επιβάλει ένα "μαζικό θάνατο" στον πληθυσμό για να "σώσει τον πλανήτη" θα πρέπει να δηλώσει εθελοντικά ότι θα είναι η "πρώτη στη σειρά" που θα "φύγει". 


Διότι ενώ η αριστερά και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να αποβλακώνουν τους Αμερικανούς που δεν έχουν δώσει προσοχή στην μακροχρόνια ατζέντα των παγκοσμιοποιητών μέσω των "ψεύτικων ειδήσεων" και της "κραυγαλέας προπαγάνδας" τους, ως "SS. JD" προειδοποίησε σε αυτή την ιστορία του ANP της 31ης Ιουλίου, οι παγκοσμιοποιητές, ξεκινώντας από τα Ηνωμένα Έθνη, πιστεύουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν ένα κλικ με την "υπερθέρμανση του πλανήτη", πιστεύοντας τρελά ότι πρέπει να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό σε αριθμούς όπως αυτοί που φαίνονται στους "Οδηγητές της Γεωργίας", αλλιώς ο πλανήτης μας, και όλοι αυτοί και οι οικογένειές τους, θα χαθούν. Οπότε "φύγουμε 7 δισεκατομμύρια από εμάς"... έτσι ονειρεύονται. 


Οι 10 "κατευθυντήριες γραμμές" των Georgia Guidestones που αναδημοσιεύουμε παρακάτω μοιάζουν με οδικό χάρτη για τη "νέα τάξη πραγμάτων" που βλέπουμε τώρα να εδραιώνεται στη ζωή μας, μια τυραννία που πρέπει να αντισταθούμε με κάθε κόστος. 


Ένα μήνυμα αποτελούμενο από ένα σύνολο δέκα κατευθυντήριων γραμμών ή αρχών είναι χαραγμένο στις κατευθυντήριες πέτρες της Γεωργίας σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες, μία γλώσσα σε κάθε όψη των τεσσάρων μεγάλων όρθιων λίθων. 


Κινούμενοι δεξιόστροφα γύρω από τη δομή από τα βόρεια, οι γλώσσες αυτές είναι οι εξής: Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Παραδοσιακά Κινέζικα και Ρωσικά. 


Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω των 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση. (ANP: Για άλλη μια φορά, ένας πληθυσμός κάτω των 500 εκατομμυρίων σημαίνει "απαλλαγή" από πάνω από 7 δισεκατομμύρια!) 


Καθοδήγηση της αναπαραγωγής με σύνεση-βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ποικιλομορφίας. (ANP: Είναι απολύτως ανησυχητικό να γνωρίζετε ότι καθώς τα ποσοστά γεννήσεων στην Αμερική φτάνουν σε χαμηλό ρεκόρ το 2020!) 


Ενώστε την ανθρωπότητα με μια νέα ζωντανή γλώσσα. 


Κυβερνήστε το πάθος-την πίστη-την παράδοση-και όλα τα πράγματα με μετριοπαθή λογική. 


Προστατέψτε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια. 


Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνήσουν εσωτερικά επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο. (ANP: Παγκόσμια κυβέρνηση!) 


Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους αξιωματούχους. 


Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα. (ANP: "Κοινωνικά καθήκοντα" = κομμουνισμός/μαρξισμός!) 


Βραβεύστε την αλήθεια-ομορφιά-αγάπη-επιδίωξη αρμονίας με το άπειρο. 


Μην γίνεστε καρκίνος στη Γη - Αφήστε χώρο για τη φύση - Αφήστε χώρο για τη φύση.


Και ενώ κάποιες από αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές ακούγονται "καλοπροαίρετες", και εμείς εδώ στην ANP φροντίζουμε πάντα να "αφήνουμε χώρο για τη φύση", ενώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να "αποφεύγουμε τους άχρηστους αξιωματούχους", επανερχόμαστε συνεχώς στην κατευθυντήρια γραμμή #1 για έναν πληθυσμό μόνο 500 εκατομμυρίων, που σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνουν πολλά κακά και μαζικές δολοφονίες για να φτάσουν οι παγκοσμιοποιητές κοντά σε αυτόν τον αριθμό, που σημαίνει "ερημοποίηση".  


Ενώ έχουμε γράψει τόνους ιστοριών στο ANP σχετικά με την ιστοσελίδα "Deagel" και την παράξενη "πρόβλεψη" που έτρεχε για χρόνια, η οποία χρησιμοποιούσε τις "πληροφορίες της πηγής" της για να "προβλέψει" μια Αμερική που θα έχει αποπληθυσμιαστεί σε μεγάλο βαθμό ως ένα έθνος του 3ου κόσμου μέχρι το έτος 2025, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν χαρακτηρίσει τις προβλέψεις τους για τον αποπληθυσμό ως "δυστοπική φαντασίωση". 


Και ενώ αυτός ο αυστραλιανός ιστότοπος "ελέγχου γεγονότων" κατέληξε στην "ετυμηγορία" ότι η πρόβλεψη του Deagel για μεγάλη ερήμωση των δυτικών εθνών μέχρι το 2025 ήταν "ψευδής" και προερχόταν από έναν "σκοτεινό ιστότοπο" με ιστορικό αβάσιμων και ανακριβών προβλέψεων που βασίζονται στη μελλοντική κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, πώς γίνεται άνθρωποι, όπως ο πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας, και ιστότοποι, όπως ο Deagel, με δεσμούς με την "παγκόσμια ελίτ" να προειδοποιούν για σχεδόν το ίδιο ακριβώς πράγμα;


Αυτή η πρόβλεψη του Deagel υπήρχε για χρόνια και χρόνια, αλλάζοντας τακτικά τους αριθμούς πρόβλεψης, αλλά προειδοποιούσε συνεχώς για την επερχόμενη ερήμωση, μέχρι που η πρόβλεψη τελικά κατέβηκε οριστικά λίγο μετά την έκθεση του πολύ δημοφιλούς Doug Casey και της ιστοσελίδας του "International Man" για τον Deagel με τίτλο "Doug Casey on the Shocking 2025 Deagel Forecast... War, Population Reduction and the Collapse of the West" Από την ιστορία του Doug πριν από το συμπέρασμά μας..:


Doug Casey: Πρέπει να πω ότι δεν ήμουν εξοικειωμένος με την Deagel - διατηρεί χαμηλό προφίλ. Η Deagel είναι στην ίδια επιχείρηση με την Jane's - η οποία ασχολείται με την ανάλυση οπλικών συστημάτων εδώ και πολλές δεκαετίες. 


Μια ματιά στην ιστοσελίδα της Deagel, η οποία είναι αρκετά εξελιγμένη, καθιστά σαφές ότι δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιον μπλόγκερ που σκαρώνει εξωφρενικά clickbait. Φαίνεται να έχει καλές διασυνδέσεις με αμυντικούς εργολάβους και κυβερνητικές υπηρεσίες όπως η CIA. 


Έχουν προβλέψει ότι περίπου το 70% του πληθυσμού των ΗΠΑ, και περίπου το ίδιο ποσοστό στην Ευρώπη, πρόκειται να εξαφανιστεί μέχρι το 2025. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι κάποιος στη θέση τους θα έκανε μια τέτοια πρόβλεψη. Δεν υπάρχει κανένας λογικός επιχειρηματικός λόγος γι' αυτό, ειδικά από τη στιγμή που έγινε πριν η υστερία του COVID καταλάβει τον κόσμο. Είναι δύσκολο να το πιστέψει ο αναγνώστης. 


Θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβεί; Θα ήταν το μεγαλύτερο πράγμα στην παγκόσμια ιστορία. Έχει κάποια βάση στην πραγματικότητα ή πρόκειται απλώς για μια παράξενη άσκηση τρολαρίσματος; Δεν είμαι σίγουρος - είναι δύσκολο να πάρουμε σχεδόν οτιδήποτε από οποιαδήποτε πηγή για τοις μετρητοίς στις μέρες μας. Αλλά τα τελευταία χρόνια, λέω ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι βασικά ένας βιολογικός πόλεμος. Φυσικά, θα έχει επίσης σημαντικά συμβατικά, πυρηνικά, διαστημικά και τεχνητή νοημοσύνη/υπολογιστές στοιχεία, αλλά η πιο σοβαρή συνιστώσα του θα είναι η βιολογική. Ουσιαστικά, θα περιλαμβάνει τη χρήση βακτηρίων και ιών για την εξόντωση του εχθρού. Οι πιθανότητες είναι ότι θα γίνει μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας. Αλλά δεδομένου ότι οποιοσδήποτε με ένα CRISPR στο γκαράζ του μπορεί να χακάρει το γονιδίωμα και το DNA σχεδόν οτιδήποτε και οποιουδήποτε... δεν υπάρχουν όρια στις δυνατότητες. 


Σίγουρα, από την κινεζική άποψη, ένας βιολογικός πόλεμος έχει όλο το νόημα του κόσμου. Αυτό συμβαίνει επειδή οι Κινέζοι Χαν μοιράζονται πολλές γενετικές ομοιότητες. Πιθανώς, ένα βακτήριο ή ένας ιός μπορεί να αναπαραχθεί ώστε να ευνοεί τους Κινέζους και να εξοντώνει τους περισσότερους από τους υπόλοιπους. Το γεγονός είναι ότι οτιδήποτε μπορεί να γίνει, τελικά θα γίνει. Είναι απλά ο νόμος των μεγάλων αριθμών. 


Κάποιος μπορεί να απαντήσει, "Αυτό είναι τρομερά ρατσιστικό". Φυσικά και είναι ρατσιστικό. Παρά τα ορθολογικά και φιλοσοφικά επιχειρήματα εναντίον του, όλες οι εθνοτικές ομάδες και οι χώρες είναι εκ φύσεως ρατσιστικές. Ο φόβος για τις διαφορετικές φυλετικές και εθνοτικές ομάδες έχει αναπαραχθεί στους ανθρώπους, ως μηχανισμός επιβίωσης, κατά τη διάρκεια εκατοντάδων χιλιάδων ετών από τότε που γίναμε βιολογικά σύγχρονοι. 


Όλες οι φυλές και οι εθνοτικές ομάδες θέλουν να πιστεύουν ότι είναι "οι καλύτερες" ή οι πιο άξιες, και ότι τα μη μέλη τους είναι "άλλα", ίσως ελάχιστα ανθρώπινα. Ο βιολογικός πόλεμος παίζει άμεσα στο συναίσθημα. 


Οι Αμερικανοί που -όπως και όλοι οι άλλοι- θεωρούν τους εαυτούς τους ως "τους καλούς", πιστεύουν ότι έχουμε ανοσία σε αυτό. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι οι ΗΠΑ πρωτοστάτησαν στον σύγχρονο βιολογικό πόλεμο. Το Φορτ Ντέτρικ, στο Μέριλαντ, αποτελεί επίκεντρο του για πάνω από 70 χρόνια, και αναμφίβολα υπάρχουν πολλές άλλες πιο μυστικές τοποθεσίες όπου οι κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ εργάζονται πάνω στον βιολογικό πόλεμο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Κινέζοι και άλλες μεγάλες δυνάμεις εργάζονται επίσης μυστικά. Δεν είναι κάτι που κανείς δεν θέλει να διαφημίσει για πολλούς λόγους. 


Αυτό που με σοκάρει δεν είναι ότι ένας βιολογικός πόλεμος ερευνάται ή ακόμη και ότι ενεργά διεξάγεται πολεμική επιχείρηση, αλλά ότι μια συνδεδεμένη οργάνωση όπως η Deagel το λέει πραγματικά δημοσίως. Δεν είναι ότι τα όσα συμβαίνουν στην κοινότητα των κατασκόπων είναι ανοιχτό βιβλίο. 


Ο Deagel δεν λέει ρητά τι ακριβώς θα προκαλέσει το μεγάλο θάνατο. Αλλά υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα του βιολογικού πολέμου σε σχέση με άλλους τύπους πολέμου, οπότε πιθανότατα θα παρουσιαστεί. Είναι μάλλον αναπόφευκτο, τώρα που η τεχνολογία το έχει κάνει πρακτικό.

Κλείνοντας την ιστορία του με τα εξής λόγια: "Οι ΗΠΑ χτυπάνε άσκοπα και ανόητα σφηκοφωλιές παντού στον κόσμο, χρεοκοπούν και δημιουργούν εχθρούς, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για κάτι πραγματικά σημαντικό" και "Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές τα επόμενα χρόνια", είναι πιθανό να ΜΗΝ είναι απλή σύμπτωση ότι η Deagel διέγραψε οριστικά την πρόβλεψή της για την ερήμωση λίγο μετά την αποκάλυψη του Casey. 


Έτσι, με τον πρώην πρωθυπουργό της Μαλαισίας να μας προειδοποιεί εδώ και χρόνια για την "ατζέντα της αποανάπτυξης" των παγκοσμιοποιητών και τις κινήσεις προς μια "δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση", αυτό που τα ΜΜΕ αποκαλούν ακόμα "θεωρίες συνωμοσίας", και πολύ πριν από την άφιξη του "COVID-19" και τη σταδιακή αλλά βίαιη εφαρμογή αυτής της "νέας τάξης πραγμάτων", θα ήταν σοφό να λάβουμε υπόψη μας τις προειδοποιήσεις των "παρατηρητών" για να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για οτιδήποτε τις επόμενες ημέρες, καθώς οι παγκοσμιοποιητές ετοιμάζονται να αποκαλύψουν τη "μεγάλη επαναφορά" τους, την προσπάθειά τους να εφαρμόσουν πλήρως την τυραννία.  

y.  

Το παρακάτω βίντεο έριξε μια ματιά στις προβλέψεις του Deagel Report πριν τις διαγράψει.


allnewspipeline.com

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ALL NEWS PIPE LINE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου