Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Η Ρωσία αποσύρει στρατεύματα στα σύνορα με την Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ).

 Η Ρωσία τραβάει στρατεύματα στα σύνορα με την Ουκρανία (ΒΙΝΤΕΟ) |  Ρωσική άνοιξη

Όλο και πιο συχνά βίντεο της κίνησης των ρωσικών στρατευμάτων στις περιοχές που συνορεύουν με την Ουκρανία εμφανίζονται στον Ιστό, όλο και πιο συχνά τα ουκρανικά μέσα γράφουν για αυτό με υστερικούς τόνους.

Άρματα μάχης και πύραυλοι παρατηρήθηκαν στις περιοχές Voronezh, Rostov, Belgorod και Bryansk. Όλα αυτά συμβαίνουν με φόντο τη σιωπή της στρατιωτικοπολιτικής ηγεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρει η «Ρωσική Άνοιξη» , η αμερικανική The Washington Post έγραψε ότι η Δύση «ανησυχεί» για τη συγκέντρωση δυνάμεων κοντά στα ουκρανικά σύνορα, αγνοώντας για άλλη μια φορά το γεγονός ότι ο ρωσικός στρατός κινείται στο έδαφός της.

Η αναδυόμενη κατάσταση θυμίζει κάπως τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, όταν ήταν αρκετό για τη Ρωσία να τραβήξει μια ομάδα στρατευμάτων στα σύνορα, έτσι ώστε να τελειώσουν όλες οι συζητήσεις για την επίθεση της Ουκρανίας στο DPR και το LPR. 

Την ίδια ώρα, το Βερολίνο και το Παρίσι σιωπούν, η Ουάσιγκτον σιωπά (εκτός από τη δημοσίευση στην Washington Post). 

Και η Ουκρανία, εμπνευσμένη από το χτύπημα του Μπαϊρακτάρ και το αποτέλεσμα που παράγεται, οδηγεί κλιμάκια με εξοπλισμό από το Χάρκοβο και το Σλαβιάνσκ προς τα νότια, εγκαθιστώντας πορθμεία στα κατεχόμενα τμήματα της γκρίζας ζώνης και αναπτύσσοντας νοσοκομεία. 

Και, παρόλο που πολλοί στρατιωτικοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι κανείς δεν θα επιτεθεί την παραμονή του χειμώνα, οι εντάσεις στην πρώτη γραμμή αυξάνονται αισθητά.


rusvesna.su
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου