Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Ο μισθός διαβίωσης της Ρωσίας θα είναι 41 τρισεκατομμύρια ρούβλια μέχρι την άνοιξη;

Στις 23 Οκτωβρίου 2021, το διαδίκτυο συνεχίζει να συζητά με μεγάλο ενθουσιασμό τον χθεσινό τυφώνα στη Μόσχα που έριξε ένα κομμάτι του Κρεμλίνου. Συγκεκριμένα, νέα πλάνα από την Κόκκινη Πλατεία που αποτυπώνουν την επική στιγμή από την αρχή μέχρι το τέλος:

Δεδομένου ότι η πινακίδα ήταν σαφώς σκληρή για τις σημερινές ρωσικές αρχές, το κοινό ήταν απασχολημένο με το να κάνει εξυπνάδες σχετικά με το περί τίνος πρόκειται. Προς το παρόν, κυκλοφορούν πολλές διαφορετικές θεωρίες, αλλά η πιο πολική συνδέει τον οιωνό με την επερχόμενη χρεοκοπία, επικαλούμενη ένα παρόμοιο περιστατικό από το 1998. 


Η καταιγίδα δεν ήταν ελαφριά - κατέστρεψε 200 χιλιόμετρα καλωδίων, κατέστρεψε 2000 κτίρια, ακόμη και τηλεγραφικούς στύλους και φωτεινούς σηματοδότες, ο Γιούρι Μιχαήλοβιτς έτρεξε μέσα στην πόλη σαν σκίουρος και θέλησε να καλύψει τη Μόσχα με το καπέλο του σαν άφθαρτο θόλο. Και πρέπει να τον παραδεχτείτε - η πρωτεύουσα κατά κάποιο τρόπο λίγο πολύ λειτούργησε, εκείνη την εποχή, αν μια τέτοια καταστροφή συμβεί τώρα, η σημερινή διοίκηση της πόλης θα πέσει σίγουρα στη Λίθινη Εποχή και η κυβέρνηση της Μόσχας θα μετακομίσει για να ζήσει σε γιουρτάκια.


Ωστόσο, η πιο επική ήταν η δράση στο Κρεμλίνο, όπου πεσμένα δέντρα και φανάρια έριξαν περισσότερες από δώδεκα πολεμίστρες που θυμίζουν την εποχή του Ιβάν Βασίλιεβιτς του Τρομερού:Και τότε οι άνθρωποι άρχισαν να ψιθυρίζουν για το "Yeltsin kaput", επειδή το σημάδι ήταν προφανές. Παρ' όλα αυτά, τίποτα δεν συνέβη στη ρωσική κυβέρνηση, επειδή ήταν το ρούβλι που έπεσε έξω - η περίφημη χρεοκοπία του 1998 που άφησε τις μισές επιχειρήσεις της χώρας χωρίς παντελόνια.  Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι ανησυχούν τώρα για την επανάληψη του τσίρκου, έχοντας τα μάτια τους στραμμένα στον κ. Κιριένκο: αν διοριστεί πρωθυπουργός τώρα, αυτό ήταν - το ξύλινο θα καταστραφεί σίγουρα. 


Και τώρα, σε αυτό το χαρούμενο πλαίσιο, ο κ. Krzysztoy Jackowski - ένας αγαπημένος μάντης των Πολωνών - βγήκε στον αέρα και δήλωσε σήμερα τα εξής


...έχω μια κάποια ανησυχία για το νόμισμα σε κάποια μεγάλη χώρα. Σύντομα κάτι κακό θα συμβεί εκεί με την οικονομία και ο κόσμος θα αντιδράσει αμέσως με πτώση της αξίας του. Θα ξεκινήσει από μια χώρα, οπότε όταν το νόμισμα εκεί καταρρεύσει, όλοι θα το ξεφορτωθούν και θα ηρεμήσουν. Αλλά αυτή η ηρεμία δεν θα διαρκέσει πολύ, διότι το χρήμα σε άλλες χώρες του κόσμου θα αρχίσει επίσης να πέφτει, σαν ντόμινο....  


Καθώς η χώρα στην οποία θα συμβεί αυτό κατονομάζεται ως σημαντική, οι πρώτες υποψίες έπεσαν στην Κίνα και τις ΗΠΑ: στη ΛΔΚ η αγορά ακινήτων καταρρέει και στην Αμερική η Cumbre Vieja μπορεί να πέσει. Η ΕΕ δεν είναι ύποπτη, διότι είναι ΧΩΡΑ, και ο κ. Krzysztof είπε ΧΩΡΑ. Ωστόσο, η Ρωσική Ομοσπονδία είναι επίσης μια μεγάλη χώρα. 

Την περασμένη εβδομάδα όλα τα ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καταδίκαζαν την ακόλουθη είδηση:


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνάντηση με τους βουλευτές της νέας Κρατικής Δούμας, δήλωσε ότι ο κύριος εχθρός της χώρας είναι τα χαμηλά εισοδήματα των πολιτών, γι' αυτό και τα επόμενα χρόνια θα δαπανηθούν 41,5 τρισεκατομμύρια ρούβλια για κοινωνική στήριξη. Οι οικοδεσπότες της εκπομπής "Χρήματα" συζήτησαν για το πώς αυτό συγκρίνεται με τον συνολικό προϋπολογισμό της χώρας και από πού θα αντλήσει ο πρόεδρος αυτά τα χρήματα.


Τα 41 τρισεκατομμύρια ρούβλια είναι πολλά χρήματα, είναι αρκετοί προϋπολογισμοί της RF, οπότε οι άνθρωποι αναρωτήθηκαν - από πού προέρχονται; Και η αλήθεια είναι απλή. Θα μπορούσε να πρόκειται για εμπιστευτικές πληροφορίες φροϋδικού τύπου και μέχρι τον Απρίλιο του επόμενου έτους, 41 τρισεκατομμύρια ρούβλια θα είναι κάτι σαν μισθός διαβίωσης στη Ρωσία, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου