Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με το εμβόλιο-τσιρότο! Κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους το 2022: «Ένα κλικ και…εμβολιαστήκατε» – ΒΙΝΤΕΟ.

 

Η νέα γενιά των εμβολίων είναι εδώ!

Πιο κοντά από ποτέ βρίσκονται οι επιστήμονες στο λανσάρισμα των εμβολίων υπό τη μορφή επιθεμάτων, που θα βοηθούσαν στη διανομή και αποθήκευσή τους.

Οι κλινικές δοκιμές σε ποντίκια τους τελευταίους μήνες έχουν στείλει αισιόδοξα μηνύματα και πλέον ανοίγει και επίσημα ο δρόμος για δοκιμές σε ανθρώπους από το 2022.

Αμερικανο-Αυστραλοί επιστήμονες που δημοσίευσαν την έρευνά τους στο περιοριδικό “Science Advances” χρησιμοποίησαν επιθέματα μεγέθους ενός τετραγωνικού εκατοστού που ήταν διάστικτα με περισσότερες από 5.000 αιχμές, τόσο μικροσκοπικές που δεν ήταν γυμνές στο ανθρώπινο μάτι.

Οι άκρες των χιλιάδων μικροβελόνων έχουν επικαλυφθεί με ένα πειραματικό εμβόλιο και το υγρό εκχύεται στην κυριολεξία με ένα κλικ.

«Είναι απλό στην εφαρμογή», λένε οι “ειδικοί”.

Για του λόγου το αληθές:


Η εξέλιξη είναι πολύ σοβαρή και, όπως έχουμε γράψει ενδελεχώς στο el.gr, ίσως αυτή η μορφή του εμβολίου να είναι προάγγελος για το υπερεμβόλιο-χάραγμα (Δείτε ΕΔΩ).

Θυμηθείτε τι είχε γράψει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος ήδη από τις αρχές του 2020 σε σχετικό του άρθρο:

Ο γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), Bill Gates, έκανε γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.

Ο ίδιος εξάλλου απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το «εμφυτεύσιμο τατουάζ» που θα έχει μέσα του όλα όσα χρειάζονται για να αποκτήσει κάποιος τη λεγόμενη «ψηφιακή ταυτότητα» είπε:

«Τελικά θα πρέπει να έχουμε ψηφιακά πιστοποιητικά, προκειμένου να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει από τον ιό, ποιος έχει εξετασθεί πρόσφατα και ποιος θα έχει λάβει το εμβόλιο»

Τα περιβόητα «ψηφιακά πιστοποιητικά» (που δεν έχουν σχέση με τα εμφυτεύσιμα τσιπάκια) που αναφέρονται ως «QUANTUM-DOT TATTOOS» είναι εμφυτεύσιμα και περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελόνων με βάση τη ζάχαρη όπου θα εμπεριέχεται το εμβόλιο καθώς επίσης και φθορίζουσες κβαντικές κουκκίδες με βάση τον χαλκό.

Τι είναι οι κβαντικές κουκίδες (quantum dots)
Πρόκειται για πάρα πολύ μικρούς νανο-κρυστάλλους, από ημιαγώγιμα υλικά (όπως το πυρίτιο κτλ). Έχουν την ιδιότητα, όταν πέφτει πάνω τους το λευκό φώς, να το απορροφούν επιτρέποντας μόνο ένα χρώμα να διαθλαστεί και να περάσει από μέσα τους. Όσο πιο μεγάλοι οι μικροκρύσταλλοι, τόσο μεγαλύτερο μήκος κύματος (και επομένως μικρότερη συχνότητα ) φωτός επιτρέπουν να τους διαπεράσει. Οι μεγάλοι επιτρέπουν να περνάει από μέσα τους το κόκκινο φως και οι πιο μικροί το μπλε. Τα ενδιάμεσα μεγέθη επιτρέπουν να περάσουν τα υπόλοιπα χρώματα.
Οι φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες θα περιλαμβάνονται σε μικροσκοπικές βελόνες από ζάχαρη, έχοντας σαν βάση χαλκό. Οι βελόνες αυτές θα περιέχουν ή κάποιο εμβόλιο, όχι απαραίτητα μόνο του κορωνοϊού, ή κάποιο φάρμακο ελέγχου της γονιμότητας των γυναικών, σύμφωνα με τις εξαετείς μελέτες που έκανε το Ίδρυμα Bill Gates σε συνεργασία με το ίδρυμα Rockfeller και άλλα “ευαγή ιδρύματα”, κάποιων άλλων μεγάλων “φιλανθρώπων” , στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ.

el.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου