Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021

5 Οκτωβρίου 2021, η Κίνα ορίζει σκηνή για πυρηνικό πόλεμο με την Ταϊβάν, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Ινδία & τις ΗΠΑ !! - Μέρος 2 - Βίντεο του Mike Adams.

Ενώ οι περισσότεροι Αμερικανοί παραμένουν σε βαθύ ύπνο, τα παγκόσμια γεγονότα μας φέρνουν λίγο πιο κοντά στη στρατιωτική σύγκρουση κάθε μέρα που περνά. Οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Κίνα υποχωρούν γρήγορα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολήσει πολύ γιατί έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις στο μέλλον μας.Προσωπικά, αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο εστιάζω εδώ και πολύ καιρό. Πριν από πολλά χρόνια, όταν δούλευα ως δικηγόρος, είχα συχνά συνομιλίες σχετικά με την κατάσταση του κόσμου με εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκα, και όταν εμφανιζόταν η Κίνα θα προειδοποιούσα ότι κάποτε οι ΗΠΑ και η Κίνα θα γίνουν σκληροί αντίπαλοι. Εκείνη την εποχή, αυτό που έλεγα δεν φαινόταν να έχει νόημα για πολλούς ανθρώπους, αλλά κατάλαβα πού μας οδηγούσαν οι παγκόσμιες τάσεις. Όπως και για τα περισσότερα πράγματα για τα οποία γράφω, ήξερα ότι αυτό δεν θα συμβεί αμέσως, αλλά τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Κίνα είναι οι χειρότερες που ήταν μετά τον πόλεμο της Κορέας.

Τη Δευτέρα, υπήρχαν έκτακτες ειδήσεις για ένα τεράστιο διεθνές σκάνδαλο που αφορούσε την Κίνα, αλλά δεν είχε τόσο μεγάλη κάλυψη από τα εταιρικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα  με το NPR , η κυβέρνηση Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι κατηγορεί επίσημα την κινεζική κυβέρνηση για μια ευρεία κυβερνοεπίθεση κατά της Microsoft…

Ο Λευκός Οίκος κατηγορεί δημόσια την Κίνα για επίθεση στο λογισμικό διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Exchange της Microsoft που έβλαψε δεκάδες χιλιάδες υπολογιστές παγκοσμίως, επιτρέποντας στους χάκερ να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληθώρα ευαίσθητων δεδομένων.

Ξεχωριστά, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι μια ομοσπονδιακή κριτική επιτροπή τον Μάιο είχε κατηγορήσει Κινέζους υπηκόους που κατηγορούνται ότι εργάζονταν με επίσημες κυρώσεις από το Πεκίνο για να διαρρήξουν συστήματα υπολογιστών που ανήκουν σε αμερικανικές εταιρείες, πανεπιστήμια και κυβερνήσεις.

 Αυτό δεν ήταν απλώς κάποιος τυχαίος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που έκανε κερδοσκοπικά σχόλια για το ποιος μπορεί να ευθύνεται. Αυτή είναι η επίσημη θέση του Λευκού Οίκου και πολλές άλλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο προσχώρησαν στη διοίκηση του Μπάιντεν  για να ρίξουν την ευθύνη στην Κίνα …

Σε μια συντονισμένη ανακοίνωση, ο Λευκός Οίκος και οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη και την Ασία προσδιόρισαν το Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας της Κίνας, την εκτεταμένη και μυστική υπηρεσία πολιτικών πληροφοριών, με τη χρήση «χάκερς εγκληματικών συμβάσεων» για τη διεξαγωγή μιας σειράς αποσταθεροποιητικών δραστηριοτήτων σε όλο τον κόσμο για προσωπικό κέρδος, συμπεριλαμβανομένου του hack του Microsoft.

 Μια κυβερνοεπίθεση αυτού του μεγέθους είναι μια πράξη πολέμου και μας λένε ότι τα ευαίσθητα συστήματα σε όλη τη χώρα  παραβιάστηκαν …

Η κυβερνοεπίθεση στη Microsoft, η οποία πιστεύεται ότι ξεκίνησε τον Ιανουάριο, φέρεται να ένεσε υπολογιστές με κακόβουλο λογισμικό που παρακολουθούσε κρυφά συστήματα που ανήκαν σε μικρές επιχειρήσεις, τοπικές και κρατικές κυβερνήσεις και ορισμένους στρατιωτικούς εργολάβους.

Στο πλαίσιο της επίθεσης, μια μη αναγνωρισμένη αμερικανική εταιρεία χτυπήθηκε επίσης με αίτημα λύτρου υψηλού δολαρίου, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο της διοίκησης Μπάιντεν.

Αυτό αντιπροσωπεύει μια δραματική κλιμάκωση από τους Κινέζους και η κυβέρνηση Μπάιντεν πέρασε ένα σημαντικό όριο δείχνοντας επίσημα το δάχτυλό της στην Κίνα.

Δεν υπάρχει επιστροφή στις μέρες που οι ΗΠΑ και η Κίνα ήταν «φίλοι». Έχουν καεί πάρα πολλές γέφυρες και τώρα έχει διαπραχθεί μια πράξη πολέμου.


Τα καλά νέα είναι ότι τουλάχιστον δεν πυροβολούμε ο ένας τον άλλον ακόμα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει. Η Κίνα έχει απειλήσει επανειλημμένα ότι θα εισβάλει στην Ταϊβάν εάν κηρυχθεί ανεξαρτησία και αν συμβεί αυτό, ο αμερικανικός στρατός θα εμπλακεί.

Πολλοί Αμερικανοί δεν μπορούν καν να βρουν την Ταϊβάν σε έναν κενό χάρτη του κόσμου, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εύκολα να πυροδοτήσει μια μεγάλη στρατιωτική σύγκρουση. Εάν δεν θέλετε να μου πείτε το λόγο, σκεφτείτε απλώς  τι λένε ορισμένοι εμπειρογνώμονες εθνικής ασφάλειας …

brighteon.com

beforeitsnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου