Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Αμυντικής Βιομηχανίας ! Έμφαση στην «πλήρως ανεξάρτητη αμυντική βιομηχανία»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Αμυντικής Βιομηχανίας στο Προεδρικό συγκρότημα υπό την ηγεσία του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν . Στη συνάντηση, όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα που σχετίζονται με την προσθήκη νέων όπλων σε εγχώρια και εθνικά συστήματα, δόθηκε «έμφαση σε μια πλήρως ανεξάρτητη αμυντική βιομηχανία».Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Αμυντικής Βιομηχανίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , ολοκληρώθηκε. Η συνάντηση, η οποία ήταν κλειστή για τον Τύπο στο Προεδρικό Συγκρότημα , διήρκεσε περίπου 2μιση ώρες.

ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ;

Σε δήλωση της Διεύθυνσης Επικοινωνιών της Προεδρίας, αναφέρθηκε ότι στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την προσθήκη νέων όπλων στα εγχώρια και εθνικά συστήματα που χρησιμοποιούνται από το TAF και τις μονάδες ασφαλείας.

Έμφαση στην "ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΜΥΝΑΣ"

Η δήλωση σημείωσε:

Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν αποφασιστεί διάφορα έργα που σχετίζονται με συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και ραντάρ, συστήματα επικοινωνίας και πληροφοριών, πυρομαχικά και πυραύλους, διάφορες πλατφόρμες, μη επανδρωμένα χερσαία οχήματα, εξοπλισμό , εκσυγχρονισμό και νέες τεχνολογίες.


Στη συνάντηση, εφιστάται η προσοχή στη σημασία του διοργανικού συντονισμού προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω το οικοσύστημα της αμυντικής βιομηχανίας. Με την αποφασιστικότητά της στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή εγχώριων και εθνικών συστημάτων και τεχνολογιών, η Τουρκία θα συνεχίσει να κάνει σταθερά βήματα προς τον στόχο της για μια πλήρως ανεξάρτητη αμυντική βιομηχανία ».

sabah.com.tr

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ SABAH : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου