Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Πότε θα βυθιστεί η Ιαπωνία;

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, ήρθε ένα μήνυμα από την Ιαπωνία σχετικά με την ανύψωση του βυθού κοντά στο νησί Iwo Jima, όπου έγιναν άγριες μάχες μεταξύ Ιαπωνίας και Ηνωμένων Πολιτειών το 1945. Το Iwo Jima βρίσκεται στα μισά του δρόμου από την Ιαπωνία στο Γκουάμ, οπότε το νησί είναι στρατηγικό και υπήρχε ένας τρομερός μύλος κρέατος για την κατοχή αυτής της περιοχής. Τα ίχνη αυτής της μάχης βρίσκονται στον βυθό για 70 χρόνια και τώρα, ως αποτέλεσμα ενός άλλου θαύματος της φύσης, έχουν ανέβει στην επιφάνεια, αφού ο βυθός έχει γίνει ξερός:

Φυσικά, ο Τύπος γράφει τώρα για όλα αυτά με κάθε τρόπο, δίνοντας προσοχή σε περίπου 33 λεπτομέρειες, όπως το πόσο έχει ανέβει εκεί και τι, αλλά στην πραγματικότητα, όλα αυτά δεν είναι το κύριο πράγμα. Το κύριο πράγμα είναι ότι όταν η La Palma αυξήθηκε κατά 30 εκατοστά, ολόκληρη η προοδευτική παγκόσμια κοινότητα έτρεξε γύρω από το νησί και έσφιξε τα χέρια της, κλαίγοντας με κάθε τρόπο. Αλλά για να σηκώσετε ένα βαρύ πλοίο που βρίσκεται στο κάτω μέρος - εδώ η παραμόρφωση δεν πρέπει να είναι 30 εκατοστά, αλλά 30 μέτρα, δηλαδή, όχι μόνο πολύ σημαντική, αλλά κάποιο είδος έπους. Υπάρχει όμως σιωπή στα ΜΜΕ για αυτό:

Το νησί Iwo Jima είναι η κορυφή ενός ηφαιστείου, από το οποίο σήμερα μπορείτε να παρατηρήσετε μόνο τον τελευταίο κώνο εργασίας, ονομάζεται Suribachi και κάποτε ήταν σαν ιαπωνικό Γιβραλτάρ:

Επομένως, υπό το φως μιας τέτοιας γεωλογικής ιστορίας του νησιού, μπορούμε να μιλήσουμε είτε για την ανύψωση του μάγματος σε ορισμένες κολοσσιαίες ποσότητες, είτε για παραμορφώσεις του βυθού.

Αυτό δεν μοιάζει με μάγμα, αφού για μια τέτοια ανάταση στην περιοχή του νησιού θα έπρεπε να υπήρχε σεισμός 4.0  ρίχτερ σε ποσότητα έως χίλια κομμάτια. Ωστόσο, δεν υπάρχει σμήνος εκεί, ή μας λένε ότι υπάρχει, οπότε τότε μιλάμε για την ίδια κίνηση μάγματος, αλλά όχι προς τα πάνω, αλλά οριζόντια και σε κάποιο πολύ μεγάλο βάθος. 

Και αυτό σημαίνει ότι συμβαίνει κάποιο είδος γεωλογικής καταστροφής στην περιοχή της Ιαπωνίας, η οποία τελικά θα πνίξει  την Ιαπωνία - για την οποία υπάρχουν προβλέψεις από σκληροπυρημένους προφήτες όπως ο Έντγκαρ Κέισυ και ο Ντέιβιντ Βιλκερόσον, καθώς και πολλοί άλλοι. Για παράδειγμα, ο Αμερικανός Joe Brandt το 1937 μετά από τραυματική εγκεφαλική βλάβη εξέδωσε τα ακόλουθα (στιγμιότυπα οθόνης από ένα ηλεκτρονικό βιβλίο):

Αυτή και άλλες προφητείες είναι ήδη εκατό ετών και άνω, οπότε όταν αρχίζουν όλα να μαντεύονται είναι άχρηστη. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές πιο πρόσφατες ψυχικές εμπειρίες που υποδηλώνουν ότι όλα τα παραπάνω θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή τον Μάρτιο, μετά τον οποίο θα υπάρξουν Τρεις Μέρες Σκότους τον Μάιο:

Η διάσημη Αμερικανίδα μέντιουμ Chet B. Snow, με την οποία η Δρ. Helen Wambach πραγματοποίησε υπνωτικές συνεδρίες προόδου (προνοητικότητα του μέλλοντος σε κατάσταση έκστασης), στο βιβλίο της «The Future. Η ζωή σας μετά το 2000» αναφέρει πολυάριθμες συνθήκες της επικείμενης καταστροφής που σχετίζεται με την εντατικοποίηση της σεισμικής δραστηριότητας των εντέρων του πλανήτη μας.

Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα από τις σημειώσεις του μέντιουμ: "Τα μάτια σας είναι κλειστά και είστε ευχαριστημένοι που είναι κλειστά", λέει η Ελένη. - Βαθιά χαλάρωση, καλύπτει τους μύες του προσώπου σας, η γλώσσα στο στόμα σας πέφτει αδύναμα ... Επιπλέοντας και προχωρώντας στο χρόνο, αυτή τη φορά θα αντιληφθείτε όλα όσα βλέπετε, ακούτε ή αισθάνεστε ότι σας συμβαίνουν σε ένα όνειρο ... ”.

Περαιτέρω, υπό ύπνωση, το μέντιουμ αναφέρει: «Τελευταία υπήρξαν ηφαιστειακές εκρήξεις, τρομερές καταιγίδες και καθίζηση του εδάφους, που οδήγησαν σε ισχυρές πλημμύρες κατά μήκος της δυτικής ακτής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ατμοσφαιρικές διαταραχές και μάλλον σοβαρές καταστροφές σε ολόκληρη την περιοχή του Ειρηνικού.

- Τι είδους ηφαίστειο ήταν; Από πού ξεκίνησαν όλα;

- Φούτζι.

- Οπου? Πες μου ξανά το όνομα αυτού του ηφαιστείου. Η φωνή σου ακούγεται ευδιάκριτη και καθαρή όταν περνάς ολόκληρη τη σκηνή μέσα από τη συνείδησή σου, όπως σε ένα όνειρο...

- Fταν η Φουτζιγιάμα, μου φαίνεται. Τέλος πάντων, ένα ηφαίστειο στην Ιαπωνία. Η έκρηξή του προκάλεσε μια αλυσιδωτή αντίδραση ισχυρών σεισμών και επακόλουθων ηφαιστειακών εκρήξεων στην περιοχή του Ειρηνικού, μέχρι την Αλάσκα. Οι εφημερίδες το ονόμασαν «η λάμψη του δακτυλίου της φωτιάς».

- Πότε ξεκίνησε;

- Γύρω στις αρχές Μαρτίου, φαίνεται. Δεν ήξερα την ακριβή ημερομηνία, γιατί υπήρχαν μόνο μικρές δονήσεις στην περιοχή μας πριν εκραγεί το Fuji.

- Τι γίνεται με την Καλιφόρνια; Έγινε κάτι εκεί;

- Ναι, ξέσπασαν ισχυρές καταιγίδες εκεί, μεγάλες πλημμύρες ... ίσως συνέβη και αυτό που ονομάζεται μικρό τσουνάμι. Νομίζω ότι υπήρξαν μεταγενέστερες δονήσεις, ακόμη και πιθανώς ένας ισχυρός σεισμός. Αυτό οδήγησε σε τρομερές πλημμύρες. Μέρος της ακτής πέρασε απλώς κάτω από το νερό, και ως αποτέλεσμα, τα θαλάσσια νερά διείσδυσαν στις κεντρικές κοιλάδες της χώρας και πλημμύρισαν τις πεδινές περιοχές. Το χειρότερο από όλα είναι η Νότια Καλιφόρνια, όπου ένα τεράστιο μέρος του σεισμού της γης έχει απλά καταρρεύσει.

Μετά από μερικές στιγμές, άκουσα τη δική μου φωνή, η οποία συνέχισε:

- Πιστεύω όμως ότι ο πληθυσμός είχε προειδοποιηθεί, ή (η καταστροφή) δεν συνέβη αμέσως, γιατί γνωρίζω ότι πραγματοποιήθηκε μεγάλης κλίμακας εκκένωση ανθρώπων στα υψίπεδα. Τώρα, στα τέλη Μαρτίου, η τηλεόραση και το ραδιόφωνο καθησυχάζουν τον κόσμο ότι τα χειρότερα έχουν τελειώσει. Τα νερά υποχωρούν σιγά σιγά και απλά πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα κατάσταση ...

Η φωνή της Ελένης με κίνησε μπροστά. Στην αρχή όλα γύρω μου ήταν μαύρα. Τότε κατάλαβα ότι σκοτείνιασε τελείως τον ουρανό. Υπήρχε τόσο πολύ αιθάλη και σκόνη που πετούσε στον αέρα που μου κόβει την ανάσα για λίγο ...

«Η δεύτερη πράξη της τραγωδίας συνέβη», απάντησα.

Τότε είπα ότι ήταν πριν από ένα μήνα, τον Μάιο. Οι ακριβείς ημερομηνίες φάνηκαν ασήμαντες. Είδα τον εαυτό μου στη φύση (Αριζόνα), όπου παρακολουθούσα τα άλογα και δούλευα στον λαχανόκηπο που αρχίσαμε να παρέχουμε στον εαυτό μας φρέσκα λαχανικά.

Ήμουν στην ευχάριστη θέση να ασχολούμαι με τα ζώα και τα φυτά, σαν να είχα τη μορφή αποζημίωσης για τις διαλέξεις και την έρευνα που έκανα. Ξαφνικά ακούστηκε ένας θόρυβος βαθιά κάτω από το έδαφος, και η δόνηση του εδάφους, κυλώντας σαν κύλινδρος, με έριξε. Μέρος του ράντσο μας κατέρρευσε, άνθρωποι, ουρλιάζοντας και φωνάζοντας, ξεπήδησαν από αυτό.

Είχαμε μαθήματα επιβίωσης από καταστροφές, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να τρέξω πιο γρήγορα στην τεράστια δεξαμενή προπανίου και να ανοίξω τη βαλβίδα για να κλείσω το αέριο. Αργότερα παρατήρησα ότι έτρεμα παντού και φοβήθηκα τρομερά! ».

Ως αποτέλεσμα του κατακλυσμού, σύμφωνα με το μέντιουμ, «ο Κόλπος του Μεξικού κατάπιε σχεδόν όλο το Τέξας», «η ακτογραμμή μετακινήθηκε μερικές εκατοντάδες μίλια στο Phoenix στην Αριζόνα και μέχρι το Όρεγκον, μόνο ορεινές περιοχές παρέμειναν πάνω από το επιφάνεια νερού ».

Ένα μέρος της Ιαπωνίας βυθίστηκε κάτω από το νερό, όπου εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Μόνο ένα μικρό νησί παρέμεινε από την Αυστραλία και μια νέα ήπειρος εμφανίστηκε από κάτω από το νερό στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Οι αναφορές των μέντιουμ για κάποιο είδος παγκόσμιας γεωλογικής καταστροφής που είναι επικείμενη στον κόσμο είναι πολύ αντιφατικές, ο καθένας βλέπει τα πάντα λίγο διαφορετικά, ωστόσο, το κοινό όλων των βανγκ είναι ότι κανείς δεν βλέπει την Ιαπωνία στο μέλλον. Και αυτά είναι, φυσικά, πολύ άσχημα νέα. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι, σύμφωνα με τον κ. Chet B. Snow, δεν θα υπάρξει παγκόσμια κακή άνθηση μέχρι την άνοιξη και θα επιβιώσουμε με κάποιο τρόπο το χειμώνα, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου