Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Δεν έχουμε πλέον πολλά να χάσουμε!

 

Ε Ν Ω Μ Ε Ν Ο Ι  ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!!  

  Είτε καιγόμαστε...

είτε πνιγόμαστε... 

για να σωθούμε, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!!

Ποιός ρώτησε τον διπλανό του αν είναι $$διαbολιασμένος$$ ή ΟΧΙ ;;;;

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ...

ΕΔΕΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ (Η ισχύς εν τη ενώσει) και σώθηκαν !!!

Και στις 2 ΦΩΤΟ.... 

Σε διαφορετικές καταστάσεις... κι όμως έκαναν το αυτονόητο χωρίς ερωτήσεις και μίση!!!

Διότι ο Άγιος Θεός μας έχει ΠΡΟΙΚΗΣΕΙ με την ΟΜΟΝΟΙΑ στα ΔΥΣΚΟΛΑ, κι εμείς οφείλουμε να το βγάζουμε συνέχεια και με κάθε τρόπο και στα εύκολα!!!

Οι πολιτικοί και τα παπαγαλάκια τους των ΜΜΕ, μας θέλουν ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΥΣ και διαιρεμένους σε ομάδες, κόμματα, αποκόμματα και φατρίες …

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ !!!

Το μόνο που που μας έχει μέινει σαν ΛΑΟΣ τώρα που ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ... ΓΑΛΑΤΑ, δεν είναι οι πολιτικοί, τα αποκόμματα και οι ομάδες,  αλλά ο συνάνθρωπός μας, ο συμπατριώτης μας, ο συμπολίτης μας, ο συγχωριανός μας, ο γείτονας, ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ !!!

Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ βρίθει παραδειγμάτων τι καταφέραμε στο πέρασμα των αιώνων, όταν είμασταν ενωμένοι σαν ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!!

Και αντίθετα, όταν είμασταν ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ .... η Αγιά Σοφιά ακόμη περιμένει να την ελευθερώσουμε...

Με τα μυαλά που κουβαλάμε σαν νεοέλληνες το βλέπουμε εφικτό;;;

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΓΕΡΣΗ !!!

Ας ενωθούμε σαν λαός ΔΕΝ υπάρχει άλλη λύση και ας γίνουμε επιτέλους ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ !!!

Δεν έχουμε πλέον πολλά να χάσουμε!

Ακούμε τον κόσμο γύρω μας να επαναλαμβάνει καθημερινά και μονοδιάστατα, να έχουμε ΥΓΕΙΑ και τίποτ’ άλλο…

Αυτό είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ αδελφοί !!!

Και την Υγεία μας θα χάσουμε -αν δεν την έχουμε χάσει ήδη- λίαν συντόμως, αφού ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ για τον ΕΛΛΗΝΑ δεν υπάρχει, όταν στον πολιτισμένο κόσμο αυτό είναι «εκ των ών ουκ άνευ»., τα νοσοκομεία μας πλέον ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ με ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευθύνη των κυβερνώντων μας που ... δήθεν κόπτονται για την καλή μας υγεία....

Ας ξανακερδίσουμε την αξιοπρέπεια μας, το πατροπαράδοτο φιλότιμό μας, τον ηρωισμό μας, την Ελευθερία μας και όλα όσα … μέσα στα 40+ χρόνια της Μεταπολίτευσης -δηλ. του ψευτορωμαίικου- που χάσαμε !!!

Να ‘χουν κάτι να περηφανεύονται ΚΑΙ τα παιδιά μας για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ βε αδελφέ, που τόσο τα έχουμε απογοητεύσει όλοι μας, όπως εμείς νοιώθουμε υπερήφανοι -όσοι νοιώθουμε ακόμη- για τους προγόνους μας, που πότισαν με το αίμα τους τα χώματα που πατάμε εμείς τώρα.

Ας βάλουμε ΤΩΡΑ λίγο πίσω το ΕΓΩ μας και ας αντιληφθούμε επιτέλους, ότι μόνο με το ΕΜΕΙΣ μπορούμε να πάμε μπροστά και να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση.

Καλή Μετάνοια και καλή Λευτεριά, για να μπορέσουμε να επιχειρήσουμε κάποια στιγμή κι εμείς τη μεγάλη Έξοδο από το τέλμα που ζούμε…

Ο Χριστός να μας δίνει φώτιση  να αποφεύγουμε την ... ΣΥΓΧΥΣΗ, να διδασκόμαστε από τα καθημερινά γεγονότα, για να σκεφτόμαστε και να αντιδρούμε σοφά σε όσα τραγικά μας συμβαίνουν ΣΗΜΕΡΑ και τα καταπίνουμε ΑΜΑΣΗΤΑ !!!

Με πόνο και αγάπη Χριστού!!!

Κωνσταντίνος Μίχος.

shmantikanea.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου