Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Οι Αμερικανοί χαρακτήρισαν ντροπή την προσπάθεια ενός αντιτορπιλικού να παραβιάσει τα ρωσικά σύνορα.

 «Ο Μπάιντεν μας έκανε σίσσι»: Οι Αμερικανοί χαρακτήρισαν ντροπή την προσπάθεια ενός αντιτορπιλικού να παραβιάσει τα ρωσικά σύνορα |  Ρωσική άνοιξη

Οι Αμερικανοί αναγνώστες της Daily Mail συζητούν ενεργά μια προσπάθεια του αντιτορπιλικού Chafee του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ να παραβιάσει τα ρωσικά κρατικά σύνορα στον Κόλπο του Μεγάλου Πέτρου.

Πολλοί χρήστες εξοργίστηκαν από τη συμπεριφορά του πληρώματος του αμερικανικού πλοίου.

"Νέα ημέρα. Μια νέα ντροπή για εμάς τους Αμερικανούς », έγραψε ένας σχολιαστής. 

Την ίδια στιγμή, ορισμένοι Αμερικανοί κατηγόρησαν για το περιστατικό τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τη διοίκησή του.

«Ο κόσμος συνεχίζει να γελάει με τον Τζο και την ανίκανη ομάδα του», έγραψε ένας από τους χρήστες.

«Ο Μπάιντεν μας έκανε σίσσι και ο υπόλοιπος κόσμος το ξέρει», υποστήριξε ο προηγούμενος αναγνώστης.

«Ο Μπάιντεν έθεσε τα πρότυπα στο Αφγανιστάν: να τρέξουμε όταν τα πράγματα δυσκολεύουν», κατέληξε ένας σχολιαστής.

Ορισμένα από τα σχόλια επέκριναν αστειευόμενα τις ανησυχίες της αμερικανικής στρατιωτικής ηγεσίας για την πολιτική ορθότητα.

«Πού είναι οι στρατηγοί μας; Είστε πολύ απασχολημένοι με την εκπαίδευση του προσωπικού σχετικά με τις φυλετικές διακρίσεις; " - ένας από τους αναγνώστες σαρκαστικά.

8

"Ο στόλος μας πιθανότατα έλεγχε αν οι Ρώσοι χρησιμοποιούσαν σωστές αντωνυμίες", πρόσθεσε ένας άλλος.

Ωστόσο, υπήρχαν και εκείνοι που υπερασπίστηκαν τους Αμερικανούς ναυτικούς.

«Θυμάμαι τα παιχνίδια του ψυχρού Πολέμου. Δεν τελείωσε πολύ καλά για τη Ρωσία, έτσι δεν είναι; » - σημειώνεται στα σχόλια.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα μεταξύ 17:00 και 17:50 (10:00 ώρα Μόσχας) στα νερά της Θάλασσας της Ιαπωνίας. Το ρωσικό πλοίο "Admiral Tributs" ζήτησε από το αντιτορπιλικό να αλλάξει πορεία. Οι Αμερικανοί άρχισαν να λένε ότι σήκωναν το ελικόπτερο από το πλάι και δεν μπορούσαν να αλλάξουν διαδρομή. Το "Admiral Tributs" άρχισε να διώχνει τους εισβολείς και μόνο όταν υπήρχαν λιγότερα από 60 μέτρα μεταξύ τους, ο Chafee υποχώρησε. 

Το Πεντάγωνο αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό. Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι δεν έχει ακόμη εξετάσει τις αναφορές για το περιστατικό.
Το Υπουργείο Άμυνας κάλεσε τον αμερικανικό στρατιωτικό ακόλουθο και ο Αμερικανός εκπρόσωπος ενημερώθηκε για τις αντιεπαγγελματικές ενέργειες του πληρώματος.


rusvesna.su

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου