Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021

Ξεκινά ο υπερπληθωρισμός: Η βενζίνη φτάνει τα 8,49 δολάρια/γαλόνι στην Καλιφόρνια. Ελλείψεις τροφίμων στο Τέξας.

 Η βενζίνη στην Καλιφόρνια έχει σημειώσει υψηλές τιμές ρεκόρ καθώς το παράνομο καθεστώς Μπάιντεν και το διεφθαρμένο Κογκρέσο που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς, περνούν το έθνος στη λήθη. Ακόμα χειρότερα, οι ελλείψεις τροφίμων είναι εντυπωσιακές με μια εκδίκηση σε ολόκληρη τη χώρα, όπως αποδεικνύεται παρακάτω από ένα βίντεο από το Texas Walmart.













Ο Μπάιντεν όχι μόνο συνέτριψε την αμερικανική ανεξαρτησία πετρελαίου κλείνοντας τους εγχώριους αγωγούς και επιβάλλοντας παράλογους νέους κανονισμούς στις εξέδρες πετρελαίου, οι ξένες πηγές πετρελαίου είναι όλο και λιγότερο πρόθυμες να δεχτούν αμερικανικό νόμισμα, επειδή γνωρίζουν ότι τα χαρτονομίσματά μας δεν υποστηρίζουν τίποτα και ότι το Κογκρέσο πέρασε το έθνος σε μια τρύπα 28 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι τιμές της βενζίνης στην αντλία στην Καλιφόρνια, στη διαδρομή 1 έδειξαν τα εξής:

ΣΥΝ:


Χειρότερη από τις εξωφρενικές τιμές των καυσίμων είναι η κατάσταση με τα τρόφιμα.

Οι ελλείψεις τροφίμων γίνονται πλέον σαφώς εμφανείς σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για πάνω από εκατό χρόνια, αυτό το έθνος όχι μόνο ταΐστηκε, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Τώρα κοιτάξτε τι βλέπουν οι Αμερικανοί αγοραστές όταν πηγαίνουν σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ - άδεια ράφια.

Προσωπική γνώμη Hal Turner :

Σήμερα είναι 8 Οκτωβρίου 2021. Ο Joe Biden έκλεψε τις εκλογές και ορκίστηκε στο αξίωμα στις 20 Ιανουαρίου.    Σε λιγότερο από εννέα μήνες, αυτό έκανε η παράνομη Προεδρία του στην Αμερική.

Ελλείψεις σε τρόφιμα

Έλλειψη καυσίμων και εξωφρενικές τιμές.

Απώλεια της αμερικανικής ανεξαρτησίας πετρελαίου με το κλείσιμο των αγωγών και την επιβολή δρακόντων περιβαλλοντικών δαπανών στις εξέδρες πετρελαίου.

Αφγανιστάν υποχώρηση που άφησε τους ανθρώπους μας εκεί!

Ελλείψεις συσκευών (ψυγεία, καταψύκτες, φούρνοι μικροκυμάτων, πλυντήρια, στεγνωτήρια κ.λπ.) για 6 μήνες από την ημερομηνία παραγγελίας.

Ελλείψεις ελαστικών: 6-9 μήνες για να προμηθευτείτε ελαστικά μοτοσυκλέτας!

Αναγκαστικά ψεύτικα εμβόλια COVID που αρρωσταίνουν τους ανθρώπους, τους τραυματίζουν και ακόμη και σκοτώνουν.

Οι τιμές των τροφίμων σχεδόν διπλασιάζονται.

Εάν ψηφίσατε τον Μπάιντεν, εσείς φταίτε για αυτό.

halturnerradioshow.com



ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου