Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 62ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 2η ΕΝΕΣΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ- ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΔΟΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΛΑ-ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ./ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 18ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ COVID-19 .

 

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 62ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 2η ΕΝΕΣΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ- ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΔΟΣΕΙΣ ΜΠΟΥΡΛΑ-ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ

 Θρηνεί η τοπική κοινωνία για την απώλειά του. 


Απεβίωσε σε ηλικία 62 ετών ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Θεόδωρος Αραμπατζής, «χτυπημένος» από τον κορονοϊό. Νόσησε, αν και ήταν εμβολιασμένος και αγωνίστηκε σκληρά ενάντια στον φονικό ιό, σε πολυήμερη νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Δυστυχώς έχασε «μάχη» το πρωί της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου 2021.

 

Ο εκλιπών υπηρέτησε επί μακρόν την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση. 

Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Κ. Μητούση, όπου διατέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Σερρών με την Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων και υπήρξε στενός συνεργάτης του επικεφαλής της και Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη. 

Διετέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, του Αυτοκινητοδρομίου και του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 διεκδίκησε τον Δήμο Σερρών ως επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας και συμμετείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο ως επικεφαλής της ελάσσονας αντιπολίτευσης. 

 Ο Θ. Αραμπατζής υπήρξε επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας. Ξεχώριζε για την αξιοπρέπεια, το ήθος και την σεμνότητά του Τη θλίψη του για την απώλεια του Θ. Αραμπατζή εξέφρασε, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, ο πρώην Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης. «Δεν υπάρχουν λόγια, είμαι συντετριμμένος.
Υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος, φίλος, σωστός και επιτυχημένος επαγγελματίας και άριστος οικογενειάρχης. Ηπίων τόνων, εργατικός, λειτουργούσε με γνώμονα το κοινό καλό, χωρίς λαϊκισμούς και χωρίς να φοβάται το πολιτικό κόστος» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρώην Δήμαρχος Σερρών. 
 Πηγή: ertnews.gr 

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 18ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ COVID-19.

 


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 18ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ COVID-19

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - VIEIRA DO MINHO, BRAGA-Ένα 18χρονο κορίτσι πέθανε 5 ημέρες μετά την ένεση COVID-19. Η Inês Rafael Mendes, φοιτήτρια δημοσιογραφίας, εμβολίαστηκε στις 2 Αυγούστου. Υπέστη καρδιακή ανακοπή 5 ημέρες αργότερα τα ξημερώματα του Σαββάτου 7 Αυγούστου.


Κλήθηκε ο αριθμός έκτακτης ανάγκης (112) και έφτασε ιατρική ομάδα, η οποία επιχείρησε να την επανεφέρει, αλλά ήταν πολύ αργά. Η οικογένειά της πιστεύει ότι το εμβόλιο COVID-19 είναι η αιτία του ξαφνικού θανάτου της.

Η Ines και οι 12 φίλοι της πήγαν σ' ένα κάμπινγκ στο Cabreira Park την Παρασκευή 6 Αυγούστου. Ξύπνησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου με αδιαθεσία. Κατέρρευσε στιγμές αργότερα και υπέστη καρδιακή ανακοπή στις 6:13 το πρωί. Οι γιατροί ειδοποιήθηκαν και έφτασαν λίγο αργότερα, αλλά εκείνη είχε ήδη πεθάνει.

Η οικογένειά της δήλωσε ότι δεν είχε καρδιακά προβλήματα ή προϋπάρχουσες παθήσεις πριν από τον αιφνίδιο θάνατό της. Ο θείος της είπε: «Είναι ανήκουστο για ένα υγιές κορίτσι, που έπαιζε αθλήματα και είχε προσεκτική διατροφή, να πεθάνει έτσι ξαφνικά. Δεν πιστεύω ότι υπήρξαν υπερβολές επειδή η Inês δεν έπινε αλκοόλ ».

Η υπόθεσή της παραδόθηκε στη Δικαστική Αστυνομία της Μπράγκα, Πορτογαλία.

greek-dutch-truth.blogspot.com

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 31ΧΡΟΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ!!! ΝΕΚΡΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ Pfizer COVID-19ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 31ΧΡΟΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ!!! ΝΕΚΡΗ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ Pfizer COVID-19

SUNCHEON, SOUTH KOREA - Μια 31χρονη γυναίκα πέθανε 4 ημέρες μετά την ένεση της Pfizer COVID-19. Η γυναίκα, το όνομα της οποίας είναι άγνωστο, έλαβε την ένεση της στις 29 Ιουλίου. Πέθανε 4 μέρες αργότερα.


Οι υγειονομικές αρχές επιβεβαίωσαν μια αιτιώδη σχέση μεταξύ του ξαφνικού θανάτου της και του εμβολιασμού.

Η γυναίκα έλαβε τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Εμβολιασμών που είναι εγκατεστημένο στο Πανεπιστήμιο Suncheon. Λίγο μετά παραπονέθηκε για «σφίξιμο στο στήθος». Είχε επίσης ζάλη και δύσπνοια. Την επόμενη μέρα, τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν και στις 31, έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά πέθανε την 1η Αυγούστου.

«Ηταν αρκετά υγιής για να είναι ενεργή κολυμβήτρια, αλλά μετά τον εμβολιασμό της, η υγεία της επιδεινώθηκε γρήγορα», δήλωσε η λυπημένη οικογένεια της 31χρονης γυναίκας. «Πέθανε αφού εμβολιάστηκε. Ελπίζω ότι οι υγειονομικές αρχές θα παρουσιάσουν τα γεγονότα με σαφήνεια ».

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 43ΧΡΟΝΗ ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΝΑ!!! ΝΕΚΡΗ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ AstraZeneca COVID-19


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 43ΧΡΟΝΗ ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΝΑ!!! ΝΕΚΡΗ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ AstraZeneca COVID-19

ΟΔΕΣΣΑ, Ουκρανία - Μια 43χρονη πέθανε 2 ημέρες μετά τη λήψη της ένεσης AstraZeneca COVID-19. Η Inna Narozhna, που υπηρετούσε στην αεροπορία, εμβολιάστηκε στις 21 Μαρτίου. Κατέρρευσε 2 ημέρες αργότερα στα «σκαλιά ενός παντοπωλείου».


Σε 10 λεπτά έφτασε ασθενοφόρο αλλά είχε ήδη πεθάνει. Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις υποσχέθηκαν να κάνουν έρευνα για τον θάνατό της.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Στην αρχή, ήρθαν πελάτες στο κατάστημα και είπαν ότι η γυναίκα αρρώστησε και κατέρρευσε. Στη συνέχεια κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε πολύ γρήγορα, αλλά ήταν πολύ αργά. «Ένα ασθενοφόρο έφτασε μέσα σε δέκα λεπτά. Κυριολεκτικά δέκα λεπτά. Της έκαναν τεχνητή αναπνοή αλλά δεν τα κατάφερε », δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Η Inna Narozhnaya υπηρετούσε σε αντιαεροπορικό σύνταγμα πυραύλων στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας. Σύμφωνα με τους επικεφαλής των τοπικών υπηρεσιών υγείας, δεν είχε υποκείμενα προβλήματα υγείας εκτός από ιστορικό υπέρτασης. Τα αποτελέσματα ιατροδικαστικής εξέτασης στις 24 Μαρτίου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα είχε πεθάνει από οξεία καρδιακή ανεπάρκεια. Οι Ένοπλες Δυνάμεις υποσχέθηκαν να διεξάγουν μια πλήρη έρευνα για τον ξαφνικό θάνατο της.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου