Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 37ΧΡΟΝΗ!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ ΠΡΩΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗΣ./ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ!!! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ - ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ.

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 37ΧΡΟΝΗ!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ ΠΡΩΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗΣ.

"Η Τζέσικα πέθανε ως άμεσο αποτέλεσμα του πειραματικού εμβολίου" - ο θλιμμένος θείος μιλάει στην κηδεία της Τζέσικα Γουίλσον, αφού ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ - Πέθανε απ' ένα εμβόλιο που δεν ήθελε ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ)Η Jessica Berg Wilson, μια νεαρή μητέρα και «εξαιρετικά υγιής και ζωντανή 37χρονη χωρίς υποκείμενα προβλήματα υγείας», πέθανε από θρομβωτική θρομβοπενία που προκλήθηκε από εμβόλιο, αναφέρει η The Gateway Pundit.

Αυτό συνέβη αφού έκανε το εμβόλιο COVID που δεν ήθελε.

Η οικογένεια της Τζέσικα περιέγραψε τους αγώνες της με τις διψασμένες για εξουσία αρχές: «Ηταν κάθετα αντίθετη στη λήψη του εμβολίου, γνωρίζοντας ότι ήταν καλά στην υγεία της και ήταν νέα και ως εκ τούτου δεν κινδύνευε από σοβαρές ασθένειες. Κατά την άποψή της, οι γνωστοί και άγνωστοι κίνδυνοι του μη αποδεδειγμένου εμβολίου αποτελούσαν μεγαλύτερη απειλή. Αλλά σιγά -σιγά, μέρα παρά μέρα, η ελευθερία της να επιλέξει αφαιρέθηκε. Το πάθος της να συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή των παιδιών της - που περιλάμβανε επίσης να είναι βοηθός τάξης - μπλοκάστηκε για άλλη μια φορά από κυβερνητική εντολή. Στο τέλος, αυτοί που έκλεισαν πόρτες και χώρισαν τις μητέρες από τα παιδιά τους έχουν θριαμβεύσει. Αυτό στοίχισε τη ζωή της Τζέσικα».


Η σέκτα που ελέγχει τους πάντες και τα πάντα χαρακτήρισε τη δημοσιευμένη νεκρολογία της Jessica ως «παραπλανητική» πληροφορία. Το καθεστώς δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εκφραστεί εναντίον του επίσημου αφηγήματος αοράτου, ακόμη και αν πρόκειται για νεκρολογία.

Την Πέμπτη, δημοσίευσαν εικόνες από την κηδεία της Jessica Wilson. Ο θείος της Τζέσικα κατηγόρησε το θάνατό της στο πειραματικό εμβόλιο COVID.

«Εξετάστε αυτά τα γεγονότα: η Τζέσικα πέθανε ως άμεσο αποτέλεσμα ενός πειραματικού εμβολίου, ενός εμβολίου που αντιτίθεται έντονα στη λήψη του», είπε ο θείος της.

«Η Τζέσικα ένιωσε αναγκασμένη. Ένιωσε ότι της είχε στερηθεί η δυνατότητα επιλογής, η ικανότητά της να πει «Όχι», σε μια ιατρική επέμβαση που δεν ήθελε να της αφαιρεθεί ».

Την Τρίτη, το Υπουργείο Υγείας της Ουάσινγκτον αναγνώρισε τον θάνατο της Γουίλσον σε δημοσίευμα ειδήσεων παραδεχόμενη ότι πέθανε «από θρόμβο αίματος μετά τη λήψη του εμβολίου J&J».

Κάποια στιγμή, οι εγκληματίες πρέπει να λογοδοτήσουν.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΤΖΕΣΙΚΑ

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ!!! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ - ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ.

 ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ!!! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ - ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ - ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ

Νέο θύμα των χαζάρικων ενέσεων στην μάζα νεκρών που καλύπτει η σέκτα του σατανά μέσα απο τις εθνικές κυβερνήσεις!!!


Στο βίντεο ο πατέρας του 16χρονου Έρνεστ Ραμίρεζ μιλάει για τον γιο του που πέθανε από μια διευρυμένη καρδιά!!! Δηλαδή έσκασε η καρδιά της από τις ενέσεις και τους θρόμβους που προκάλεσε στον 16χρονο υγιή νεαρό!

Τα στοιχεία του ΔΕΝ βρίσκεται στο VAERS. Υπάρχουν τρεις θάνατοι που αναφέρονται στο VAERS για μια μορφή περικαρδίτιδας για αυτήν την ηλικιακή ομάδα και οι τρεις είναι γυναίκες, αν και πάνω από το 80% των περιπτώσεων είναι άνδρες.

Το βίντεο αυτό προέρχεται από το κανάλι Bitchte και θα πρέπει επίσης να βρίσκεται στο κανάλι Rumble, που είναι το καλύτερο για εμάς προσωπικά...


KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου