Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΗΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ Johnson & Johnson COVID-19./ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ AstraZeneca COVID-19.

 


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 31ΧΡΟΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΗΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ Johnson & Johnson COVID-19

ΡΟΔΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ-Ένας 31χρονος άνδρας πέθανε 3 εβδομάδες μετά την δόση της ένεσης Johnson & Johnson COVID-19. Ο Κώστας Μαστροβασίλης πήρε την δολοφονική δόση στις 13 Αυγούστου. Λίγο αργότερα είχε θρόμβο αίματος στη βουβωνική χώρα. Νοσηλεύτηκε όπου η υγεία του επιδεινώθηκε γρήγορα μέχρι τον θάνατό του στις 4 Σεπτεμβρίου.


Ο Κώστας έκανε μόνο το εμβόλιο για να μπορέσει να εργαστεί και να έχει ελευθερία κινήσεων.

Ο Κώστας ανέπτυξε θρόμβο αίματος στη βουβωνική χώρα σχεδόν αμέσως μετά την ένεση. Ηταν σε νοσοκομείο της Ρόδου όπου κατάφεραν να το θέσουν υπό έλεγχο, αλλά ο θρόμβος επέστρεψε επιθετικά. Στη συνέχεια στάλθηκε σε ένα μεγαλύτερο νοσοκομείο της Αθήνας για να θεραπεύσει το πόδι του που είχε γίνει «σκληρό σαν πέτρα» εξαιτίας του θρόμβου αίματος που αποκλείει τις αρτηρίες στο πόδι του

Ο Κώστας έγραψε αυτό στο Instagram του:

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ AstraZeneca COVID-19.

 


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ!!! ΝΕΚΡΟΣ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ AstraZeneca COVID-19

ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΤΑΤΙΠ, ΧΟΝΜΠΟΥΡΙ-Ένας 25χρονος άνδρας πέθανε 3 εβδομάδες μετά τη λήψη της ένεσης AstraZeneca COVID-19.


Ο Chanasak Chaleyprat εμβολιάστηκε στις 11 Αυγούστου. Υπέστη πολλαπλά προβλήματα υγείας 2 εβδομάδες αργότερα, όπως δύσπνοια και πόνο στο στήθος. Νοσηλεύτηκε στις 2 Σεπτεμβρίου με θρόμβους αίματος σε όλους τους πνεύμονες. Πέθανε μια μέρα αργότερα. Οι συγγενείς του Chanasak είπαν ότι δεν είχε υποκείμενες ασθένειες ή προβλήματα υγείας πριν από το εμβόλιο.

Η μητέρα του, κα Chadakorn, είπε ότι ο γιος της είχε εμβολιαστεί με την πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca COVID-19 στις 11 Αυγούστου. Επέστρεψε στο σπίτι μετά την ένεση χωρίς κανένα αποτέλεσμα. 17 ημέρες αργότερα, στις 28 Αυγούστου, υπέστη σφίξιμο στο στήθος και δύσπνοια. Τα πόδια και τα χέρια του έγιναν επίσης αδύναμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά από εξέταση.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε ξανά μια μέρα αργότερα. Μεταφέρθηκε πίσω στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί χρειάστηκε να τον αναζωογονήσουν εννέα φορές. Του δόθηκε επίσης φάρμακο για την αραίωση του αίματος για τη διάλυση των θρόμβων αίματος που βρέθηκαν σε όλους τους πνεύμονες του. Πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου. Η αιτία θανάτου προσδιορίστηκε ως πνευμονική εμβολή.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 19ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ!!! ΝΕΚΡΗ 18 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ AstraZeneca.

 ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 19ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ!!! ΝΕΚΡΗ 18 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ AstraZeneca 

ΜΠΑΝΓΚ ΓΙΑΙ, ΤΑAΛΑΝΔΗ- Μια 19χρονη γυναίκα πέθανε 18 ημέρες μετά τη λήψη της ένεσης AstraZeneca COVID-19. Η Orakanya Cheywatkoh, φοιτήτρια, εμβολιάστηκε στις 18 Αυγούστου. Λίγο αργότερα ανέπτυξε πυρετό. Κατέρρευσε στο σπίτι στις 5 Σεπτεμβρίου. Είχε πεθάνει πριν από την άφιξη των νοσοκόμων.


Η οικογένειά της έχει καταθέσει καταγγελια σε πολλές υπηρεσίες για τον αιφνίδιο θάνατό της.

Η Ορακάνια, η οποία ήταν φοιτήτρια στο Τεχνολογικό Κολέγιο Pongsawat, εμβολιάστηκε με την AstraZeneca στις 18 Αυγούστου στο SCG Bang Sue. 15 λεπτά μετά την ένεση, δεν παρουσίασε παρενέργειες εκτός από λίγο πόνο στο μπράτσο της, οπότε της επιτράπηκε να πάει σπίτι. Το βράδυ, ανέπτυξε πυρετό έως 40 βαθμούς. Ένιωσε «άρρωστη» μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, όταν ξαφνικά κατέρρευσε στο σπίτι ενώ έπλενε. Ο φίλος της τηλεφώνησε στο 191 (ο αριθμός έκτακτης ανάγκης στην Ταϊλάνδη) και έφτασε ιατρική ομάδα αλλά εκείνη είχε ήδη πεθάνει.

Η οικογένεια συγκλονίστηκε από τον ξαφνικό θάνατο του υγιούς 19χρονου κοριτιού που δεν είχε γνωστά υποκείμενα προβλήματα υγείας. Η μητέρα της, κα Natrada, υπέβαλε καταγγελία στις 8 Σεπτεμβρίου στην αστυνομία Bang Yai. Η σορός της μεταφέρθηκε για νεκροψία στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής, Νοσοκομείο Thammasat Chaloem Phrakiat Rangsit, όπου οι γιατροί δήλωσαν ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσουν με σαφήνεια τα αίτια του θανάτου. 

Ως αποτέλεσμα, η οικογένεια πήγε σε πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες για να αναζητήσει δικαιοσύνη καθώς η μητέρα πιστεύει ότι η 19χρονη κόρη της πέθανε λόγω του εμβολίου AstraZeneca COVID-19.

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ - ΝΕΚΡΟΣ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ AstraZeneca COVID-19.

  ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ - ΝΕΚΡΟΣ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ AstraZeneca COVID-19 

ΚΟΡΑΤ, ΤΑAΛΑΝΔΗ-Ένας 39χρονος άνδρας πέθανε 1 εβδομάδα μετά τη λήψη της ένεσης AstraZeneca COVID-19. Ο Supot Prasarnchai εμβολιάστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου. Είχε αρκετά συμπτώματα λίγο αργότερα. Νοσηλεύτηκε στις 4 Οκτωβρίου όπου οι γιατροί βρήκαν ρήξη αιμοφόρου αγγείου στον εγκέφαλό του. Πέθανε 3 μέρες αργότερα. Η οικογένειά του υποψιάζεται ότι η αιμορραγία στον εγκέφαλο προκλήθηκε από το εμβόλιο AstraZeneca COVID-19.

Ο Supot έλαβε τον πρώτο του εμβόλιο (Sinovac) στις 30 Αυγούστου και τον δεύτερο (AstraZeneca) στις 30 Σεπτεμβρίου στο επαρχιακό νοσοκομείο Nong Phluang. Η υγεία του επιδεινώθηκε γρήγορα μετά το δεύτερο . Ο Supot τηλεφώνησε στη μητέρα του, κα Nattha Nawo, στις 4 Οκτωβρίου για να της πει για τα συμπτώματά του που περιελάμβαναν υψηλό πυρετό, έντονους πονοκεφάλους και ρίγη σε όλο του το σώμα. Η μητέρα του κατέγραψε το τηλεφώνημα που αποδείχθηκε ότι ήταν η τελευταία φορά που του μίλησε.

Η κάρτα εμβολιασμού Supot:


Η μητέρα του, Νάθα είπε ότι ο γιος της ήταν υγιής χωρίς υποκείμενα προβλήματα. Είχε εγκαταλείψει τη δουλειά του ως ηλεκτρολόγος μηχανικός και επέστρεψε στη γεωργία, την κηπουρική και τη μαγειρική στο σπίτι.

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου