Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021

ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: 17ΧΡΟΝΗ ΝΕΚΡΗ 11 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ-19...ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ("ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ")

 


ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: 17ΧΡΟΝΗ ΝΕΚΡΗ 11 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΑΟΡΑΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ-19...ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ("ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ")

 Ένα 17χρονο κορίτσι από τη Γαλλία πέθανε 11 ημέρες μετά την δεύτερη δόση ένεσης κατά του κορονοϊού. Η έφηβη από το γαλλικό τμήμα του Bouches-du-Rhône δεν αισθάνθηκε καλά στο σχολείο στις 20 Σεπτεμβρίου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πέθανε μια μέρα αργότερα.

Οι συγγενείς του κοριτσιού δήλωσαν ότι οι γιατροί της διέγνωσαν «τεράστια ανεξήγητη πνευμονική εμβολή», αναφέρει το βελγικό ειδησεογραφικό site RTL Info. Δηλαδή θρομβοση στους πνεύμονες μια συχνή παρενέργεια των βοηθητικών που δίνουν αποκλειστικά στην Ευρώπη και Αμερική. Μπαϊ Μπαϊ λευκή φυλή θα την ανταλάξουν οι μασόνοι με ασιάτες και αφρικανούς...

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα την Παρασκευή για τα αίτια του θανάτου της 17χρονης Σόφιας. Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του κοριτσιού σχετίζεται με παρενέργεια του εμβολιασμού!!!!!!!!!


Το δράμα αναφέρθηκε ευρέως στα κοινωνικά μέσα. Πολλοί έδειξαν το δάκτυλο της ευθύνης στο εμβόλιο.

Χιλιάδες εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στη Γαλλία έχουν ανασταλεί πρόσφατα επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας στη Γαλλία είχαν προθεσμία έως τις 15 Σεπτεμβρίου για να εμβολιαστούν.

Μια καταστροφή υγείας σε τέτοια κλίμακα αρχίζει να εκδηλώνεται σε διάφορα μέρη στη Γαλλία, έγραψε μια εφημερίδα. Για παράδειγμα, ένα νοσοκομείο στο Μοντελιμάρ έπρεπε να ακυρώσει δεκάδες επεμβάσεις λόγω έλλειψης εμβολιασμένων αναισθησιολόγων.

ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ!

KORAKAS NEWS

greek-dutch-truth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου