Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Μετά το Τέξας η Αριζόνα! Ξεσηκώνεται ο Αμερικανικός Νότος – ΒΙΝΤΕΟ.

 Θέλουν να ξεφύγουν από την καταπίεση της Ουάσιγκτον! «Φωτιά» στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού!


Οι νομοθέτες της Αριζόνα, η οποία εξίσου συνορεύει με το Μεξικό, πρότειναν ένα νομοσχέδιο που θα δώσει στην τοπική επιβολή περισσότερη εξουσία να αντιμετωπίζει άτομα που εισέρχονται παράνομα στην χώρα, ακολουθώντας τα βήματα του Τέξας που στέκεται απέναντι στον στρατό του Μπάιντεν, ο οποίος θέλει να κρατήσει ανοιχτά τα σύνορα της περιοχής για να γεμίσει την χώρα με αλλοδαπούς!

“Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τις χειροπέδες από τους σερίφηδες που έχουν εκλεγεί για να προστατεύσουν τους πολίτες της Αριζόνα, γι’ αυτό εισάγω τον νόμο για εισβολή στα σύνορα της Αριζόνα, SB-1231 “, δήλωσε η γερουσιαστής Janae Shamp (R-29).

Το νομοσχέδιο έρχεται αφού η Κυβερνήτης Κέιτι Χομπς χαρακτήρισε την κατάσταση στα σύνορα κρίσιμη!!!

Όπως είπε η Janae Shamp:

«Κυρίες και κύριοι, είμαστε στο επίκεντρο μιας εισβολής!

Η επιβολή του νόμου μας κατακλύζεται από το χάος που δημιουργείται από τις πολιτικές ανοιχτών συνόρων του Μπάιντεν.

Δεν έχουν τους πόρους ή, την απαιτούμενη υποστήριξη για την καταπολέμηση  του μεγέθους της εγκληματικής δραστηρότητας η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Και οι κοινότητες μας βρίσκονται σε κίνδυνο! Ήρθε η ώρα να αφαιρέσουμε τις χειροπέδες από τους σερίφηδες, οι οποίοι έχουν εκλεγεί για να προστατεύσουν τους πολίτες της Αριζόνα. Γι’ αυτό το λόγο θεσπίζω τον “Νόμο Εισβολής Συνόρων της Αριζόνα SB 1231”. 

Ο “Νόμος Εισβολής Συνόρων της Αριζόνα”, θα καταστήσει έγκλημα την είσοδο στην πολιτεία μας, οπουδήποτε εκτός από ένα νόμιμο σημείο εισόδου! Μέσω της απραξίας και της αντιπολίτευσης, οι Δημοκρατικοί πολιτικοί υποστηρίζουν την ανθρωπιστική κρίση στα σύνορα. Υποστηρίζουν την αύξηση του λαθρεμπορίου ανθρώπων, της εμπορίας  σεξ, του βιασμού, της δολοφονίας, την δουλεία της σύγχρονης εποχής και της κρίση “φεντανύλης”.

Έχουμε την στήριξη της Ένωσης Σερίφηδων».

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου