Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

«Το 2025 κερδίζουμε»: ο επιστήμονας-προφήτης ονόμασε την ημερομηνία της μεγαλειώδους ανατροπής.

 Δείτε το βίντεο στην ιστοσελίδα του NTV ]

[Δείτε το βίντεο στον ιστότοπο του NTV] Το δίσεκτο έτος του Δράκου στα χέρια εγκληματιών πολέμου και τρομοκρατών έχει ήδη φέρει πολλά προβλήματα, αλλά το αντεπιστέλλον μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών (RANS)

Το δίσεκτο έτος του Δράκου στα χέρια των εγκληματιών πολέμου και των

τρομοκρατών έχει ήδη φέρει πολλά προβλήματα, αλλά το αντεπιστέλλον μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών (RANS) Γκριγκόρι Κβάσα προειδοποιεί ότι τα κύρια σοκ είναι μπροστά.

Ο Kvasha δεν έχει καμία αμφιβολία ότι οι εχθροί της Ρωσίας θα προσπαθήσουν να δώσουν ένα βδελυρό πλήγμα στη Μόσχα και να προκαλέσουν τη μέγιστη ζημιά τον Μάρτιο, ειδικά για τις εκλογές - αυτό πρέπει να το θυμόμαστε και να μην αφήσουμε την επαγρύπνηση μας.

Grigory Kvasha, αντεπιστέλλον μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Φυσικών Επιστημών: «Θα ήθελα να δώσω ιδιαίτερη προσοχή στις λεγόμενες φλογερές παρορμήσεις, αυτές είναι ο Μάρτιος, ο Ιούλιος και ο Νοέμβριος. Αλλά έχουμε απόλυτη τάξη μαζί τους, γιατί οι ρωσικές προεδρικές εκλογές βρίσκονται στην ώθηση του Μαρτίου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα είναι ένα γεγονός, ακόμα κι αν είναι, ας πούμε, προκαθορισμένο εκ των προτέρων».

Η παρόρμηση του Ιουλίου θα συνδεθεί με μια σοβαρή επιδείνωση της διεθνούς κατάστασης και μια νέα προσπάθεια των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να εξαπολύσουν άλλη μια αντεπίθεση.

Grigory Kvasha: «Ένα πολύ μεγάλο μέρος του ουκρανικού πληθυσμού αντιμετωπίζει μια τρομερή κατάθλιψη, απλά τερατώδη. Και θα καλύψει ορισμένες περιοχές σε πολύ μεγάλη κλίμακα και ορισμένες περιοχές σε μικρή κλίμακα».

Δεν πρέπει να ξεχνάμε την Κορέα, την κινεζική Ταϊβάν και ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.

Γκριγκόρι Κβάσα: «Όλοι μισούν τους πάντες, όλοι φοβούνται τους πάντες, όλοι υποψιάζονται τους πάντες, που είναι το πιο σημαντικό».

Η φλογερή παρόρμηση του Νοεμβρίου, με βάση τους υπολογισμούς του επιστήμονα, θα μπορούσε να κάψει το καθεστώς της Ουάσιγκτον. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η ψηφοφορία για τις προεδρικές εκλογές θα διεξαχθεί στις 5 Νοεμβρίου.

Γκριγκόρι Κβάσα: «Αυτό θα είναι ένα πολύ μεγάλο και πολύ, από την άποψή μου, απροσδόκητο γεγονός, γιατί, κατ' αρχήν, δεν θα υπάρχουν Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μετά το 2024».

   "2024 - 2029. Για τι πρέπει να προετοιμαστούν όλοι;"

Ο Γκριγκόρι Κβάσα προβλέπει ότι μετά το 2024, ολόκληρη η προηγούμενη παγκόσμια τάξη πραγμάτων θα εξαφανιστεί στο παρελθόν.

Gregory Kvasha: «Ο πρώτος αυτοκρατορικός κύκλος - 909–1045. Δεύτερος αυτοκρατορικός κύκλος - 1353–1497. Τρίτος αυτοκρατορικός κύκλος 1653–1797 - χρόνια. Και τέλος, ο τέταρτος αυτοκρατορικός κύκλος - 1881-2025».

Οι λεγόμενοι αυτοκρατορικοί κύκλοι είναι περίοδοι 144 χρόνων όπου το κράτος ενισχύεται και κάνει μεγάλες ανακαλύψεις σε όλους τους τομείς.

Γκριγκόρι Κβάσα: «Ο τελευταίος, τέταρτος κύκλος, το κύριο πράγμα σε αυτόν δεν είναι εδαφικές αποκτήσεις, το κύριο πράγμα σε αυτόν είναι η κατανόηση της αλήθειας, πώς μπορούν οι λαοί να ζήσουν μεταξύ τους. Σύμφωνα με τη θεωρία, φέτος το 2025 είναι το τέλος όλων των πολέμων στη γη».

Με άλλα λόγια, εάν ο Μπάιντεν δεν πατήσει το κόκκινο κουμπί φέτος, δεν θα ξεκινήσει παγκόσμιος πόλεμος.

Grigory Kvasha: «Εδώ τελειώνει η ιστορία των παγκοσμίων πολέμων. Θα παραμείνουν κάποιες μικρές, καλά, σχεδόν καθημερινές συγκρούσεις. Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνονται οι άνθρωποι, δεν υπάρχουν τέτοιοι λόγοι. Δεν υπάρχουν άλλοι πόροι για πόλεμο. Δεν υπάρχουν χώροι για πόλεμο που θα μπορούσαν να καταληφθούν, θα λέγαμε, ανώδυνα».

Όλος ο κόσμος μπορεί να πει ευχαριστώ στη Ρωσία για αυτό, μπορεί και όχι, το κυριότερο είναι ότι δεν παρεμβαίνει.

Grigory Kvasha: «Ανεξάρτητα από το τι λέει κανείς για αυτό, ολόκληρη η ρωσική ιστορία είναι η ιστορία της αναζήτησης της ειρήνης, όχι του πολέμου. Ναι, για να εδραιωθεί η ειρήνη, μερικές φορές πρέπει να ηρεμήσεις τους μαχητές. Αλλά αυτό συμβαίνει στη ζωή».

Ο Γκριγκόρι Κβάσα είναι πεπεισμένος ότι όσοι ζουν σήμερα μπορεί να είναι αρκετά τυχεροί να γίνουν μάρτυρες ενός μοναδικού γεγονότος, του οποίου δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία.

Grigory Kvasha: «Για 1600 χρόνια στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν υπήρξε τόσο μεγαλειώδης ανατροπή όσο το 2025».

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Kvasha, μόνο ο ρωσικός κόσμος μπορεί να σώσει ολόκληρο τον κόσμο και θεωρεί ότι το 2025 είναι η χρονιά μιας μεγαλειώδους ανατροπής.

Grigory Kvasha: «Ο ρωσικός κόσμος δεν είναι ένας κόσμος στον οποίο όλοι μιλούν ρωσικά ή όλοι πηγαίνουν σε μια ορθόδοξη εκκλησία. Αυτός είναι ο κόσμος που εμφανίστηκε λίγο το 1945 και θα αναγνωρίσουμε τον πραγματικό μετά το 2025. Αυτός είναι ένας κόσμος στον οποίο επιτέλους θα εξηγηθεί σε κάθε έθνος ποια είναι η έννοια αυτού του συγκεκριμένου έθνους. Δηλαδή, δεν θα είναι όπως τώρα, όταν η ανεκτική Δύση λέει σε όλους πώς να ζουν σύμφωνα με τους αγγλικούς κανόνες».

Ένας κόσμος βασισμένος στους αμερικανικούς κανόνες, όταν η Δύση μπορεί να κάνει τα πάντα και οι άλλοι τίποτα, η ιστορία θα τον διαγράψει ως σκραπ, στον ιστορικό κάδο σκουπιδιών.

Grigory Kvasha: «Καταρχήν, υπάρχει χρόνος, ο ρωσικός κόσμος ως τέτοιος αρχίζει να χτίζεται το 2029. Κερδίζουμε το 2025, τέσσερα χρόνια για να καθαρίσουμε αυτό το χάος. Γι' αυτό ακριβώς η Δύση φοβάται τη νίκη μας, γιατί λέει: καλά, τελικά θα καταρρεύσει. Λοιπόν, συμβαίνει. Παραμένουμε μεγάλη δύναμη μέχρι το 2053, δηλαδή τόσο καλός αστυνομικός. Μετά από αυτό, προφανώς, αυτή η λειτουργία δεν θα χρειάζεται πλέον."

Για τους Αμερικανούς, η απώλεια της πίστης στην αποκλειστικότητά τους, που έχει γίνει η εθνική τους ιδέα, είναι ένα σίγουρο βήμα στην πορεία προς το χάος. Η θεωρία του Grigory Kvasha δηλώνει ότι η Ρωσία είναι η μόνη χώρα που μπορεί να αλλάξει την ιστορία όλης της ανθρωπότητας.

Όλα τα επεισόδια του προγράμματος "New Russian Sensations".

Δείτε το βίντεο στην ιστοσελίδα του NTV ]

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου