Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Η Pax Americana έφυγε, η Plandax VothroCanala έρχεται μαζί με τα Richter.
ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Πέρασαν κάμποσες δεκαετίες με την επιβολή της Pax Americana (~Pax Romana), δηλαδή του επιβληθέντος παγκοσμίου καθεστώτος της Αμερικής, του βρωμερού διαβολικού κράτους, το οποίον oyd;epot υπήρξε κράτος με την υπάρχουσα έννοια των άλλων κρατών.  Οι ΗΠΑ αποτελούν το μοναδικό παράδειγμα “κράτους” που δεν έχει εθνικό όνομα.  Σχεδόν σε όποιο άλλο κράτος ρωτήσεις έναν πολίτη τί είναι θα απαντήσει υπερηφάνως “είμαι Νικαραγουανός” ή “είμαι Αιγύπτιος” ή “είμαι Ταϋλανδός”.  (δυστυχώς-δυστυχέστατα ο σημερινός ελληναράς δεν νοιώθει καμμίαν υπερηφάνεια να πει “είμαι Έλλην”).  Ο αμερικάνος θα απαντήσει “I am american” λες και δεν είναι americans οι Βραζιλιάνοι, οι Χιλιανοί και όλοι οι λαοί της ηπείρου Αμερικής.  Αυτή πάντως είναι η Tromax Americana : 

Οι αμερικάνοι είναι, κατά τον Χίτλερ, ένα συνονθύλευμα μπαστάρδων λαών, που ενσωματώθηκαν στους πρώτους αποίκους, που μετέφεραν οι θαλασσοπόροι. Ας μην λησμονείται ότι τα πληρώματα των θαλασσοπόρων επανδρώθηκαν από τα πλέον βρωμερά καθάρματα των φυλακών της Ισπανίας και της λοιπής δυτικής Ευρώπης, όταν όμως και η υπόλοιπη πολιτεία αυτών των κρατών έζεχαν από πνευματική βρώμα και διαβολική ακαθαρσία μετά την πτώσιν, αρχικώς του Δυτικού Ρωμαϊκού κράτους και εν συνεχεία του Ανατολικού κράτους, της υπερενδόξου Ρωμανίας.  Θυμίζω ότι κατά τον αείμνηστον πατέρα Ιωάννην Ρωμανίδην, στην Αγγλία εξοντώθηκαν μέχρις ενός οι Ορθόδοξοι (www.triklopodia.gr/bas_4-robin-hood-ορθόδοξος-επαναστάτης-που-πολέμη/ ) και πιθανόν εκεί οφείλεται η ευρυτάτη διάδοσις της “φουστιάσεως” στο νησί. 

Όλα αυτά τα ανθρωποειδή, αφού εξόντωσαν τους γηγενείς κατοίκους (Ινδιάνους), ανθρώπους φιλησύχους και λάτρεις της Φύσεως με ευγενικές κοινωνικές δομές και αλληλοσεβασμόν, εν συνεχεία άρχισαν την μεταφορά δούλων από την Αφρική, ως να ήταν ζώα.  Άνθρωποι δαιμονισμένοι, που δεν σεβάσθηκαν πουθενά και ποτέ την ανθρωπίνην ύπαρξιν, οι μόνοι που εξόντωσαν χωρίς προειδοποίησιν αόπλους ανθρώπους με δυο ατομικές βόμβες.  Η μόνη ανθρωπίνη(;;;) ράτσα, που σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης αύριο δεν θα τολμά να πει το “I am american” αλλά το “ήμουν δαιμονισμένος” και θα μισείται παντού διότι “εκ του πατρός του διαβόλου εισίν”. 

Αυτή είναι η Trans Americana : 

Θυμάμαι με πολύ θλίψη πλέον, τα τότε χαρούμενα παιδικά χρόνια, που οι γονείς μου (λόγω επαγγελματικών σχέσεων με τα αμερικανά) θαύμαζαν το Αμέρικα και μεγαλώσαμε εν πολλοίς σαν αμερικανάκια, ντυμένοι καου-μπόυδες, αν και ο πατέρας μου φώναζε “μην βλέπετε πολύ τηλεόραση, θα γίνετε χαζοαμερικανάκια”.  Με χαρά σκέφτομαι το πως είπα κάποια στιγμή ενσυνειδήτως τρις “απεταξάμην τον σατανά” και ΣΥΝΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΩ ΧΡΙΣΤΩ.  Με απορία σκέπτομαι πως κάποτε αντιδρούσα ως σπουδαστής στους λέγοντες “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ” και “ΕΟΚ & ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ” ενώ τώρα τα λέω εγώ και οι τότε λέγοντες έχουν καταπιεί την γλώσσα τους! 

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ : 

  • Η Αμερική (USA ή ΟΥΣΑ επί το ελληνικότερον) υπήρξε το κρατικό όχημα παγκοσμίου επιβολής της δαιμονοκρατίας.  Επαναλαμβάνω ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΙΑΣ με όλη τη σημασία της λέξεως.  Ας μην μασάμε τα λόγια μας πλέον!  Φαίνεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας πλέον.  Η ΟΥΣΑ υπήρξε επίπλαστο κράτος, κατασκευασμένο από τους χαζάρους μεγαλοτραπεζίτες για την παγκόσμιον επιβολή τους.  Η αιτία της πτώσεως της Αγγλίας από κοσμοκράτειρα, ήταν η μεταφορά της έδρας των τραπεζιτών σε ένα κράτος, που εξ αρχής ήταν κομμένο-ραμμένο στα μέτρα τους.  Ένα κράτος μαριονέττα, που μέσω αυτού θα ήλεγχαν όλη την υφήλιο για την επιβολήν αρχικώς της Pax Americana και στην συνέχεια της παγκοσμιοποιήσεως, της δουλοποιήσεως όλης της ανθρωπότητος και του εκμαυλισμού των συνειδήσεων.  ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.

https://www.brighteon.com/fb76d4cb-c8a2-4ee1-bb16-32931e2a2336  

  • Κάθε δαιμονική διαστροφή, μπορεί από αλλού να ξεκίνησε αλλά από την ΟΥΣΑ άρχισε να διασπείρεται παγκοσμίως.  Τί να πρωτοαναφέρω; την ισοπέδωσιν των εθνικών χαρακτηριστικών, την δουλοποίησιν λαών, τα ναρκωτικά, τις σεξουαλικές διαστροφές, την διάλυσιν της παιδείας, την απελευθέρωσιν των ηθών, τις σφαγές των λαών (εκεί ίσως οι ευρωπαίοι πρωτοτύπησαν) και πόσα άλλα ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ.  Από ΟΥΣΑ κατήντησε ΒΡΩΜ-ΟΥΣΑ, επαληθεύουσα στόχον της σχολής Φρανκφούρτης “θα κάνουμε τη δύση να βρωμάει ηθικά”.  Ας θυμηθούμε ότι στο Βιετνάμ η ίδια η ΟΥΣΑ έκανε πρεζάκηδες τους δικούς της στρατιώτες.  Ή τη σημερινή προεδρική μαριονέττα, το θλιβερό “μορμολύκειο” Biden (ελληνιστί Μπιντές), το χωμένο μετά της οικογενείας αυτού σε κάθει ηθική ή υλική βρωμιά παγκοσμίως.

Αυτή είναι η Vavylonax Americana : 

  • Διαχρονικά ισχύει το συμπαντικόν «Άτις, Ύβρις, Νέμεσις, Τίσις».  Η ΟΥΣΑ θα γίνει ΑΠ-ΟΥΣΑ από το ιστορικό γίγνεσθαι.  Έχει προφητευθεί πολλαπλώς από φωτισμένους αγίους και γέροντες της Ορθοδοξίας.  Ο γ.Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης έχει πει χαρακτηριστικώς: «Εδώ στην Ελλάδα θα έχουμε πολλά κακά πράγματα αλλά όχι σαν αυτά της Αμερικής. Η Αμερική θα ΣΒΗΣΕΙ! Τ’ ακούτε; Θα σβήσει! Δε θα έχει ζωή! Θα γίνει κάτι πολύ πολύ πολύ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και από σεισμό….!! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ».

Συμπληρώνω : δεν θα έχει ζωή και θα σβήσει όπως έσβησαν τα Σόδομα και Γόμορρα. 

Η καταστροφή της προφητεύθηκε και ως οικονομική (ήδη η οικονομική της προοπτική έχει πανικοβάλει τους επενδυτές παγκοσμίως https://www.usdebtclock.org/ ) και ως βιολογική και ως γεωφυσική (ρήγμα Αγίου Ανδρέου, Yellowstone), μην είναι και πυρηνική, ελέω Putin. 

Αυτό είναι το σημερινό δολάριο : 

Το πλέον γλαφυρό είναι το λεχθέν του γ.Βασιλείου Καυσοκαλυβίτου »Η Α-ΜΕΡΙΚΗ θα μείνει ΜΕΡΙΚΗ», πιθανόν λόγω της προφητευθείσης καταβυθίσεως μεγάλου τμήματος της δυτικής ακτής και την ενδοχώρας! 

  • Το σβήσιμο της Αμερικής θα συμπαρασύρει και την δυτική Ευρώπη, την υποτιθεμένη λοιπή πολιτισμένη γη, καθώς και τα λοιπά τσ@γλανάκια της, όπως Καναδά και Ωκεανία.  Κάποιοι εκεί νομίζουν ότι δεν θα επηρεαστούν και θα γλυτώσουν τρώγοντες καγκουρώ αλλά τί να το κάνουν όταν ήδη έχουν καταστεί ηθικώς “κάγκουρες”;

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ «η Pax Americana (ήδη) έφυγε, η Plandax VothroCanala έρχεται μαζί με τα Richter»! 

Προειδοποίηση προς τα αφιονισμένα τσ@γλανάκια της ΟΥΣΑ : 

Είστε τελειωμένοι εξ Ουρανού. Θα πλαντάξστα βοθροκάναλα και τη βρώμα σας, η Plandax VothroCanala έρχεται!  (Ο πλανταγμός θα είναι κάτι σαν τον τριγμόν των οδόντων, που είπε ο Χριστός.) 

Προειδοποίησις προς τα εγχώρια “πατριωτάκια” που έχασαν τον δρόμον της Ρωμανίας : 

Έρχονται τα Richter!  Όσα γίνονται στο εξωτερικό είναι παραχώρησις Θεού «να ανοίξουμε και τους πνευματικούς οφθαλμούς, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τη σημασία όλων των παραπάνω γεγονότων και να οδηγηθούμε σε Μετάνοια και Σωτηρία», όπως πολύ όμορφα αναλύει ο αδελφός και συναγωνιστής Αθαμάνας (www.triklopodia.gr/οταν-οι-προφητειεσ-γινονται-πια-ειδησ/ ). 

Θυμίζω σε όσους ειρωνεύονται τα προφητευμένα : Μέχρι να γίνει ο Κατακλυσμός, ο Νώε συνωμοσιολόγος ήταν!  100 και βάλε έτη!  Μετά όλοι πλάνταξαν και με λυγμούς τον παρακαλούσαν αλλά … 

Χριστός θα λέτε και θα κλαίτε!  Όσο προλαβαίνετε… 

Το αίμα των αδικοχαμένων Ελλήνων ηρώων και κυρίως του αγίου κυβερνήτου Καποδίστρια επάνω στους μη μετανοημένους και των παιδιών τους. 

Αλλά και οι μετανοημένοι να θυμούνται : «ισαρίθμους γαρ τη ψάμμω ωδάς αν προσφέρωμεν Σοι Βασιλεύ Άγιε, ουδέν τελούμεν άξιον ων δέδωκας ημίν». 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΙΣ : ΟΣΑ ΘΑ ΔΕΙ Η ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ! 

CyanUranus 

υγ—1 Είδα (https://twitter.com/i/status/1750838457507647681 ) τους βοθροκαναλίτες υποτιθεμένους ομοφύλους δημοσιοκάφρους Οικονόμου και Παυλόπουλο να παροτρύνουν τον κόσμο να αγοράζει 4 φέτες ζαμπόν αντί 10 που συνήθιζε.  Μπράβο βοθροκαναλίτες, μπράβο!  Και σεις να παίρνετε 4 κατοστάρικα μισθό αντί 10 και βάλε και βάλε.  Όταν θα γυρίσει ο τροχός (να γελάσει και ο πιστός) θα σας δίνομε 2 φέτες ζαμπόν στη στενή αλλά και 10 πακιστάνια να σας συντροφεύουν.  Είμαστε large για να γίνετε και σεις large … αν με εννοείτε.  Για να το διαφημίζετε, μάλλον το κάνετε κέφι! 

υγ—2 Η μόνη διαφορά είναι ότι τότε είχαμε τα Σόδομα και τα Γόμορρα, σήμερα έχομε τα Σόδομα και τα γομάρια. 

υγ—3 Ένα video αφιερωμένο στους πραγματικούς Ρωμηούς από έναν εξαίρετον Ρωμηόν, που ομιλεί πάντα ρωμέηκα : 

https://www.brighteon.com/2d2dd3d0-5c21-43ca-a2cb-fc671ab6e8ae  

υγ—4 Κλείνω με μίαν ευχή : Είθε εις το εξής να έχομε την αντοχή του ποδηλατου, την δυναμιν του οδηγού και την εμπιστοσύνη του επιβάτη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου