Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Κακοκαιρία «Αυγή»: Το «Βατερλώ» των μετεωρολόγων και γιατί η κυβέρνηση «τρίβει τα χέρια της» (φώτο-βίντεο) (upd).

Πάλι φιάσκο αποδείχθηκαν οι προβλέψεις των Ελλήνων μετεωρολόγων που έσπειραν τον πανικό αναφορικά με την έκταση της χιονόπτωσης ως απόρροια της κακοκαιρίας «Αυγή».


Τελικά η «Αυγή» θα έπρεπε να μετονομαστεί σε «Mαύρα Mεσάνυχτα» τιμής ένεκεν της ασχετοσύνης που επιδεικνύουν οι περισσότεροι από αυτούς και της «βεντετοσύνης» που τους χαρακτηρίζει.

https://www.bitchute.com/video/aClSLqehto0i/

Μια εντελώς αντιεπιστημονική συμπεριφορά που συνάδει όμως με τους επικοινωνιακούς σκοπούς της κυβέρνησης, η οποία συνεχώς επιζητεί τρόπο «να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα» και να αλλάξει την ατζέντα της κοινωνίας από τα όσα διαπράττει: Από τον «γάμο» και την τεκνοθεσία ΛΟΑΤΚΙ ζευγαριών, μέχρι την σχεδόν διπλάσια τιμή αγοράς των F-35.

Μία με τον «χιονιά» που δεν έρχεται, την άλλη με τον γάμο της… Ελέτσι και του Νεκτάριου., το ζήτημα είναι να αποσπάται η προσοχή των πολιτών από την φτώχεια τους, την κοινωνική διάλυση με την παράδοση ανήλικων παιδιών σε ζευγάρια ΛΟΑΤΚΙ κλπ.

Και βέβαια με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων εξυπηρετείται και μία άλλη βρώμικη ατζέντα για καθαρά βιοποριστικούς σκοπούς των ιδίων πλέον: Η «κλιματική αλλαγή». Στο όνομα της οποίας οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι.

Γιατί δεν χιόνισε στην Αττική εκτός από τα ορεινά της (στα οποία χιονίζει κάθε χειμώνα); Γιατί δεν υπήρχαν τα αντικειμενικό μετεωρολογικά δεδομένα για να χιονίσει.

Παρ’όλα αυτά κανέναν μετεωρολόγο-βεντέτα δεν τον εμπόδισε να κάνει τερατώδεις προβλέψεις και μετά… να τις πάρει πίσω!

Π.χ. ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έλεγε σε ανάρτησή του ότι ευθύνεται το… “Aegean lake effect” που τελικά όλος αυτός ο πανικός ήταν ένα ψιλόβροχο.

Ο έτερος μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, ζητούσε… λεφτά από το κράτος για να φτιάξει υποδομή για να μην κάνουν λάθος οι προβλέψεις!

Όπως το διαβάζετε! «Ενημερώστε τον κόσμο για τις μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν σε επίγειους σταθμούς και μετεωρολογικά ραντάρ» καλούσε σήμερα σε ανάρτησή του τους συναδέλφους του!

Και τότε πώς κάνουν προβλέψεις χωρίς να σημειώνουν από πριν ότι «Θα χιονίσει, αλλά μπορεί και να κάνουμε λάθος γιατί δεν έχουμε τα κατάλληλα μέσα για ορθή πρόβλεψη»;

«Συγγνώμη» κανείς δεν ζήτησε όμως.

Την κοινωνική αναστάτωση γιατί με ένα ψιλόβροχο έκλεισαν τα μισά σχολεία της Αττικής κανείς δεν την σκέφθηκε. Και κανέναν δεν ενδιαφέρει σε τελική ανάλυση.

Η κυβέρνηση «τρίβει τα χέρια της» γιατί αποπροσανατολίζονται οι πολίτες, οι μετεωρολόγοι τις γνωστές δικαιολογίες και ο κόσμος που έχασε το μεροκάματο και δεν δούλεψε, είναι ο μόνος ζημιωμένος.

Το φοβερό είναι ότι όταν όντως συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα όπως χιόνια, πλημμύρες κλπ. κανείς, μα κανείς, δεν τα προβλέπει από τις βεντέτες της μετεωρολογίας.

Ακολούθησε το γνωστό «πάρτι» στα social, τα οποία έχουν αποδειχθεί μια τέλεια εκτόνωσης της οργής των πολιτών, οι οποίοι γελάνε, ενώ κανονικά θα έπρεπε να κλαίνε με το χάλι του κράτους που οι ίδιοι επιτρέπου να υπάρχει: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου