Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Διορατικός από την Πολωνία Krzysztof Jakzowski: το 2025 ο κόσμος θα αλλάξει αμετάκλητα.


Στις αρχές του 2020, ο διάσημος Πολωνός προγνωστικός και μέντιουμ Krzysztof Jackowski έκανε μια σημαντική δήλωση σχετικά με το μέλλον ολόκληρου του πλανήτη.

Στις αρχές του 2020, ο διάσημος Πολωνός προγνωστικός και μέντιουμ Krzysztof Jackowski έκανε μια σημαντική δήλωση σχετικά με το μέλλον ολόκληρου του πλανήτη. Είπε ότι μας περιμένει μια δύσκολη περίοδος, που κάθε επόμενος χρόνος θα είναι χειρότερος από τον προηγούμενο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κόσμος θα πρέπει να περάσει αρκετά τρομερά χρόνια.

Ο Pan Yatskovsky έκανε αυτή την πρόβλεψη αφού μπόρεσε να εξετάσει το 2025. Η εικόνα του μέλλοντος τον τρόμαξε τόσο πολύ που αποφάσισε να μοιραστεί τα οράματά του με τους συνδρομητές του καναλιού του στο YouTube. Και δεδομένου ότι η πρόβλεψη είναι ήδη «έμπειρη», έχουμε την ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο η πρόβλεψη του μέντιουμ συμπίπτει με τα τρέχοντα γεγονότα.

Δύο κόσμοι.

Στο όραμά του, ο Krzysztof Jackowski είδε τις συνέπειες μιας παγκόσμιας σύγκρουσης, αν κρίνουμε από την καταστροφή - με τη χρήση ιδιαίτερα ισχυρών όπλων. Το αποτέλεσμα της αντιπαράθεσης θα είναι η διαίρεση του κόσμου σε δύο μέρη: "μαύρο" και "λευκό" (το ίδιο το μέντιουμ δεν χρησιμοποιεί αυτές τις έννοιες, αποφάσισα να τις λάβω για σαφήνεια).
Οι «μαύρες ζώνες» θα περιλαμβάνουν περιοχές της Γης που επηρεάζονται περισσότερο από μια πυρηνική ή θερμοπυρηνική σύγκρουση. Ένα Πολωνό μέντιουμ ισχυρίζεται ότι έχει δει καμένες περιοχές που μετατράπηκαν σε έρημο. Εν μέρει αυτό θα είναι συνέπεια της χρήσης όπλων, εν μέρει - μια απίστευτη ξηρασία, η οποία μόνο θα εντείνει την επίδραση του ανθρωπογενούς παράγοντα.

Ένας μικρός αριθμός ανθρώπων θα ζήσει σε αυτές τις περιοχές, ή μάλλον δεν θα ζήσει, αλλά θα επιβιώσει. Αλλά όσον αφορά την κοινωνική τους ανάπτυξη, θα κάνουν πίσω αρκετές χιλιάδες χρόνια· δεν θα έχουν κράτη με σύνορα, γραφειοκρατικό μηχανισμό, στρατό, ταμείο και άλλα σχετικά χαρακτηριστικά.

Στις αρχές του 2020, ο διάσημος Πολωνός προγνώστης και μέντιουμ Krzysztof Jackowski έκανε μια σημαντική δήλωση σχετικά με το μέλλον ολόκληρου του πλανήτη.-3

Η κύρια ασχολία στις «μαύρες ζώνες» είναι η συνηθισμένη παραγωγή τροφίμων και η επιβίωση. Άνθρωποι από τις «λευκές ζώνες» θα τους βοηθήσουν, αν και αυτή η βοήθεια θα γίνει επίσημη. Γιατί οι ίδιοι οι τυχεροί δεν θα έχουν αρκετά χρήματα για μια κανονική ύπαρξη.

Ταυτόχρονα, οι «μαύροι» δεν θα επιτραπούν σε πιο ήσυχες περιοχές, επειδή υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης (με τι, ο Yatskovsky δεν διευκρινίζει).

Εκτός από το «μαύρο» και το «λευκό», θα υπάρχουν επίσης «γκρίζες περιοχές», η ζωή στα οποία είναι ακόμη χειρότερη από ό,τι στα εδάφη που πλήττονται από θερμοπυρηνικά χτυπήματα.

Ένα Πολωνό μέντιουμ είδε εκεί ένα τρομερό κρύο, από το οποίο οι άνθρωποι προσπαθούν να κρυφτούν σε σπηλιές. Ένα τέτοιο γκρίζο έδαφος, σύμφωνα με τον κ. Γιατσκόφσκι, θα είναι το Καζακστάν.

Γεωγραφικός παράγοντας

Στις αρχές του 2020, ο διάσημος Πολωνός προγνώστης και μέντιουμ Krzysztof Jackowski έκανε μια σημαντική δήλωση σχετικά με το μέλλον ολόκληρου του πλανήτη.-4

Ποια κράτη και εδάφη θα πέσουν στη «μαύρη» και τη «λευκή» ζώνη; Σύμφωνα με τον Yatskovsky, οι χώρες της Ασίας και της Μέσης Ανατολής θα είναι ιδιαίτερα άτυχες. Είναι αυτοί που θα υποφέρουν από πυρηνικά και θερμοπυρηνικά χτυπήματα. Στην Ευρώπη, ο Βορράς και ο Νότος θα γίνουν «μαύροι». Το Πολωνό μέντιουμ έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην Ισπανία, προφέροντας τη λέξη «Φωτιά».

Η Αμερική θα γίνει η «λευκή» περιοχή. Είναι η Αμερική, και όχι κάποιες μεμονωμένες χώρες και εδάφη. Αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό με διαφορετικούς τρόπους: είτε οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έχουν την τύχη να παραμείνουν σε σχετική υγεία και ευημερία, είτε θα υπάρχουν δύο ήπειροι σε μια ζώνη σχετικής ασφάλειας - η Νότια και η Βόρεια Αμερική.

Ο Krzysztof Jackowski δεν διευκρίνισε σε ποια ζώνη θα πέσει η Ρωσία. Κρίνοντας όμως από το γεγονός ότι όλη η Ευρώπη θα είναι άτυχη ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας αντιπαράθεσης, μπορούμε να υποθέσουμε ότι τουλάχιστον το ευρωπαϊκό τμήμα της χώρας μας θα είναι μεταξύ των «μαύρων» εδαφών. Και πάλι, επαναλαμβάνω, αυτό είναι απλώς μια εικασία.

Τι άλλο μας περιμένει

Στις αρχές του 2020, ο διάσημος Πολωνός προγνώστης και μέντιουμ Krzysztof Jackowski έκανε μια σημαντική δήλωση σχετικά με το μέλλον ολόκληρου του πλανήτη.-5

Ο Πολωνός μέντιουμ δεν κοίταξε μόνο το 2025, αλλά και το εγγύς μέλλον. Τι είδε εκεί; Ο Γιατσκόφσκι προειδοποιεί για σοβαρά διατροφικά προβλήματα που θα παρουσιαστούν σε πολλές χώρες του κόσμου. Είναι αλήθεια ότι δεν χρειάζεται να μιλάμε για λιμό (τουλάχιστον στις ευρωπαϊκές χώρες). Η πείνα, κατά τη γνώμη του, είναι εφεύρεση των πολιτικών.

Πρόσφατα, ο Krzysztof Jackowski είπε ότι οι εκλογές στην Πολωνία μπορεί να μην γίνουν. Υποτίθεται ότι θα ακυρωθούν λόγω κάποιου γεγονότος ιδιαίτερης σημασίας. Το τι θα είναι αυτό δεν είναι πολύ σαφές.

Ίσως το απροσδόκητο τέλος του εκλογικού κύκλου να συμβεί λόγω ένοπλης σύγκρουσης στα σύνορα Πολωνίας και Λευκορωσίας.

Ανάμεσα στις υποσχέσεις είναι μια μεγάλης κλίμακας καταστροφή που θα συμβεί στο εγγύς μέλλον. Θα επισκιάσει όλα όσα μιλούν τα πιο δημοφιλή μέσα ενημέρωσης σήμερα. Συνέπεια αυτής της καταστροφής θα είναι η έλλειψη πόσιμου νερού.

Στις αρχές του 2020, ο διάσημος Πολωνός προγνωστικός και μέντιουμ Krzysztof Jackowski έκανε μια σημαντική δήλωση σχετικά με το μέλλον ολόκληρου του πλανήτη.-6
Τι θα συμβεί αν αυτή η πρόβλεψη συνδέεται με κάποιο τρόπο με τα οράματα του Γιατσκόφσκι για τη διαίρεση του κόσμου σε δύο μέρη; Ολα είναι πιθανά.

Γενικά, οι προβλέψεις του Πολωνού μέντιουμ, όπως πάντα, δεν είναι ιδιαίτερα θετικές. Αλλά η σημερινή παγκόσμια κατάσταση δεν είναι επίσης εντελώς ρόδινη. Έτσι, ο χρόνος θα δείξει πόσο ακριβής είναι η επόμενη πρόβλεψη του Krzysztof Jackowski.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου