Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Διοικητής IDF στα βόρεια σύνορα: «Είμαστε έτοιμοι»

Ο IDF αυξάνει την ετοιμότητά του στα βόρεια σύνορα. Η Ταξιαρχία Αλεξιπτωτιστών του βόρειου εφέδρου εκτελεί ασκήσεις εκπαίδευσης που περιλαμβάνουν ζωντανά πυρά και αστικό πόλεμο.


Την τελευταία εβδομάδα, η Βόρεια Διοίκηση πραγματοποίησε εντατική εκπαίδευση για την ενίσχυση της ετοιμότητας για μάχη στα βόρεια σύνορα.

Στο πλαίσιο των πρόσφατων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τα τάγματα εφέδρων στο βόρειο μέτωπο, στρατιώτες της Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών Βόρειας (226) και δυνάμεων Μάχης Μηχανικής πραγματοποίησαν ασκήσεις εκπαίδευσης. Οι ασκήσεις προετοίμασαν στρατεύματα για μάχη σε πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές, χειμερινές καιρικές συνθήκες και στο βόρειο έδαφος.

Η εκπαίδευση συνδύαζε άρματα μάχης, μηχανική μάχης, δυνάμεις πεζικού και πυροβολικού.

Ο LTC (Res.) Yehuda, Αναπληρωτής Διοικητής της 226ης Ταξιαρχίας, δήλωσε: «Παρά τον χειμώνα, τη βροχή, τη λάσπη και την ομίχλη, και μετά από 113 ημέρες υπεράσπισης των βόρειων συνόρων, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήσαμε μια σειρά δύσκολων και σύνθετες ασκήσεις για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Ταξιαρχίας».

"Το πνεύμα των διοικητών και των στρατιωτών είναι ισχυρό, ο επαγγελματισμός είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και τα στρατεύματα είναι έτοιμα για όλα. Μετά από αυτήν την εβδομάδα, μπορώ να πω ολόψυχα - είμαστε έτοιμοι".

israelnationalnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου