Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Ο επιζών πιλότος είπε τι είδε στο Τρίγωνο των Βερμούδων.


Σήμερα θα μιλήσουμε για το Τρίγωνο των Βερμούδων και το μονοκινητήριο μικρό αεροπλάνο "Beechcraft Bonanza". Κατάφεραν να ξεφύγουν και αυτό είπαν.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το Τρίγωνο των Βερμούδων και το μονοκινητήριο μικρό αεροπλάνο "Beechcraft Bonanza". Κατάφεραν να ξεφύγουν και αυτό είπαν για όσα έζησαν.

Και έτσι, το αεροπλάνο απογειώθηκε από το νησί Άνδρος στις Μπαχάμες και πέταξε στις ακτές της Φλόριντα. Ήταν 4 Δεκεμβρίου 1971. Στο πλοίο επέβαιναν 2 άτομα. Σε όλο αυτό το διάστημα, περίπου 2.000 πλοία και 200 ​​αεροσκάφη εξαφανίστηκαν στο Τρίγωνο των Βερμούδων. Ο καπετάνιος λεγόταν Μπρους, ήταν ένας αρκετά έμπειρος πιλότος και έκανε αυτή την πτήση πολλές δεκάδες φορές. Ήταν σίγουρος για τη διαδρομή του. Όταν το αεροπλάνο άρχισε να παίρνει ύψος, στα 300 μέτρα περίπου, είδε ένα μαύρο σύννεφο. Δεν ήταν μεγάλο σε μέγεθος και ο άνθρωπος έπρεπε να πετάξει μέσα από αυτό. Σε υψόμετρο 3500 μέτρων, ο Μπρους είδε ένα άλλο σύννεφο, αλλά ήταν πολύ μεγαλύτερο από το πρώτο. Ο Μπρους δεν μπορούσε να πετάξει γύρω του. Το σύννεφο μεγάλωσε πολύ γρήγορα και πέταξε μέσα του και όλα έξω έγιναν αμέσως σκοτεινά, όπως τη νύχτα. Ο άνδρας κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο για καταιγίδα, αφού δεν υπήρχε καταιγίδα ή βροχή. Το σύννεφο εξέπεμπε λάμψεις φωτός, εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν. Ο άνδρας πετούσε ήδη μισή ώρα, αλλά το σύννεφο δεν είχε τελειώσει. Συνειδητοποίησε ότι ήταν παρόμοιο με εκείνο το πρώτο σύννεφο. Σύντομα το σύννεφο άρχισε να παραμορφώνεται και να παίρνει ένα κυλινδρικό σχήμα, με το αεροπλάνο του άνδρα στη μέση. Το σύννεφο ήταν τόσο μεγάλο που ο Άνθρωπος νόμιζε ότι δεν θα έβγαινε πια μέσα από αυτό. Ξαφνικά είδε ένα φως που έμοιαζε με το φως στην άκρη ενός τούνελ. Ο άντρας εξέπνευσε από χαρά, αλλά το φως άρχισε να στενεύει και ξέφυγε.

Τελικά, ο Μπρους πέταξε έξω από το σύννεφο και του φαινόταν σαν να βρισκόταν σε μηδενική βαρύτητα. Όλα τα όργανα του αεροπλάνου στο σύννεφο ήταν εκτός λειτουργίας και ο άνδρας δεν μπορούσε να καταλάβει πού βρισκόταν. Υπήρχε ομίχλη τριγύρω του, επικοινώνησε με το επίγειο έλεγχο και ζήτησε να προσδιορίσει την τοποθεσία του. Ο ελεγκτής κοίταξε το ραντάρ και δεν είδε το αεροπλάνο του Μπρους, αλλά μετά από λίγο εμφανίστηκε και η τοποθεσία του ήταν στον εναέριο χώρο του Μαϊάμι. Ο άνδρας έμεινε έκπληκτος, αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί, αφού το ταξίδι στο Μαϊάμι διήρκεσε περίπου 90 λεπτά και πέρασαν 45 λεπτά.

Αυτό δεν μπορούσε να συμβεί, όταν ο άνδρας προσγειώθηκε, άρχισε να μετράει. Χρόνος ανάλογα με την ποσότητα καυσίμου που ξοδεύτηκε και όλα μαζί. Αποδεικνύεται ότι ο Μπρους απλώς πήδηξε στα μισά του δρόμου. Ο άντρας σκέφτηκε για αρκετή ώρα τι του συνέβη και μάλιστα έγραψε ένα βιβλίο για αυτό. Νομίζει ότι όλα έχουν να κάνουν με την ηλεκτρική ομίχλη. Αυτή η ανωμαλία θα μπορούσε να οφείλεται στη σκοτεινή ενέργεια που επεκτείνει το σύμπαν μας. Αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι σαν μαύρη τρύπα. Ο άνδρας ήταν τυχερός που κατάφερε να βγει έξω. Γι' αυτό πήδηξε στα μισά, αλλά σκοτεινή ενέργεια. Αυτό είναι απλώς μια θεωρία και δεν υπάρχει βάση αποδείξεων· δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμα απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Λόγω των περίεργων νεφώσεων σε εκείνη την περιοχή, καθώς ζώνες χαμηλής και υψηλής πίεσης συγκρούονται εκεί, εμφανίζονται μεγάλες καταιγίδες. Αλλά αυτή δεν είναι η χειρότερη περίπτωση στο Τρίγωνο των Βερμούδων.

Το 1945, 5 αεροπλάνα εξαφανίστηκαν ταυτόχρονα· πιλότοι του ναυτικού εκτελούσαν εκπαιδευτικές πτήσεις με επικεφαλής έναν έμπειρο καπετάνιο. Η επίσημη εκδοχή έχει ως εξής: Οι πιλότοι πέταξαν πολύ μακριά. Χάθηκαν και τελείωσαν τα καύσιμα. Αλλά αυτό δεν μπορούσε να συμβεί· αυτή η πτήση ονομάστηκε «πτήση 19». Το 1948, ένα επιβατικό αεροπλάνο εξαφανίστηκε στην ίδια περιοχή. Ο καιρός ήταν καθαρός. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το αεροπλάνο ανατινάχθηκε από την πορεία του από ισχυρούς ανέμους, αλλά ο καιρός ήταν αίθριος εκείνη τη στιγμή. Πολλά χρόνια αργότερα, ένα αεροπλάνο βρέθηκε στο νερό, έμοιαζε με το αγνοούμενο, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα στο πλοίο που να επιβεβαιώνει τις ομοιότητες με το αγνοούμενο.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου