Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Το δηλητήριο που λέγεται Οδοντόκρεμα!

 


 Στοματική υγεία…ή καρδιαγγειακά νοσήματα, βρογχοπνευμονικά διαταραχή ορμονών, αλλεργίες, δυσλειτουργία οργάνων, αναπτυξιακά προβλήματα στα παιδιά, νοητηκή στερηση & διάσπαση προσοχής, άσθμα, δερματίτιδες, τοξίνωση και…καρκίνος!!? Ας δούμε αναλυτικά τι συμβαίνει με τις οδοντόκρεμες και τα διαλύματα!

Έχετε σκεφτεί πως ένα από τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε πιο συχνά στην καθημερινότητά μας για να προστατέψουμε τη στοματική υγεία μας, προκαλούν ανεπανόρθωτες ζημιές στον οργανισμό μας?

Και μην πάει το μυαλό σας μόνο στο φθόριο και τα συντηρητικά….

Αυτά τα σκευάσματα περιέχουν πάμπολλες τοξικές ουσίες που σχετίζονται με αλλεργίες, ορμονικές διαταραχές , αυτοάνοσα, δερματικά προβλήματα, άσθμα κ.α. και φυσικά καρκινογεννέσεις! Και υπάρχουν πάρα πολλές σοβαρές μελέτες που αποδεικνύουν τις βλάβες που προκαλεί στον οργανισμό κάθε ένα από αυτά τα χημικά πρόσθετα !

Και αναλογιστείτε ότι τα κ@ρτελ της φ@ρμ@κ0βιομηχανίας συστήνουν φθορίωση ακόμα και σε παιδιά και μωράκια!!

Και τα κοριτσάκια, από τα συνθετικά προϊοντα που «φορτώνουν» τον οργανισμό τους, είτε από την τροφή, είτε από τα καθαριστικά προϊόντα, τα συνθετικα (πλαστικά) ρούχα και πάει λέγοντας, έχουν φτάσει στο σημείο να ξεκινάει η έμμηνος ρήση τους στα 10 τους έτη……και κανείς δεν ξέρει γιατί…(ειρωνεύομαι)!!

Ας μην επεκταθώ τώρα…

Ρίχνοντας μια ματιά στα τοξικά χημικά που προσθέτει η βιομηχανία στος οδοντόκρεμες βλέπουμε από συνθετικά Xρώματα & Αρώματα,  Καραγενάνη, Ρarabens, Μικροπλαστικά, Διαιθανολαμίνη, και άλλα δηλητήρια.

 

ΠΗΓΗ 

sinomosiologos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου