Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Θιβετιανή προφητεία για τη μεγάλη σύγκρουση μεταξύ δασκάλων και ανθρώπων.

ΣΧΟΛΙΟ :Εκτός από τις προφητείες των διαφόρων δογμάτων του Χριστιανισμού και του Μουσουλμανισμού που έχουμε αναρτήσει στο παρελθόν,όπως και διάφορων οραματιστών,στην παρούσα ανάρτηση βλέπουμε προφητείες του Βουδισμού,αφού σήμερα υπάρχουν πολλά ποθούμενα,στην Ελλάδα για την Κωνσταντινούπολη,στον Ισλαμισμό για τον 12ο Ιμάμη,στον Ιουδα'ι'σμό για τον Παγκόσμιο Βασιλέα και στο Βουδισμό για τον 5ο Βούδα.

Πιθανώς όλοι γνωρίζουν για τη μυστηριώδη χώρα της Σαμπάλα, όπου ζουν φωτισμένοι Μεγάλοι Δάσκαλοι, πολύ ανώτεροι από εμάς στην πνευματική ανάπτυξη.

Πιθανώς όλοι γνωρίζουν για τη μυστηριώδη χώρα της Σαμπάλα, όπου ζουν

φωτισμένοι Μεγάλοι Δάσκαλοι, πολύ ανώτεροι από εμάς στην πνευματική ανάπτυξη. Κατέχουν τα μυστικά του σύμπαντος και διατηρούν τη σοφία των αρχαίων πολιτισμών.

Οι Θιβετιανοί έχουν μια προφητεία για έναν πόλεμο μεταξύ των Μεγάλων Δασκάλων και των απλών ανθρώπων. Τι απειλεί τη χώρα των Μεγάλων Δασκάλων; Και τι θα γίνει με όλους μας μετά από αυτόν τον πόλεμο;

Πού είναι η Σαμπάλα;

Οι Θιβετιανοί μοναχοί μπόρεσαν να κοιτάξουν μακρύτερα στο μέλλον. Για χίλια χρόνια διατηρούν προφητείες για τον Μεγάλο Πόλεμο, ο οποίος, σύμφωνα με τους ερευνητές, θα έπρεπε να ξεκινήσει το 2250.

Αρχαία αρχεία σε φύλλα λωτού μιλάνε για τη μυστηριώδη χώρα της Σαμπάλα, τη χώρα των Μεγάλων Δασκάλων και Μυημένων. Εκεί ζούσαν μόνο άτομα από την ιερατική κάστα. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η Σαμπάλα βρίσκεται στην Κεντρική Ασία.

Ο πρώτος βασιλιάς της Σαμπάλα ήταν μαθητής του Βούδα Σακιαμούνα, που σημαίνει ότι η Σαμπάλα σχηματίστηκε κάπου το 800 π.Χ. Ο Βούδας μετέφερε μυστική γνώση στον πρώτο βασιλιά της Σαμπάλα, χάρη στην οποία όλοι οι κάτοικοι της χώρας μπόρεσαν να μετακινηθούν σε άλλη διάσταση. Η Σαμπάλα είναι ακόμα εκεί, και στη Γη υπάρχουν αρκετές είσοδοι σε αυτόν τον μυστηριώδη κόσμο, αλλά είναι κρυμμένες.
Μάλλον όλοι γνωρίζουν για τη μυστηριώδη χώρα της Σαμπάλα, όπου ζουν φωτισμένοι Μεγάλοι Δάσκαλοι, πολύ ανώτεροι από εμάς στην πνευματική ανάπτυξη.-2

Η Σαμπάλα βρίσκεται σε ένα είδος παράλληλου χώρου και εκεί μπορούν να ανοίξουν περάσματα από διαφορετικά μέρη της Γης, όχι απαραίτητα από τα Ιμαλάια. Ο σημερινός κόσμος υπάρχει σε τέτοια κατάσταση που είναι πολύ δύσκολο να φτάσετε στη Σαμπάλα σε ένα φυσικό σώμα.

Προφητεία της Μεγάλης Διαμάχης

Η προφητεία λέει ότι ο τελευταίος από τους βασιλιάδες της Σαμπάλα θα αντιμετωπίσει έναν Μεγάλο Πόλεμο, ο οποίος θα εξαπολυθεί από μια συγκεκριμένη παγκόσμια αυτοκρατορία. Στόχος της επίθεσης θα είναι η κατάληψη του πνευματικού πλούτου των Σαμπαλιανών.

Οι Θιβετιανοί περιγράφουν τους κατακτητές ως μια δαιμονική αυτοκρατορία. Όλες οι παράμετροι που υποδεικνύουν είναι παρόμοιες με αυτό που ονομάζουμε παγκοσμιοποίηση, δηλαδή δημιουργείται ένα ενιαίο κέντρο διακυβέρνησης του κόσμου και, κατά συνέπεια, καταστρέφονται όλες οι πνευματικές παραδόσεις. Βασιλεύει η λατρεία της εξουσίας, του καταναλωτισμού και των πρωτόγονων σωματικών απολαύσεων. Και αυτή η παγκοσμιοποίηση κυριεύει ολόκληρο τον πλανήτη.

Με τη βοήθεια επιστημόνων, η κατακτητική αυτοκρατορία θα βρει πύλες σε άλλες διαστάσεις. Οι εισβολείς, σε αντίθεση με τους κατοίκους του παράλληλου κόσμου, θα είναι οπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα είδη όπλων. Οι κάτοικοι της Σαμπάλα θα προσπαθήσουν να επιλύσουν το ζήτημα ειρηνικά, αλλά η αυτοκρατορία δεν θα σταματήσει πλέον.

Ο πόλεμος θα συμβεί σε πολλά επίπεδα του Σύμπαντος, από το ατομικό έως το πλανητικό. Και σε όλα αυτά τα επίπεδα θα γίνουν μάχες, θα γίνει δηλαδή ένα είδος πολέμου της Αποκάλυψης.

Πιθανώς όλοι γνωρίζουν για τη μυστηριώδη χώρα της Σαμπάλα, όπου ζουν φωτισμένοι Μεγάλοι Δάσκαλοι, πολύ ανώτεροι από εμάς στην πνευματική ανάπτυξη.-3

Η Σαμπάλα θα κερδίσει γιατί οι πολεμιστές της έχουν τέλεια όπλα που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι πολιτισμοί. Μια Χρυσή Εποχή θα βασιλέψει στη Γη. Οι άνθρωποι θα ζήσουν χίλια χρόνια και θα έχουν υπερδυνάμεις.

Τρία δισεκατομμύρια Βουδιστές πιστεύουν σε αυτή την προφητεία.

Βούδας Μαϊτρέγια

Αυτή θα είναι μια οριακή χρονική περίοδος. Στην αρχή, οι άνθρωποι θα ζήσουν για περίπου χίλια χρόνια, θα λάβουν υπερδυνάμεις και η ζωή θα είναι ευτυχισμένη και ιδανική. Και μια ιδανική ζωή χωρίς ανησυχίες οδηγεί πάντα σε υποβάθμιση, οπότε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα χαθεί και αυτός ο νέος «χρυσός» πολιτισμός, όπως κάθε πολιτισμός που έχει φτάσει στο αποκορύφωμά του.

Και τότε θα υπάρξει μια περίοδος χάους μέχρι τον ερχομό του επόμενου Βούδα, του πέμπτου στη σειρά, του οποίου το όνομα είναι Μαϊτρέγια. Ονομάζεται σύμβολο του ερχομού μιας νέας εποχής. Ο Μαϊτρέγια αναμενόταν στις αρχές του περασμένου αιώνα· ο ερχομός του είχε προβλεφθεί από την Helena Blavatsky και το ζεύγος Roerich, που συνδέονταν με τους Μεγάλους Δασκάλους και έλαβαν από αυτούς γνώση για τη δομή του σύμπαντος.

Στο βιβλίο της Helena Roerich «Fundamentals of Buddhism» δίνεται ο ακόλουθος διάλογος μεταξύ του Gautama Buddha και του μαθητή του Ananda:

«Και ο Ευλογημένος είπε στον Ανάντα: «Δεν είμαι ο πρώτος Βούδας που έρχεται στη Γη, ούτε θα είμαι ο τελευταίος. Σε εύθετο χρόνο, ένας άλλος Βούδας θα αναδυθεί στον κόσμο, ο Κρυφός, του υπέρτατου φωτισμού, προικισμένος με σοφία, ευτυχισμένος, που περιέχει ολόκληρο το Σύμπαν, τον απαράμιλλο Ηγέτη των εθνών, τον Κύριο των ντέβα και των θνητών. Θα σας αποκαλύψει τις ίδιες αιώνιες αλήθειες που σας δίδαξα. Θα θεσπίσει το Νόμο του, ένδοξο στις απαρχές του, ένδοξο στην αποθέωσή του και ένδοξο στο στόχο του σε πνεύμα και λόγο. Θα κηρύξει μια δίκαιη ζωή, τέλεια και αγνή, την οποία κηρύττω τώρα. Οι μαθητές του θα είναι χιλιάδες, ενώ οι δικοί μου θα είναι μόνο σε εκατοντάδες».
Και ο Ανάντα ρώτησε: «Πώς θα Τον αναγνωρίσουμε;»
Ο Μακάριος είπε: «Θα το όνομά του θα είναι Μαϊτρέγια».
Πιθανώς όλοι γνωρίζουν για τη μυστηριώδη χώρα της Σαμπάλα, όπου ζουν φωτισμένοι Μεγάλοι Δάσκαλοι, πολύ ανώτεροι από εμάς στην πνευματική ανάπτυξη.-4

Αλλά στις αρχές του περασμένου αιώνα, μια νέα εποχή δεν ξεκίνησε, αν και υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις για αυτήν.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου