Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

R. Werner: «Ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης μου είπε πως θα είναι το τσιπάκι» – ΒΙΝΤΕΟ «βόμβα»

 Πλησιάζουν εποχές αποφάσεων.Ο καθηγητής Richard A. Werner  είναι οικονομολόγος και καθηγητής τραπεζικών και χρηματοοικονομικών. Είναι γνωστός ως ο εισηγητής μιας νέας νομισματικής πολιτικής μετά την κρίση που ονόμασε Ποσοτική Χαλάρωση (“QE”) – την οποία πρότεινε στην Ιαπωνία το 1995 ως επικεφαλής οικονομολόγος μιας βρετανικής επενδυτικής τράπεζας.

Έχει επίσης εργαστεί ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, στην Τράπεζα της Ιαπωνίας, στην Τράπεζα Ανάπτυξης της Ιαπωνίας και στην Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης. Συμμετέχει στην υποστήριξη της ίδρυσης μη κερδοσκοπικών κοινοτικών τραπεζών μέσω μιας πρωτοβουλίας που ονομάζεται  Local First CIC.

Όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο του ΕΛ, είχε μιλήσει για το μέλλον των ανθρώπινων κοινωνιών, άπαξ και εισαχθεί το ψηφιακό χρήμα και φτιαχτούν οι κλειστές γειτονιές των 15 λεπτών, όπως σχεδιάζεται!

Σε νέο βίντεο αναφέρει πως οι τράπεζες θα ζητήσουν από τους ανθρώπους να βάλουν τσιπάκι στο χέρι!

Η τεχνολογία βέβαια προοδεύει και πλέον το τσιπάκι είναι παρωχημένο. Ωστόσο η ιδέα των εμφυτευμάτων, τα οποία θα μπορούσαν να αφορούν και την ταυτότητα και τις συναλλαγές, προωθείται, μέχρι να έρθει το κατάλληλο… «σφράγισμα» ή να έρθει κάτι άλλο αντ’ αυτού!

Περαιτέρω λόγια περισσεύουν

Δείτε το βίντεο:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου