Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Το σοβιετικό άλμπουμ περιγράφει 5 εξωγήινους πολιτισμούς.


Η έρευνα που διεξήχθη στην ΕΣΣΔ και νωρίτερα εξακολουθεί να φυλάσσεται σε μυστικά υπόγεια, στα οποία μόνο λίγοι εκλεκτοί έχουν πρόσβαση. Μόνο στην περιοχή που είναι αφιερωμένη στα UFO, σύμφωνα με διάφορες πηγές, αποθηκεύονται περισσότερα από 3.000 έγγραφα. Τι περιέχουν; Τι δεν θέλουν να πουν;
Εικόνα που λαμβάνεται από ανοιχτό κώδικα

Γεια σε όλους. Πάντα με ενδιέφεραν δύο ερωτήσεις. Πρώτον, γιατί να κρύβουμε πληροφορίες για τα UFO από τους ανθρώπους; Και δεύτερο - Γιατί, ακόμα και όταν επιβεβαιώνεται το γεγονός των εξωγήινων, συνεχίζουν να αρνούνται την ύπαρξή τους;

Πολλοί ερευνητές προσπάθησαν να εξηγήσουν αυτά τα ζητήματα και η πιο λογική θεωρία υποδηλώνει ότι η επαφή μαζί τους έχει από καιρό εδραιωθεί, αλλά ένα από τα μέρη απαιτεί ανωνυμία.

Το γεγονός ότι τόσο επιστήμονες όσο και υπηρεσίες πληροφοριών συμμετείχαν στο φαινόμενο των UFO και στην αναζήτηση εξωγήινης ζωής είναι αναμφισβήτητο. Με την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, διέρρευσαν πολλά έγγραφα, τα οποία περιείχαν πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, μέχρι ονόματα τμημάτων και μυστικών αποστολών για τη μελέτη εξωγήινων.

Εικόνα που λαμβάνεται από ανοιχτό κώδικα

Και πόσα έγγραφα έμειναν στα υπόγεια; Για ποια πειράματα θα μιλήσουν; Σε τι αποτελέσματα οδήγησαν; Δεν θα ξέρουμε

Όμως, παρόλα αυτά, δεν έχουμε συζητήσει ακόμη όλους τους αποχαρακτηρισμένους φακέλους. Για παράδειγμα, το 1960 οι αρχές δήλωσαν σοβαρά ότι γνώριζαν για όλους τους πολιτισμούς που επισκέφτηκαν τη Γη. Και αυτή η δήλωση οδήγησε στη δημιουργία ενός άλμπουμ που περιείχε πληροφορίες για όλα τα γνωστά ευφυή είδη.

Είναι άγνωστο πόσους εξωγήινους περιγράφει. Βρήκα πληροφορίες στο Διαδίκτυο μόνο για πέντε. Επιπλέον, όπως αποδείχθηκε, η απογραφή των αλλοδαπών φιλοξενούμενων είχε γίνει από την τσαρική Ρωσία.

Εικόνα που λαμβάνεται από ανοιχτό κώδικα

Οι πρώτοι στη λίστα μας θα είναι οι κάτοικοι του πλησιέστερου πλανήτη στο αστέρι Σείριος. Στην πραγματικότητα, η πραγματική τους εμφάνιση είναι άγνωστη, γιατί μπορούν να μεταμορφωθούν σε διάφορα πλάσματα. Συνήθως εμφανίζονται στους ανθρώπους με την ακόλουθη μορφή: Απολύτως χωρίς μαλλιά, τα μάτια όλων είναι λαμπερά πράσινα, κοιτάζουν πάντα ευθεία, φορούν επαγγελματικά κοστούμια. Επικοινωνούν με φιλικό τρόπο. Προφανώς έχουν απώτερα κίνητρα.

Τα δεύτερα είναι Ωρίωνα, είναι και ερπετά. Αλλά δεν έχουν λέπια ή ουρές, αλλά μόνο πράσινο δέρμα. Περιγράφεται ως πολιτισμός εισβολής. Αρχικά, προσπάθησαν να υποδουλώσουν άλλες φυλές, αλλά πολύ σύντομα τους εξηγήθηκε ότι αυτό δεν ήταν καλό. Για κάποιο διάστημα προσπάθησαν να αποικίσουν τον Άρη.

Τρίτο – Κάτοικοι του αστρικού συστήματος του Αρκτούρου. Μοιάζουν πολύ περισσότερο με τα «ερπετά», επειδή το δέρμα τους μοιάζει με μπλε λέπια. Η επικοινωνία μαζί τους γίνεται μέσω τηλεπάθειας, αλλά μια άγνωστη συσκευή χρησιμοποιείται για να μιλήσουν μεταξύ τους. Μπορούν να υπάρχουν τόσο υποβρύχια όσο και στην ξηρά. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους, κατάφεραν να εγκατασταθούν σε τρεις πλανήτες.

Το τέταρτο προήλθε από τον αστερισμό της Λύρας. Ο πιο μυστηριώδης και εχθρικός τύπος εξωγήινων. Στα μέσα του 20ου αιώνα, υπήρξε μαζική επαφή με τους κατοίκους της Σιβηρίας. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι και μόνο που ήταν κοντά τους προκαλούσε σοβαρές ημικρανίες. Υποτίθεται ότι σαρώνουν συνεχώς τον εγκέφαλο άλλων ανθρώπων για να συλλέξουν πληροφορίες. Αφού επικοινωνήσουν μαζί τους, οι άνθρωποι αρχίζουν να αποσύρονται στον εαυτό τους και στα όνειρά τους βλέπουν διαφορετικούς κόσμους και τα όνειρα είναι πολύ ρεαλιστικά.

Πέμπτο – Πλειάδες από το ομώνυμο αστρικό σμήνος. Οι πρόγονοί μας. Μοιάζουν στην εμφάνιση με τους ανθρώπους, αλλά έχουν πιο επιμήκη άκρα, συμπεριλαμβανομένου του κρανίου. Μπορούν να επικοινωνούν με τηλεπάθεια. Απλώστε σε όλο το χώρο. Πιθανώς, στην αρχαιότητα μας άφηναν όλες τις απαραίτητες γνώσεις για ανάπτυξη. Ήμασταν πολύ έκπληκτοι όταν μάθαμε ότι το είδος μας πήγαινε σε λάθος δρόμο.

Ετσι πάει

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε, παλαιότερα οι πληροφορίες για τους εξωγήινους επισκέπτες ήταν πολύ διαφορετικές. Οι επιστήμονες χρηματοδοτήθηκαν από την κυβέρνηση για τη διεξαγωγή έρευνας σε αυτόν τον τομέα. Και δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει αλλάξει; Γιατί έχει αλλάξει δραματικά η στάση τους σε αυτό το θέμα σήμερα;

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου