Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Τεράστια αυτοκινητοπομπή φορτηγών κατευθύνεται στα σύνορα του Μεξικού στο Eagle Pass, Τέξας - 700.000 φορτηγά και οχήματα για να υποστηρίξουν τον κυβερνήτη του Τέξας για να σταματήσει την παράνομη εισβολή! (Βίντεο).

ΣΧΟΛΙΟ : Συνεχίζουμε την έρευνα τι συμβαίνει στο Τέξας ,μέσα από Αμερικάνικες ιστοσελίδες και ειδικά από το διαδίκτυο του Τέξας.

 από τον  N.Morgan

 

Από αυτό είναι φτιαγμένη η χώρα μας!! Όταν είδα αυτό το κονβόι, οφείλω να ομολογήσω, μου έφερε δάκρυα στα μάτια και γέμισε την καρδιά μου με αμερικανική υπερηφάνεια!

Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω τη χώρα μας! Ο τρόπος ζωής ΜΑΣ! Ο πολιτισμός ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!

 

 AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Συνομιλία διαμαρτυρίας που κατευθύνεται προς τα νότια σύνορα αυτοαποκαλείται «στρατός του Θεού»

Οι ειδικοί λένε ότι η χριστιανική εθνικιστική ρητορική προσθέτει μια επικίνδυνη διάσταση στην αντιπαράθεση μεταξύ του Τέξας και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.


Μια συνοδεία φορτηγών «πατριωτών» κατευθύνεται προς τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό την επόμενη εβδομάδα, καθώς η αντιπαράθεση μεταξύ του Τέξας και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης εντείνεται.
Οι διοργανωτές της αυτοκινητοπομπής «Take Our Border Back» αυτοαποκαλούνται «στρατός του Θεού» και λένε ότι βρίσκονται σε αποστολή να σταθούν ενάντια στους «παγκοσμιοποιητές» που ισχυρίζονται ότι συνωμοτούν για να κρατήσουν τα σύνορα των ΗΠΑ ανοιχτά και να καταστρέψουν τη χώρα. 

«Αυτή είναι μια βιβλική, μνημειώδης στιγμή που έχει συνταχθεί από τον Θεό», είπε ένας διοργανωτής συνοδείας σε πρόσφατη κλήση σχεδιασμού. «Είμαστε πολιορκημένοι από όλες τις πλευρές από σκοτεινές δυνάμεις του κακού», είπε ένας άλλος. «Μακάριοι οι ειρηνοποιοί, γιατί αυτοί θα ονομαστούν γιοι του Θεού. Είναι καιρός να σηκωθεί το υπόλοιπο». (Τα απομεινάρια, από το Βιβλίο της Αποκάλυψης, είναι αυτά που παραμένουν πιστά στον Ιησού Χριστό σε περιόδους κρίσης).

Οι ειδικοί λένε ότι η χριστιανική εθνικιστική χροιά σε αυτή τη ρητορική προσθέτει μια επικίνδυνη διάσταση σε μια ήδη δύσκολη κατάσταση. «Όταν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι εργάζονται για λογαριασμό του Θεού, μπορεί να είναι πρόθυμοι να καταφύγουν σε σχετικά ακραία μέτρα», είπε η Ruth Braunstein, επίκουρη καθηγήτρια κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ και συγγραφέας του «Prophets and Patriots: Faith in Democracy Across». ο πολιτικός διχασμός». «Και έτσι έχετε μια πολιτικά ασταθή κατάσταση που θα μπορούσε να γίνει πολύ περισσότερο, εν μέρει λόγω αυτής της ρητορικής».

Το τρέχον σχέδιο των διοργανωτών είναι η αυτοκινητοπομπή να αναχωρήσει από τη Βιρτζίνια Μπιτς τη Δευτέρα και να κατέβει στα νοτιοανατολικά, σταματώντας στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα πριν κάνει πολλές στάσεις κατά μήκος των συνόρων. Στη συνέχεια, η συνοδεία θα χωριστεί σε ξεχωριστές συγκεντρώσεις στις 3 Φεβρουαρίου, ένα κοντά στο Eagle Pass, στο Τέξας, ένα δεύτερο στη Yuma της Αριζόνα και ένα τρίτο στο San Ysidro της Καλιφόρνια. 

Μια ομάδα έξι πατριωτών επηρεαστών, συμπεριλαμβανομένης της Kim Yeater, η οποία διευθύνει μια ομάδα αυτοβοήθειας για την αυτοδυναμία και μια ομάδα κατά της απάτης στους ψηφοφόρους, άρχισε να οργανώνει τη συνοδεία πριν από περίπου ένα μήνα. «Ο στρατός του Θεού σηκώνεται», είπε στην κλήση σχεδιασμού. «Είμαστε όλοι επιλεγμένοι για αυτή τη φορά». 

vice.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Στο Eagle Pass, μια τεταμένη συνοριακή αντιπαράθεση μεταξύ του Τέξας και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης φτάνει σε κρεσέντο.Διαφωνία για την απάντηση πνιγμού.
Οι κάτοικοι διχάζουν την κρατική παρουσία.
Το ετήσιο φεστιβάλ θα μπορούσε να ακυρωθεί.


«Αυτό δεν είναι κάτι που θέλαμε»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου