Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Οι σαμάνοι της Σιβηρίας προέβλεψαν ότι η Ρωσία θα κερδίσει τη Βόρεια Ευρώπη το 2024.

 Σύμφωνα με τη σαμάνισσα Galina Taltaeva-Melekhova, η Ρωσία θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη εξουσία στον κόσμο και θα ενώσει πολλές χώρες του κοντινού και του μακρινού εξωτερικού γύρω της.


TASS, 1 Ιανουαρίου. Ο κόσμος το 2024 θα αντιμετωπίσει κάποιους κατακλυσμούς και η Ρωσία θα κερδίσει την ειδική στρατιωτική επιχείρηση (SMO) στην Ουκρανία. Αυτό είπαν σαμάνοι από τη Σιβηρία που πήραν συνέντευξη από το TASS.

"Το επόμενο έτος θα είναι δύσκολο από την άποψη διαφόρων κατακλυσμών. Ειδικά, ό,τι σχετίζεται με το νερό: πλημμύρες, υφαλμύρωση. Αν μιλάμε για την ειδική επιχείρηση, αυτή θα έχει τελειώσει μέχρι το φθινόπωρο, με τη νίκη μας, φυσικά", δήλωσε ο Kara-ool Dopchun-ool, ανώτατος σαμάνος της Ρωσίας και επικεφαλής της τοπικής θρησκευτικής οργάνωσης των σαμάνων Adyg-Eeren ("Πνεύμα της Αρκούδας") στο Kyzyl.

Ο σαμάνος του Αλτάι Artem Ignatenko είναι βέβαιος ότι οι παγκόσμιες καταστροφές το 2024 δεν θα επηρεάσουν τη Ρωσία. Υπενθύμισε ότι η επιθετική επιχείρηση του Στάλινγκραντ κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου ονομάστηκε "Ουρανός" και η νίκη στη ΝΔΤ θα συνδεθεί επίσης με αυτόν τον πλανήτη.

"Φέτος ο Ουρανός θα εισέλθει σε μια κατάσταση με τον Ποσειδώνα όπου θα υπάρξει ένα σημείο καμπής. Θα υπάρξει ένα σημείο καμπής τον Ιούλιο. Από εδώ και πέρα, θα βρισκόμαστε στο δρόμο για μια καθαρή νίκη. Η νίκη θα είναι πίσω μας. Είναι όπως μετά το Στάλινγκραντ, μετά από αυτό ήμασταν στο δρόμο προς τη νίκη", τόνισε ο Ιγκνατένκο.

Η Galina Taltaeva-Melekhova, μια σαμάνα από την Gornaya Shoria, σημείωσε ότι "τον Αύγουστο η Ρωσία θα βάλει τέλος στον πόλεμο και <...> θα αποδείξει σε όλο τον κόσμο ότι η Ρωσία έχει τον τελευταίο λόγο".

Σύμφωνα με την ίδια, το 2024 η Ρωσία θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη εξουσία στον κόσμο, ενώνοντας γύρω της πολλές χώρες του κοντινού και του μακρινού εξωτερικού. Είναι βέβαιη ότι στη χώρα θα κατασκευαστούν πολλά διαφορετικά εργοστάσια, θα αναπτυχθεί το διάστημα και η γεωργία.

Προβλέψεις των σαμάνων των Γιακούτ.

Η σαμάνα Yakut Maria Nikolaeva - Sanaaya σημειώνει ότι η Ρωσία "κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση της θετικής ενέργειας". "Η πιο ευνοϊκή εποχή είναι η άνοιξη, είναι η εποχή του εξαγνισμού, της ειρήνης, της αυξημένης γονιμότητας, της σταδιακής ενίσχυσης της οικονομικής σταθερότητας", δήλωσε η νικήτρια του πρώτου διαγωνισμού "Το μέντιουμ της Γιακουτίας".

Σύμφωνα με την ίδια, το 2024, "το μεγάλο ισχυρό πνεύμα θα ξυπνήσει και θα καταστρέψει τα σχέδια των μη φιλικών χωρών". "Νέα ονόματα από το λαό θα εμφανιστούν στην πολιτική. Το 2024, η γεωργία και η ανάπτυξη των φυσικών πόρων θα λάβουν μεγάλη ανάπτυξη", δήλωσε η Sanaaya.

Ο Darhan Nikiforov, ένας σαμάνος από τη Γιακουτία, προβλέπει μεγάλης κλίμακας αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής. "Η χρονιά δεν θα είναι εύκολη, θα υπάρξουν πολλές καμπές στη ρωσική και την παγκόσμια ιστορία. Όλα θα πάνε προς όφελός μας αν είμαστε ενωμένοι και δυνατοί στο πνεύμα, χωρίς να φοβόμαστε τις αλλαγές. Το έτος 2024 θα περάσει υπό το πρόσημο της εξεύρεσης συμβιβασμών και της επικοινωνίας, των διαπραγματεύσεων", πιστεύει ο Νικιφόροφ.

Ο σαμάνος πιστεύει ότι στο Έτος του Δράκου, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο επιδραστικά και μυστικιστικά ζώδια, θα πρέπει κανείς να δώσει προσοχή στην ανάπτυξη της πνευματικότητας. "Η προσοχή πρέπει να εστιάζεται όχι σε εξωτερικούς παράγοντες, αλλά σε εσωτερικούς, ο εσωτερικός διάλογος θα μας επιτρέψει να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες", πιστεύει.

tass.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου