Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Πίστη, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ισχύς…

 

Η σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση έχει ενεργοποιήσει όλα τα εντεταλμένα όργανά της για την εκτέλεση των τελευταίων εντολών της και δια αυτών την εκτέλεση των εσχάτων ιχνών τού κράτους και τού ιδίου τού Ελληνικού Έθνους.

Οι αντοχές τού ελληνικού λαού υποχωρούν, το εθνικό σθένος δοκιμάζεται και το καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας ναρκοθετεί την Πίστη, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Εθνική Συνοχή, κουβαλώντας μαζί του τα τελευταία αργύρια για να ναρκώσει όπως νομίζει τον Ελληνισμό.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου

 

Το ψευτορωμέικο εφαρμόζει ανοικτά το πολιτικό περιβάλλον και τις υποδομές ελέγχου ενός εθελόδουλου ραγιά που θα διαβιώνει ως πολίτης τής ασύνορης ανθρωπότητας δίχως Εθνικό συναίσθημα και ταυτότητα. Η Θεία και Εθνική Νομοτέλεια διασαλεύονται, τα εθνικά αντανακλαστικά τού Ελληνισμού μας δοκιμάζονται και η νομιμοφροσύνη συνδυάζεται με την αποδοχή ή την απόρριψη των παγκοσμιοποιητών τυράννων.

Για τον Αληθινό Έλληνα όμως υπέρτατος Νόμος είναι το Ελληνικό Έθνος και Νομοθέτης είναι η Ελληνική Φυλή. Διότι κράτος έστω και υποτυπώδες υφίσταται ακόμη κι όταν ο λαός ζει κάτω από την κατοχή ξένου εισβολέα δια των όπλων. Αληθινό όμως Κράτος είναι μονάχα εκείνο που τηρεί τον αληθινό λόγο τής ύπαρξής του, υπηρετώντας το Έθνος που το δημιούργησε απόλυτα και ολοκληρωτικά. Η εθνική ελευθερία, η εθνική συνοχή, η προκοπή και η ισχύς τού Ελληνισμού, η Φωνή και η Δύναμη τής Ελληνικής Φυλής, αυτή ακριβώς είναι η Αληθινή Ελλάς.

Τουναντίον, οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες εμπλέκουν την Πατρίδα μας στα πλοκάμια τής παγκοσμιοποίησης εν μέσω ακόμη και μιας παγκόσμιας προπολεμικής περιόδου που οι προσωρινά μεγάλες δυνάμεις επέλεξαν για να βυθίσουν την ανθρωπότητα στο χάος, τη φτώχεια και τον πόνο. Κι αυτή η στημένη και προγραμματισμένη αναταραχή είναι γενικευμένη επιλογή όσων θέλουν τα παγκόσμια σκήπτρα για να μην βρεθούν σηκωμένα και γενναία αναστήματα να αντιδράσουν. Τα γενναία αναστήματα όμως αγαπούν τον Θεό, την Πατρίδα, την Φυλή, τον Πολιτισμό και την Οικογένεια. Τα γενναία αναστήματα είναι οπωσδήποτε Εθνικιστές.

Οι πιέσεις των υποταγμένων συνειδήσεων εντείνουν την παρουσία τους. Κι έτσι μάθαμε ότι το ελληνόφωνο προτεκτοράτο θέλει να αποστείλει ελληνικά πολεμικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα υπό την ηγεσία των ΗΠΑ. Ως αφορμή προβάλλεται η ανταλλαγή ένοπλων συγκρούσεων μεταξύ ντόπιων ανταρτών και δυτικών δυνάμεων με αποτέλεσμα την διακοπή των θαλάσσιων περασμάτων και των διεθνών εμπορικών συναλλαγών. Κι έτσι μάθαμε ότι υπήρξε αντίδραση μελών τής φρεγάτας Ύδρα που ενεργώντας με Εθνικό Συναίσθημα, δεν θέλουν να υπηρετήσουν ξένα συμφέροντα και διαταγές.

Πίσω στην Πατρίδα μας, στο ζήτημα τής λεγόμενης επιστολικής ψήφου που το κατοχικό καθεστώς επιθυμεί να ελέγξει προκειμένου να ποδηγετήσει κι όχι να ενώσει τον Οικουμενικό Ελληνισμό, σημειώνεται μια εμπλοκή που δείχνει την ανθελληνική σκοπιμότητα τού θέματος. Έτσι λοιπόν το επιστημονικό συμβούλιο ακόμη κι αυτής τής βουλής τής ντροπής αντιδρά ζητώντας περισσότερα μέτρα εξασφάλισης μιας υποτιθέμενης αδιάβλητης ψήφου.

Μέσα σε αυτό το ασταθές πολιτικό κλίμα συνεχίζονται οι διεργασίες που σχετίζονται με το όνειδος τής αισχρής νομιμοποίησης των ομόφυλων γάμων και τεκνοθεσιών. Πρόκειται για ένα ευθύ χτύπημα σε βάρος τής οικογένειας, τής κοινωνικής συνοχής και τής διαιώνισης τής Ελληνικής Φυλής. Είναι ένα ξεκάθαρο χτύπημα εις βάρος τής Αλήθειας και τού Ήθους. Διότι ο Θεός δημιούργησε τον Άνδρα και την Γυναίκα ως Κινητήριο Δύναμη Αρετής και Στερεώσεως των Εθνών. Οι ελληνόφωνοι δημοκράτες ως υπηρέτες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης προχωρούν κανονικά στην ψήφιση τού εν λόγω κακουργήματος με τις αντιδράσεις κάποιων που θα απέχουν και ορισμένων φωνών που όμως όλοι τους δεν θέλουν να ανατρέψουν αληθινά το πολιτικό τους σπίτι. Κι έτσι πουλάνε αντίδραση εκ τού μηδενός.

Την ίδια στιγμή οι μυστικοσύμβουλοι τού ελληνόφωνου πρωθυπουργεύοντος, ως λέγεται από τα ΜΜΕ, προκρίνουν την επίσπευση τού ζητήματος των κίναιδων προκειμένου η κυβέρνηση να αποκοιμίσει συνειδήσεις προσποιούμενη την ενασχόληση με την ακρίβεια και την εγκληματικότητα που ανησυχούν πιο πολύ, όπως λένε τα παπαγαλάκια τού καθεστώτος, τον λαό. Κι έτσι, δήθεν τυχαία τάχα μου ακούμε την εξαγγελία μέτρων που ουδόλως μπορούν να ανασηκώσουν την ελληνική οικονομία που ψυχορραγεί. Μέτρα που σχετίζονται με την αύξηση τού κατώτατου μισθού, επιδόματα και στεγαστικά προγράμματα, όταν η Ελληνική αγροτική και βιομηχανική παραγωγή νεκρώνουν, η ύπαιθρος ερημώνει από ενεργό πληθυσμό, δημογραφικά αργοπεθαίνουμε, η ανεργία αυξάνεται διαρκώς και η φτώχεια μέσα από την ακρίβεια των τιμών στα καθημερινά αγαθά συνεχίζεται απτόητη.

Την ίδια στιγμή οι παγκοσμιοποιητές μάς προειδοποιούν για μια νέα πανδημία μιας νόσου Χ που θα είναι λένε 20 φορές πιο φονική από τον κορονοιό. Ο επικεφαλής πάντως τού Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ Σβαμπ μιλάει για την ουσιαστική κατάργηση των εκλογών με την τεχνητή νοημοσύνη και την ψηφιακή διακυβέρνηση, δηλαδή με την παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση.

Η απάντηση υπάρχει και είναι η Ανάσταση τής Αληθινής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Είναι η ισχυρή θέληση να παραμείνουμε Έλληνες όπως ακριβώς μάς δημιούργησε ο Θεός και μάς τράνωσαν οι Άγιοι και Ήρωες Πρόγονοί μας. Να ορθώσουμε όπως στα ένδοξα χρόνια το Εθνικό μας Ανάστημα και Φρόνημα, να ενωθούμε κάτω από τα Λάβαρα τής Ελληνικής Φυλής και να αποκτήσουμε υψηλό στρατηγικό σκοπό πραγματώσεως των Εθνικών μας Δικαίων. Να γίνουμε και πάλι οι Κτίστες και Κήρυκες τής Πίστης, τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης και τής Εθνικής Ισχύος. Να χτίσουμε γερά τα θεμέλια ενός νέου Ελληνικού Πολιτισμού.

Να σηκωθεί όρθια η Ελληνική Ψυχή και να γίνει Κάστρο Απόρθητο η Ελληνική Γη. Η Πίστη, το Αίμα και η Εθνική Συνείδηση να ενώσουν τον Ελληνισμό συντρίβοντας οριστικά άπιστους, προδότες και βαρβάρους εχθρούς Θεού και Ανθρώπου. Να δώσουμε ζωή στον Εθνικό Κοινοτισμό και τον Πανελληνισμό μας. Να γεμίσει πάσα Ελληνική Περιφέρεια με ενεργό Ελληνικό πληθυσμό έως το έσχατο ακριτικό μας σημείο. Να συμμετάσχουν ενεργά στην διοίκηση, στις αποφάσεις, στις εργασίες και τούς αγώνες τού Ελληνισμού όλα τα αδέρφια μας όπου γης και φυσικά να ελευθερωθεί πάσα προσωρινά σκλαβωμένη Ελληνική Γη και Ψυχή.

Η Ορθοδοξία και ο Ελληνικός Πολιτισμός με τον Ελληνισμό Ενιαίο Εθνικό Σώμα να φτάσουμε στην κορυφή τής Οικουμένης. Ότι η Αλήθεια, η Δικαιοσύνη και η Ισχύς είναι η Ιερή Οδός για να κατακτήσουμε πάγια και διαρκή Ειρήνη μονάχα όταν γίνει η Ιερή Ελλάς μας Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Διότι μαζί με την Αλήθεια και το Δίκαιο συμβαδίζει σαν χρειαστεί ατρόμητη και η Πολεμική Αρετή τής Φυλής μας για να στηρίξουμε τον Εθνικό μας Οίκο κι όχι ξένα συμφέροντα.

Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός μπορούμε να χτίσουμε ως Πολίτευμα ανάπτυξης, προκοπής και Ελευθερίας μια Λαϊκή Εθνοκρατία με τον Ενωμένο Αληθινό Ελληνισμό Ανίκητο. Με την Ελληνική Παράδοση, την Ελληνική Εργασία και την Ελληνική Οικονομία να στηρίζουν την Ελληνική Οικογένεια για μια Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Μια Ελλάδα Αυτοκρατορικό Γένος κι όχι υπόδουλος εσμός.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου