Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

Μια εμπειρία κοντά στο θάνατο το 2001 είπε σε μια γυναίκα για το τέλος του κόσμου. Θα ήταν το 2025.

 

Τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου 2024 στο κανάλι της Αμερικανίδας γιατρού Linda Kramer εμφανίστηκε ένα σημαντικό, όπως φαίνεται, βίντεο στο οποίο η Linda μιλάει για το μέλλον για την περίοδο μέχρι το 2025, και για να είμαστε πιο ακριβείς για την 1η Ιανουαρίου 2025, συν ή πλην. Συν 12 μήνες το πολύ.

Δυστυχώς, οι εποχές είναι δύσκολες τώρα, οι άνθρωποι μιλούν στην Αισώπειο γλώσσα, αλλά η Λίντα είναι ακόμα πιο σκληρή, μοιράζεται όλες τις πληροφορίες μόνο με τους αιρετικούς της. Ωστόσο, καθώς η ώρα του C, όπως λέει, πλησιάζει, η Λίντα αποφάσισε να μοιραστεί τα θραύσματα της γνώσης με τον κόσμο, καθώς η γνώση τη συνθλίβει.

Με λίγα λόγια, ποια είναι η Linda Kramer.
Αυτή η θεία είναι μέντιουμ και ανεξάρτητη σύμβουλος της τοπικής αστυνομίας, όπως ο κ. Krzysztof Jackowski, αλλά με λιγότερη διαφημιστική προβολή.  Το αποκορύφωμα της φήμης της ήταν αμέσως μετά το 2001, όταν η Λίντα πήγε στην τουαλέτα και πέθανε καθ' οδόν. Οι γιατροί έφτασαν εγκαίρως και η Λίντα αντλήθηκε με αντλία, αλλά ήταν νεκρή για 14 λεπτά. Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενά της είχε εξαφανιστεί για πέντε χρόνια. 

Αφού έπεσε το σώμα της, η Linda βρέθηκε να στέκεται ακόμα κατά κάποιο τρόπο όρθια - δηλαδή να κοιτάζει τα πάντα από το συνηθισμένο της ύψος. Και κάποιες μπλε σφαίρες άρχισαν να στροβιλίζονται γύρω της, οι οποίες τη μετέφεραν πέρα από τον θόλο. Αν η Γη είναι επίπεδη ή στρογγυλή η Λίντα δεν είχε χρόνο να ψάξει - απλά σύρθηκε σε έναν κόσμο όπου τα βουνά είναι 30 000 φορές υψηλότερα από το Έβερεστ και οι ουρανοξύστες μοιάζουν με παιδικά παιχνίδια.

Και εκεί, σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο, η Λίντα αλληλεπιδρά με τον ευτυχισμένο τοπικό πληθυσμό, ο οποίος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του. Μερικές φορές επισκέπτονται τη Γη και τους γνωρίζουμε ως θρησκευτικούς και μυθικούς χαρακτήρες και πιο πρόσφατα ως εξωγήινους. Ο ξεναγός της Λίντα ήταν κάποια προ-προ-προ-προ-προ-προγιαγιά που της έδειξε και της είπε τα πάντα. Ιδιαίτερα για το μέλλον της Γης.

Από τους επιβεβαιωμένους σεισμούς, ο πιο διάσημος είναι ο σεισμός του 2004 στην Ινδονησία, όταν έχασαν τη ζωή τους ένα τέταρτο του εκατομμυρίου άνθρωποι. Και τότε ήταν που όλες οι εφημερίδες άρχισαν να την παρακολουθούν. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο κόσμος κατοικείται κυρίως από ηλίθιους, η Λίντα είναι κλειστή και πρωτοπορεί μόνο στον κύκλο των αληθινών θαυμαστών της, σε αυτήν μόνο για μια βραδιά αναμνήσεων δεν θα φτάσει.

Τώρα, μετά από 25 λεπτά ιστοριών για αύρες, καθαρισμό τσάκρα και άλλα μπλα μπλα μπλα, μου λέει ότι το 2024 δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάται πολύ. Απλά θα είναι πολύ ενοχλητικό, όπως και τα τρία προηγούμενα. Το κυριότερο είναι να μην υποβληθείτε σε θεραπεία για οτιδήποτε, γιατί η θεραπεία διακόπτει τη σύνδεση μεταξύ ψυχής και σώματος και τότε δεν θα σας πάρουν πίσω από τον θόλο. Αλλά μόλις έρθει το 2025, ίσως και νωρίτερα ή αργότερα, αλλά το αργότερο σε ένα χρόνο από τώρα, ο κόσμος θα ανατριχιάσει από μαζικούς θανάτους.  Δισεκατομμύρια θα πεθάνουν, αλλά για ποιο λόγο δεν διευκρινίζει η Λίντα.

Πόσο μπορεί να γίνει πιστευτή η Λίντα - δεν ξέρουμε εδώ. Σίγουρα έχει δίκιο για το 2004. Σχετικά με το 2019, υποτίθεται ότι είπε ότι θα υπάρξει κάποια θαυματουργή θεραπεία για μια παράξενη ασθένεια που θα εμφανιστεί ένα χρόνο μετά τη θεραπεία.  Αυτό είπε η προ-προγιαγιά της στη Λίντα. Αλλά αυτό είναι από τα δικά της λόγια - αυτό το παμπλίκ της παλιάς vang είτε δεν το έχει είτε δεν το ψάξαμε αρκετά καλά.

Ελπίζουμε ότι η Λίντα για το 2025 κάνει λάθος, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου